Új hozzászólás Aktív témák

  • big-J

    őstag

    válasz Fecdzo #7358 üzenetére

    Egy szuk evig foglalkoztam vele, a jo eredemeny azt jelenti az emlitett dij mellett a kezdeti 2 honap ismerkedes utan 2 honap(~100 tranzakcio) alatt megharomszoroztam amit betettem, utana egy nagysagrenddel nagyobb penzzel amit betettem ugyanazt sikerult megcsinalom, kivettem felet, aztan aknara leptem mert az oldal amin epp akkor kereskedtem valami nezetelteres soran feluton maradt a regi es az uj tulajdonos kozott es inkabb szetloptak mindent. :D
    De amig ez lement kb 5 masik oldal nyilt meg es zart be/tortek fel/loptak el a tulajok mindent, csak eppen szerencsem volt nem ott tanyaztam epp.
    Ez a par dolog nem tetszett benne, egy hajszallal vadnyugatosabb volt, mint szerettem volna, meg egy szint folott mar beszarnak ha nagyobb mennyiseget teszel eladasra, es mindenki elkezd eladni illetve ha sokat akarsz venni ok is vadul elkezdenek vasarolni es nem neked eladni.
    Emiatt nagyobb penzzel mar sokkal nehezebb volt ugyanaz a strategia. Par ezer dodoval meg azt az altcoin piacot manipulalod amit csak akarod.
    Gondolom a manipulacio a tozsden is ugyanugy megy, de legalabb van felvevoero, az en par ezremtol senki se fog megijedni. :D
    Ezt a cfd dolgot viszont nem annyira ismerem, miert foglalkozna valaki ezzel sima buy es sell helyett?

    #7359
    Na igy mar vilagos, ez volt a hianyzo lancszem. En is kb 3 reszre osztanam amit betennek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák