-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
emperorka
tag
Hát skacok végigvittem az új dlc-t, valami fantasztikus volt, és a kritikákat látva nem csak én gondolom így. Szerintem amúgy nagy butaság lenne a CD Project részéről ha nem adnának ki a Witcher 3-hoz még több kiegészítőt. Évente simán jöhetne egy ilyen nagyobb dlc, mindenki örülne neki. Mellette meg dolgozhatnának a többi játékukon, mint pl. a Cyberpunkon.
-
emperorka
tag
válasz FireKeeper #9683 üzenetére
Én is megkíméltem volna szívem szerint, csak nem akartam az elején ellentmondani a hercegnőnek hátha később lesz egy kis kufirc [ Szerkesztve ]
-
emperorka
tag
Megakarom csinálni az 5 erényes küldit, az lenne a kérdésem hogy
az együttérzést meg lehet e más módon csinálni mert én megöltem az arénában az elején a szörnyet a hercegnő parancsára, nem gondoltam hogy ez később kihatással lesz, nagyon kéne az a kard -
emperorka
tag
Amúgy eddig kinek mi a véleménye a játékról? Szerintem fantasztikusra sikerült bár még csak 2 órát játszottam vele.
[ Szerkesztve ]
-
emperorka
tag
A főnököm a hétre adott ki nekem szabadságot mondván túl sok napom van még bent. Hát jól kibaszott velem Lehet nyomatni egész héten
-
emperorka
tag
Skacok egy kis segítség kéne. Megvettem a boltostól a gwent könyvet, amit el is olvastam, de nem mutatja a térképen hogy hol lennének a hiányzó lapok.
-
emperorka
tag
Most olvasom az első értékeléseket, hát most sem kellett csalódni a lengyel srácokban, a CD project ismét megcsinálta.
Tudtam én, hogy a bruxával össze fogunk még futni -
emperorka
tag
A
kártyát hol tudom megszerezni? Vele még nem találkoztam.bocis -
emperorka
tag
Én most értem a kieg végére 18 óra alatt,ez jóval több mint a beígért tíz szerencsére.Egy kérdésem lenne a végével kapcsolatban
Ha a rossz befejezést válaszuk és a tükörmester elveszi olgierd lelkét,utána kérhetünk valami jutalmat. Viszont nekem nincs olyan opció hogy megkérdezzem hogy hol van ciri. Nem tudjátok ennek mi lehet az oka? -
emperorka
tag
Valaki találkozott a trailerben szereplő vámpír csajjal a játékban?Csak mert jó volna ha benne lenne,bár én már végig játszottam a játékot,de ilyen küldit nem láttam sehol.
-
emperorka
tag
Igen én is találkoztam velük a kocsmában,de első alkalommal kisegített egy fickó aki az egyik witcher megbízást adta.Megnéztem róla egy videót,elméletileg mikor megcsináltam a witcheres küldit és ide adja a tag a jutalmat utána kellene belém kötniük megint,és akkor kéne kinyirni őket,viszont nekem nem volt ilyen.Kár pedig jónak nézett ki -
emperorka
tag
válasz Nuada herceg #2447 üzenetére
Én úgy törtem meg az átkot hogy elsőnek leöltem,a hullájából pedig felvettem a saját húsát és azzal etettem meg -
emperorka
tag
válasz #56230144 #2234 üzenetére
Szia!
Látom végigtoltad a játékot.Én most járok ott hogy gyűjtöm az embereket Kaer Morhenbe a vadak elleni harcba.Az lenne a kérdésem hogy ezután mennyi van még a fő küldiből,tehát nagyjából hol járok?Csak azért kérdem mert előtte megcsinálnám az összes mellékküldit.[ Szerkesztve ]
-
emperorka
tag
Sziasztok,egy gyors kérdésem lenne.
Van e passzív skill a játékban,tehát amit nem kell berakni a képességfába?Mert ha jól láttam összesen 12 hely van,viszont skillekből meg vagy 100 darab.Tehát pl. kifejlesztettem az első gyors támadást képességet és ki is maxoltam.Ez alatt még van három gyorstámadáshoz kapcsolódó skill.Ha kifejlesztem őket ugyan úgy be kell raknom a képességfába,vagy már ezek alapból aktívak lesznek? -
emperorka
tag
válasz tescodr #1180 üzenetére
Én is sokat szenvedtem vele,de már egy párszor majdnem megöltem.Ekkor ugye megjelenik a csaj hogy kíméld meg a farkasember életét.Eredetileg én is azt választottam hogy megölöm,de ezután elkezdi olyan szinten gyógyítani magát,hogy esélyem sem volt.Így hát a csajnak pusztulnia kellett ) -
emperorka
tag
Az átvezető videók nektek is szokott akadni?A játék highon 50 fps körül mozog,de az átvezetők elég döcögősen mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vízszűrő kancsók, szűrőbetétek, Laica, Brita, etc.-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest