- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
L_YKing
addikt
válasz xenom0rph #141806 üzenetére
1X2 a kimenetelek (HDV - HazaiDöntetlenVendég tehát 1X2)
1/2 v. 2/1 Első félidő/második félidő tehát: Első félidőben hazai megszerzi a vezetést de a második félidőben a vendég csapat megfordítja és megnyeri a meccset ( ugyan ez a 2/1)Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
válasz xenom0rph #141970 üzenetére
ezen a meccsen ez elég furcsa gondolat. még a 93-ban nézve is...
98-ig még 2 gól is lehet.....
**
de nem.
nekem így is jó.pláne, hogy így még él a 100 ft -> 20k-s várhatójú szelóm is, csak elég sansztalan még így is, hogy a maccabi 1:0 maradjon végig, és kikapjon...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz xenom0rph #144426 üzenetére
pontosan ez, de még volt hozzá egy Paris FC X2 is
plusz én retek mixen raktam, úgyhogy a legnagyobb odds is 2,90 volt (Auxerre)ha telibe rakom, akkor meg 32x az odds, de inkább rakok ilyet 400-zal, mint egyenesbe 200-zal
és beesett a 3. gól is a Helmond meccsre, zolynet ezennel meg fogja élni a holnap reggelt is, micsoda mázlista
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz xenom0rph #144918 üzenetére
igen.
single 200*-os, 170*-es 2-es kötés, stb.
ilyeneket kaptam már el.100k fölöttit még nem.
tehát über-brutál eredűjű még nem jött.
de ha nem próbálkozom vele, akkor nem is fog...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz xenom0rph #144918 üzenetére
tegnap ilyenből is ment
4, 2 jött.
bocs: most nézem, hogy csak 2 ilyen ment.RB Leipzig - 1860 München 1X2 RB Leipzig 1,55 Nyertes
Young Boys - Sion 1X2 Young Boys 1,75 Nyertes
Basel - St. Gallen 1X2 Basel 1,40 NyertesDortmund - Mainz 1X2 Dortmund 1,33 Nyertes
Lazio - Atalanta 1X2 Lazio 1,67 Nyertes
Ath. Bilbao - Betis 1X2 Ath. Bilbao 1,47 Nyertes
Fenerbahce - Kayserispor 1X2 Fenerbahce 1,35 Nyertescsak ezek túl unalmasak ahhoz, hogy beírjam....
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz xenom0rph #145466 üzenetére
hokinál, amerikai focinál, baseballnál, kosárnál az over/under érvényes a(z esetleges) hosszabbításokra is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
!Tupac!
tag
-
pohár
félisten
válasz xenom0rph #146153 üzenetére
benne van az akció leírásában, keresd meg ott, én most nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest