- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Hokunda #19333 üzenetére
Amikor a két testvért kell elkísérni egy barlangba, ott biztosan lesznek kikimórok. Father Knows Worst a küldi neve, hirdetőtáblán tudod felvenni Beauclairben.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Sosem megyek játékokban achikra, ha a normál játékmenetben megvannak, akkor megvannak, de nem szoktam velük foglalkozni. Egyébként ezek nincsenek meg, a harci achik közül egyik sem illeszkedik a játékstílusomhoz, így erőltetettnek érezném megcsinálni
- Fejezd be a játékot „Csontzene és patakvér” vagy „Halálfutam” fokozaton.
- Fejezd be a játékot „Halálfutam” fokozaton.
- Szerezd meg az összes képességet az egyik ágon.
- Az Axii használatával kényszerítsd ellenfeled egy másik megölésére. Tedd meg 20 alkalommal.
- Ölj meg 10 ellenfelet az Aard jel használatával a mélybe taszítva őket.
- Hajts végre 10 hatékony ellentámadást sorozatban védekezés vagy sebződés nélkül.
- Gyújtsd be a Sárkányálom gázfelhőjét egy lángoló ellenféllel. Tedd meg 10 alkalommal.
- Okozz egyszerre vérzést, mérgezést és tűzsebzést egy ellenfélen. Tedd meg tízszer.
- Végezz 50 humanoid ellenféllel számszeríjjal, fejlövéssel.
- Ölj meg 2 szörnyet amire megbízásod van jelek, mutagének, olaj vagy bomba használata nélkül.
- Ölj meg 3 ellenfelet saját nyílvesszőjükkel!
- Gyűjtsd össze az összes elérhető ofieri páncélt és lószerszámot, és legalább egy ofieri kardot!
- +6 rejtett achi[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Pedig ebben még a Skellige-i búvárkodások nem is voltak benne. Nemtom, nem vettem észre, hogy sokat szöszölnék, de mondjuk minimális a gyorsutazás alkalmazása, és a városokban szeretek sétálni.
Összesen 1.247 óránál járok, szentem a mostani végigjátszással meglehet az 1.400 is.
-
nagyúr
válasz tibaimp #19321 üzenetére
Igen, ez a NG+ vége, de azóta már végigvittem még egyszer a DLC-kkel együtt és újra NG+-t is, és azóta meg már megint újrakezdtem.
-
nagyúr
válasz Hokunda #19309 üzenetére
Igaz, több lépésben, de ez is dimeritiumból készül, és sokkal olcsóbban jössz ki, ha nem a kovácstól veszed az összetevőket, hanem magad viszed. A munkadíj már magában nagyon borsos, a Nagymesteri Medve szett, valami 80.000 arany úgy, hogy szinte minden hozzávalót én vittem.
-
nagyúr
válasz Hokunda #19300 üzenetére
Dimeritiumot ládákból tudsz szerezni a városokban, falvakban, illetve ha boszorkányvadászokkal kerülsz összetűzésbe, akkor el tudod tőlük szedni a bilincseiket, amit a kovácsnál szétszedethetsz.
Készíttetni is lehet kovácsnál, finomított dimeritium érchez meteorezüst és sötétacél szükséges. Persze ezeket is be kell szerezni.
Általánosságban a játék során érdemes mindent összeszedni és vagy eladni, vagy a kovácsnál szétbontatni, később jól fognak jönni.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz tibaimp #19290 üzenetére
Forró nyomon olyan küldi, amit ráérsz sokkal később is megcsinálni, amikor majd amúgy is Skelligen jársz.
-
nagyúr
válasz Ted_Beneky #19265 üzenetére
Van egy hónapos próbaidőszak.
-
nagyúr
válasz tibaimp #19249 üzenetére
Nem, jellemzően általános lapokat kapsz, ha játszol velük, de minden lapot érdemes begyűjteni, tehát, ha találkozol kereskedőkkel, kocsmárosokkal, azonnal vegyél meg tőlük minden eladó lapot, és ha van rá mód, játssz velük, szintén a pakli bővítése miatt.
Ha nem játszol a báróval mielőtt meghal/elmegy, akkor a Visszatérés a Görbelápra küldi után az egyedi lapját megtalálod a nappalijában. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz tibaimp #19247 üzenetére
Játssz mindenkinek, akivel csak tudsz, hogy minél több lapod legyen a pakliban. Értékesebb lapokat a Gwent-küldikben fogsz kapni, de az elején nehéz megverni az ellenfeleket.
A báró lapja egyébként nem csak kártyán nyerhető el. [ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz TheNewDawn #19210 üzenetére
Túlzó reményeket ébresztesz a kollégában.
-
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #19166 üzenetére
Nem, a vezér képessége az, hogy kihúz egy ködlapot a pakliból, és kijátssza, ahogy Leftpaw is írja. Ha nincs a paklidban ködlap, akkor értelemszerűen nem tudja kijátszani. Amit _drk írt, ott a vezérlap képessége nem az, hogy kihúz egy jó idő kártyát, és kijátssza, hanem az, hogy megszünteti minden időjárást befolyásoló lap hatását.
Egyébként nagyon egyszerű, tegyél be egy ködlapot a paklidba, és nézd meg, hogy így ki tudod-e játszani a vezérlapot.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Nem erre gondoltam, hanem amikor a vezér képessége például: húzz egy felhőszakadás lapot, és játszd ki azonnal.
-
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #19160 üzenetére
Ami eszembe jut elsőre: van olyan vezér lap, amelynek passzív hatása van, nem lehet kijátszani, illetve ha a vezér időjárást befolyásolna, akkor az aktív paklidban lennie kell a megfelelő lapnak (eső, szép idő, stb.).
-
nagyúr
válasz Anubris #19136 üzenetére
Nem akarta különösebben a herceg halálát, nyilván maga is meg tudta volna ölni, de egyfelől hagyta, had szenvedjen, másfelől magasról tett az egészre, ami érthető, hiszen nem voltak már érzései. A felhívást is valószínűleg unalomból tette fel, hátha valaki megöli a herceget. Az már más kérdés, hogy a herceg halálát követő eseményeket nem láthatta előre. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Nagyon sokat használom a különféle bombákat, legtöbbször kombinálva őket. A játékban kvázi nincs range fegyver, mivel a mini számszeríj legfeljebb galambok meg fojtólidércek ellen hasznos valamennyire. Ahogy indul a harc, már pörögnek is az ellenre a különféle bombák, roppant hatásos harcnem. Itt egy régi (elég rossz minőségű) videó pl.
Kellően magas szinten ezeket a bónuszokat adják a skillek:
- pirotechnika: minden bomba +150 sebzést biztosít és +25%-ot a potik hatóidejére
- hatékonyság: minden bombából 9 db lehet nálad és +25%-ot a potik hatóidejére
- fürtös bomba: minden bomba 6 további részre esik szét és mind külön sebez és emellett +25% a potik hatóidejéreEladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Az a skill, ami nagyban növeli a sebzést, az Eufória lesz. Nálam így szokott kinézni NG+-ban a build. Gyors támadások, Quen és minden más Alchemy.
-
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #19103 üzenetére
Hangulatra nálam még mindig az első rész viszi a prímet minden anakronisztikussága ellenére. A Vizima környéki falvak, a mocsár, maga Vizima, a zenékkel nagyon egyben van.
-
nagyúr
válasz TheNewDawn #19081 üzenetére
Ez így van, de az én sztorimban Triss egy gaz csábító, aki már egyébként is évek óta epekedett Geralt után - ahogy sok más varászlónő is. Konkrétan egyébként Triss ajánlja fel a lehetőséget Geraltnak az első részben, de persze nem feltétlen kell élni vele.
Az "eredeti" szerelem pedig mindenképpen Yen - bár ez ugye független a játékoktól.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én az iskolákhoz kötődő skilleket nem igazán szoktam használni, szinte mindig az alchemy viszi a prímet 1-1 nagy zöld mutagénnel, az +600 HP, illetve egy jeles (quen, axii), egy fegyveres csoport (gyors támadások) szokott lenni.
-
nagyúr
válasz penge111 #19031 üzenetére
Ilyen esetben az antikvarium.hu oldalon szoktam leadni az előjegyzést, és ha valahol felbukkan, értesítenek, hogy hol, mennyiért lehet megvenni. Több régebbi, boltokban már nem elérhető könyvet sikerült így megszereznem.
-
nagyúr
A párlat szintjétől függ. A superior a teljes életerőt visszaállítja, illetve egy rövid időre sebezhetetlenséget is biztosít, és 3 db lehet belőle nálad.
-
nagyúr
válasz Mans20 #19004 üzenetére
Nem feltétlen a görgőre van állítva. Billentyűzetkiosztásnál nézd meg, hogy mi van beállítva a "Parancsikonhoz kötött tárgy használata" mellett, az lesz az. Utána TAB-ot nyomva kiválasztod a kívánt tárgyat/jelet - ez esetben a nyílpuskát - és kijelölöd, ahogy VTom mutatja. Ezt követően a beállított billentyű/egérgomb lenyomására lehet használni a nyílpuskát.
-
nagyúr
válasz forras2 #18987 üzenetére
Steam alatt, ha nincs net, jelzi, hogy ha offline játszol és ezért nem készül felhőmentés, de ezen kívül más nincs.
-
nagyúr
Hosszú ideje fent van már, nem tapasztaltam semmilyen anomáliát, STLM-mel együtt sincs vele probléma.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Prosector #18973 üzenetére
Az csak lovas harcnál működik, a támadás gomb nyomvatartásával. Normál harcnál egyes főzeteknek, illetve képességeknek van ehhez hasonló hatása, pl. visszatámadásnál, egy ellenfél halálakor, célzás közben, stb. lelassul az idő - Geralt szemszögéből.
-
nagyúr
válasz Mans20 #18957 üzenetére
A 2 db 1080-assal nálam természetesen nem érezni változást teljesítményben, de öcsém gépén ugyanazek a modok vannak fent, menüben is szinte minden ki van maxolva nála is, és a 6GB-os 1060-a simán tud ezekkel a modokkal 40-50 FPS-t.
-
nagyúr
Ezek vannak fent:
- ExtendedViewDistance Mod with Vanilla Water
- ez ugyanaz, mint fent, csak modolt a víz is, de az nekem kevésbé tetszett: Extended View Distance
- The Witcher 3 HD Reworked Project
- Super Turbo lighting Mod
- Weather EnhancedEzek közül a Super Turbo Lighting az, ami színesebbé teszi, de, ha Velen déli részén jársz, vagy ha be van borulva az ég, vagy köd van, akkor természetesen ezzel is szürke és fakó lesz a táj, majd lövök olyan képet is.
-
nagyúr
Melyik moddal,modokkal csinálja ezt?
Én is nagyjából azokat használom, amiket VTom említett, de én nem tapasztalok hibát, illetve öcsém játékán is ezek vannak fent, és ott a kis 1060-as VGA is elboldogul velük minimális FPS-csökkenéssel.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz TheNewDawn #18915 üzenetére
Konkrétan a második nehézségi fokozaton játszom, na.
Egyébként nem vagyunk egyformák, engem minden, általam sokat játszott játékban (TES 2-3-4-5; ME 1-2-3; W 1-2-3) sokkal jobban érdekel a sztori, a háttér, a hangulat, maga a harc egyáltalán nem köt le, sőt, inkább untat. Leginkább azt az élményt keresem a digitális RPG-kben, ami régen volt az asztali szerepjátékok esetében. Ott - játéktól függően - voltak harci értékek, aztán, ha csatára került a sor, akkor dobtunk K6-tal, K10-zel, és a KM lejátszotta a csatákat, aztán mentünk tovább. Fontosabb volt a történet, a gondolkodás, a harcra való felkészülés, mint maga a konkrét harc, és azóta, a mai játékokkal játszva is ezeket keresem inkább. Nem azért nem játszom nehezebb fokozaton, mert ne tudnám megcsinálni, "tudom, hogy kell győztesnek lenni, csak nincsen hozzá kedvem".
-
nagyúr
válasz Anubris #18911 üzenetére
Én story & sword!-ön játszok, szal ezek a nehézségek számomra ismeretlenek. Nem igazán kedvelem az elhúzódó harcokat, meg, hogy minden bokorban élet-halál harcot vívjak kóbor kutyákkal.
Az a kard egyébként egy csóri kis cucc, csak a családnak jelent sokat, szóval, ha el tudnád adni, még kevesebbet kapnál érte. Geralt a regényekben egyébként kifejezetten vékonypénzű, legtöbbször kajára sincs pénze, nemhogy ruhára, páncélra, fegyverre. Ha nem városokban vagy varázslónőknek, királyoknak dolgozik épp, akkor egy-egy kisebb szörny elirtásáért pár tojást, egy tál levest, meg egy halom szalmát kap éjszakára, amin elaludhat. Szóval inkább ez a realitás, minthogy a falusiak több száz koronával fizessék ki.
Én meg közben már a lápon járok, közel 20 óra játék után.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nexuson nem fizetős a regisztráció, csak, ha prémium szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni. Modokat letölteni nem prémium szolgáltatás.
-
nagyúr
Nagyon szeretem a játék legelejét, amikor 4. szinten az első veleni küldetések is nehézségeket jelentenek, amikor minden kunyhóba be kell nézni, hogy egy kis sört, ecetet, kenyeret össze tudjak szedni, amit, ha eladok, lesz pénzem elvinni a fegyvereimet a kovácshoz, hogy rendbe hozza őket, amikor egy csatatéren talált holttestről lerángatott cidari posztóvért vagy egy szimpla fejvadász vért jelenti a páncélfejlesztést... És persze az esős, felhős, napsütéses, mindig szeles Velen.
-
nagyúr
válasz Ted_Beneky #18905 üzenetére
Jól áll neki, hogy nem olyan kis cingár, mint igazából.
-
nagyúr
ME3-mal végeztem (most toltam először végig Extended Cut-tal, egész jól sikerült) Andromedaról viszont nem sok jót olvastam, így most inkább kihagyom, és nekivágok Fehér Gyümölcsöskertnek ismét; már a fogadóban vagyok, hihetetlen minden, a zene, a hangulat, a látvány (néhány moddal), mint mindig.
-
nagyúr
Megértem, nálam is Velen a nagy kedvenc hangulatban, zenében, tájakban.
Na, jó, szentem az ME Andromedat ki fogom hagyni...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jaja, már én is a kefét rágom, hogy még egy kicsit kihúzzam, mielőtt nekiállok megint a nemistudomhanyadik végigjátszásnak. Áprilisban tettem le, de már nagyon hiányzik.
Azóta végigjátszottam az Enderal: The Shards of Order-t, az nagyon jó volt, aztán ME1, ME2, most járok az ME3 vége felé, aztán jön az ME Andromeda, és utána megint a Witcher 3. Aztán télen, ahogy minden évben végigtolom a Skyrimet az ünnepi hangulat miatt, aztán ismét Witcher 3, és azzal elleszek már tavaszig, amikor kijön a Cyberpunk.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Anubris #18847 üzenetére
Tősgyökeres nilfgaardiként és Anna Henrietta másod unokatestvéreként vajon hogy lesz színesbőrű?
-
nagyúr
Pedig az utolsó 2 kötet (Fecske-torony, a Tó úrnője) már sokkal jobban sikerült, az első 4 kötet az tényleg nem élvezhető sok szempontból. A Tűzkeresztség már jobb, aztán az utolsó két kötet már egész olvasmányos és jó történet-vezetésű. Én nemrég olvastam ki az összeset másodszorra, határozottan sokat fejlődött az öreg az első néhány kötettől az utolsókig.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz janos666 #18806 üzenetére
Amennyire tudom, a sorozat Ciri gyermekkoráról szól és - amennyiben hűek a regényekhez - a Brokilonból való hazatérés és a Cintra-i mészárlás között eltelt időt dolgozza fel. De ezek mèg régebbi infók.
-
nagyúr
válasz tomazin #18799 üzenetére
A könyvekben is sokszor csak egy kardja van - amit épp talál, és az is acél általában - élete legjobb fegyverét Zoltantól kapta ajándékba pl. Amikor meg épp van ezüst kardja, azt Keszegen szokta szállítani becsomagolva.
-
nagyúr
válasz jaffa 2843 #18769 üzenetére
Én is hátradőlve játszom bill+egérrel.
-
nagyúr
válasz genndy #18689 üzenetére
Ez a rigós befejezés, amikor a lovag alkesz lesz, Vivienne meg elmegy buliznij pár évet Novigradba. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
nagyúr
-
nagyúr
A torna területe elég nagy, nehéz eltéveszteni. Corvo Biancotól D-Ny-ra, a Palota felé, a tó partján. Viszont, ha nem mész oda időben és tovább haladsz a főküldivel, akkor le tudod késni. Szal ha a torna területén már nincs torna, akkor lekésted.
-
nagyúr
válasz _Flood_ #18654 üzenetére
Ha megvan az adott iskola nagymesteri szettje, azt nem tudod továbbfejleszteni. Persze szerezhetsz egy-egy statban vagy fícsörben jobb felszerelést pl. lovagi tornapáncél, vagy a B&W spéci kardjai.
-
nagyúr
válasz nincsnév007 #18652 üzenetére
Számum, táncoló csillag, kartács.
-
nagyúr
válasz _Flood_ #18650 üzenetére
Nem, az Ezüst Medvekardból, ha megvan a fejlesztési ábra és a megfelelő kovács és a szükséges összetevők, akkor Hatékonyabb Ezüst Medvekardot lehet készíteni, aztán Kiválót, aztán Remekmívűt, majd Nagymesterit (B&W-ban). De ezt Lenry nagyon szépen összefoglalta.
-
nagyúr
-
nagyúr
Inkább a bónuszuk és nem annyira az áruk miatt érdekesek, de általában alkimisták veszik az ilyen motyókat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lassan terápiás tanácsokat is lehet tölteni az összefoglalóba - mit tehetsz, ha végigtoltad a játékot, és ettől mély depresszióba zuhansz?
Nekem még kicsi van vissza a Tó úrnőjéből, aztán újraolvasom a The world of the Witchert és akkor így most ennyi.
Mass Effect nálam is nagy kedvenc, azonban ez az Enderal is telitalálat, tegnap éjjel óta tolom, riszpekt a készítőknek.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Köszi a tippeket! Assasin's Creedből az újat néztem (Odyssey), de lehet előtte megnézem a Syndicate-ot. Bevallom, még egy AC-vel sem játszottam.
Skyrim mod nagyon jól néz ki, azt is köszi! Már csak azt kellene elérnem, hogy a normál Skyrim elinduljon. SE elindul, tudok is vele játszani, de a sima Skyrim hónapok óta nem indul el. Illetve kilép indulás után. Na, mindjárt feltúrom a Skyrim topicot.
-
nagyúr
Ismét a végére értem a játéknak, így most darabidőre félreteszem.
Ez a végigjátszás most 273 óra és 40 perc lett, de mondjuk a skelligei vizes kérdőjeleket kompletten kihagytam.
Összesen pedig 1158 órám van a játékban.
Azt még nem tudom, mivel fogok most játszani... másfél órája böngészem a Steamet, de semmi sem fogott meg egyelőre. Talán előveszem az Obliviont, csak ott rá kell szánnom azt a fél napot, ami elmegy a modolással.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Három lehetőséged van:
- amikor megölöd, ki kell lootolni a húsát, majd amikor feltámad, akkor ezzel megetetni; ebben az esetben végleg meghal, a küldi sikeres, de nem oldottad fel az átkot
- Morkvarg odúja alatt van egy víz alatti barlang, ahol találsz egy kulcsot, ami a kertben levő házikót nyitja; ott a házikóban találsz egy naplót, és az alapján elmész hogy a kikötőben a kalózokkal konfrontálódj, őket legyakod, és az egyiknél, Einarnál találsz egy agyart, amivel fel tudod oldani Morkvarg átkát; majd amikor visszaváltozik, megölöd
- a harmadik ugyanez, mint fent, csak nem ölöd megEladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz forras2 #18550 üzenetére
Nem szükséges csalni és nem bug, simán be tudsz jutni. A csapóhídtól jobbra van két szürke szikla kiszögellés (a képeden pont a korlát utolsó oszlopa mögött láthatók), oda át tudsz ugrani, felette pedig le van omolva a fal, azon átmászol, és tőled balra lesz a zárszerkezet, amivel le tudod nyitni a hidat.
A hidat már nem tudom visszazárni, mert diákok tanulmányozzák a romokat, de mutatatom a mozdulatot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz james001 #18539 üzenetére
A második mondatodból nagyjából be lehet lőni, hogy hol jársz a főküldiben, szóval igen, később kiderül, mi lesz a Báró feleségével és igen, lesz még randi a fúriákkal.
-
nagyúr
válasz _Flood_ #18531 üzenetére
Fejlesztés alatt azt kell érteni, hogy az adott witcher felszereléseknél a páncél/fegyver felhasználásával eggyel magasabb szintűt készíttetsz.
-
nagyúr
válasz Szabi® #18521 üzenetére
Jaja, Trisst én is jobban kidolgoztam volna. Mármint szerintem sem egyenrangú a két döntési szál. Persze Triss elég kis goni - én legalábbis nem csinálnék ilyesmit egyik haverom nőjével sem, mint amit Triss megcsinált Yennel - node más világ. Persze Yen is lefeküdt mindenkivel, akivel tudott (mondjuk azért anno Crachon kiakadtam kicsit ), és Geralt is (ha már varázslónők, hát ugye Fringilla Vigoval jó pár hónapot végighentergett anno Toussaint-ben, bár oké, hallott egy pletykát, hogy Yen meghalt, de hát ugye egy könnyű szellő is elég volt, hogy rásegítse, mert ugye Ciriről sokan mondták, hogy meghalt, mégse hitte ), szóval hát na.
Mondjuk nekem leginkább az hiányzott, hogy Cerys-szel nem lehet közelebbi viszonyt kialakítani.
Philippa egyébként nem negatív, hanem olyan, mint mindig - számító. Az említett feladatot jó eséllyel egyébként csak ő tudta megoldani (bár erről nem tudok bővebbet).
Triss egyébként egy relatíve fiatal és nem túl tapasztalt varázslónő, aki nagyrészt azért került annak idején a Varázslónők Páholyába, mert Foltest bizalmasa volt - Keirával együtt.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Ma kíváncsiságból megfőztem egyet Ra'mses Gor-Thon receptjei közül, konkrétan az Etoile Blanche-t tagliatelle-vel, és hát tök finom lett.
Ra'mses Gor-Thon ugye a híres-neves szerzetes-szakács volt Toussaint-ben, akinek meg lehet keresni a műhelyét a játékban.
Persze az összetevők közül a zerrikániai fűszert és a Dun Tynne-i olívaolajat nélkülözni voltam kénytelen, egy kevés római köménnyel, és Borges olívaolajjal helyettesíve is kellemes lett az eredmény a család nagy örömére.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Darabokra #18463 üzenetére
Falvak általában nem túl népesek éjszaka, ott durmolnak általában a házikókban. Az ugyanakkor életszerű, hogy a világ legnagyobb városában, Novigradban éjjel-nappal megy az élet és a tivornya és a seftelés és a bűnözés, vagy hogy Oxenfurtban mindenki részeg, csakúgy, mint a messzi délen Beauclair-ben.
-
nagyúr
válasz james001 #18457 üzenetére
Igen, fegyverjavító készletet (15%-ot és 40%-ot javítót) is ugyanúgy tudsz találni, vásárolni és készíttetni, mint páncéljavítót.
Ha a kardod/páncélod "tönkremegy" (piros ikon jelenik meg a HUD-on), akkor jelentősen lecsökkennek az értékei, de eltörni azért nem fog.
Szedj össze mindent, nézz be minden ládába, fossz ki minden hullát és vidd a motyókat a piacra, hamar összejön majd a lóvé mindenre.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz james001 #18448 üzenetére
Nem tudsz sütni-főzni, mint mondjuk Skyrimban, ha erre gondolsz, de nem lesz semmi bajod a nyers húsoktól sem. Furcsa is lenne, hogy túléled a Füvek Próbáját, hosszú éveken keresztül olyan főzeteket fogyasztasz, amikbe egy ember belehalna, aztán egy állottabb csirkecombtól meg rádjön a szapora.
Az ételek között nincs nagy különbség 50-80 HP-t gyógyítanak másodpercenként és 5-10 másodpercig hatnak. A való élethez hasonlóan egy bögre vaj vagy egy csirkés szendvics a játékban is több póvert ad, mint egy marék áfonya mondjuk.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz janos666 #18441 üzenetére
B&W-ban a Basane farmtól É-Ny-ra keress egy kunyhót a folyóparton, ott találod a küldit.
-
nagyúr
válasz _Flood_ #18439 üzenetére
Az alapjáték befejezésekor már aktív volt a DLC, és csak simán mentél tovább a küldikkel (kék jelöléssel), vagy kezdtél egy új játékot a DLC-vel?
-
nagyúr
Én azt elég sokszor el tudtam kerülni, mert simán elfutottam a felkiáltójeles pacákok mellett - mondván, majd később visszajövök megnézni, mi a bánatuk. Aztán meg egyszercsak sikertelenné vált a státuszuk.
-
nagyúr
válasz Szabi® #18427 üzenetére
Helyes, helyes!
A tárgykészítési és alkímiai összetevőket egyébként nem célszerű rejtekhelyen tartani, mert bármikor kellhetnek, és egyébként sincs tömegük, tehát korlátlan mennyiség lehet nálad bármiből ezek közül.
-
nagyúr
válasz PAtr0n #18425 üzenetére
Én most még haladok kicsit B&W főszálán, aztán visszatérek Skelligere felderíteni a tengeri kérdőjeleket még a játék vége előtt. Jelenleg 242 óránál járok ebben a végigjátszásban, de még nem vitt rá a lélek, hogy nekiálljak búvárkodni.
-
nagyúr
válasz Szabi® #18422 üzenetére
Nem a küldi adja, hanem a küldi teljesítéséhez szükséges - legalábbis az egyik megoldási lehetőséghez. A küldetés befejezése után nem veszed hasznát, de elteheted emlékbe.
A lányt Kurisunak hívják, a testvérét pedig Ard Skellige keleti partján találod meg. Ha Redgrilltől húzol a térképen egy vonalat egyenesen Délre, akkor lesz ott egy kis öböl, mólóval, ott találod meg. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
-
nagyúr
A játék közepétől már elég sok pénzed lesz, nem kell vele különösebben foglalkozni, de azért azt is célszerű szem előtt tartani, hogy Geralt alapvetően - történet szempontjából - csóró. Sokszor arra sincs pénze, hogy megfoltozza a ruháit, vagy megjavíttassa a fegyvereit, de rendszerint az is gondot okoz, hogy éjszakára tető legyen a feje felett.
Ha kevesled a pénzt, akkor nézz be minden házba, ládába, polcra, fossz ki minden legyilkolt ellenfelet, és vidd a cuccokat a piacra eladni. A linkelthez hasonló hibák kihasználása meglehetősen illúzióromboló.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz PAtr0n #18404 üzenetére
Ha arra a ládára gondolsz, ami a temetőtől É-K-re található öbölben van egy víz alatti barlangban, ahhoz meg kell keresni a kulcsot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz genndy #18372 üzenetére
Az természetesen megvolt korábban is, Marlene leveléből, hogy mi (ki) áll a háttérben, hiszen azt írta, hogy "I believe it was cast upon me by a certain beggar who came by the manor while I was hosting a soiree for a few friends. If you can find that vagrant, I will pay you double. Sadly, all I remember of him is that he sold mirrors." Csak eddig nem figyeltem fel a zenére, ami akkor csendül fel, amikor már otthon, BB-nek részletesen elmesélem a történteket.
-
nagyúr
Nahát, csak most tűnt fel, hogy B&W-ban, Marlene átkának megtörése után, amikor mesélem a történteket BB-nek, a Tükörmester-téma zenéje szól - kvázi az előző DLC-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest