- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Köszi!
Amúgy amikor bekötötte a szaki a netet és a http://192.168.100.1/-t próbálta behívni egyből az én routerem jött be, de most be tudom hozni a modemet is ezen. Utánaszóljak szerinted vagy nincs jelentősége, hogy be kelljen lépni a modem felületére, ha minden működik? Vagy alapjelszóval lehet belépni?
Szerk. admin+cbn párossal be is tudtam lépni. Kell állítani valamit?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
HIJ
őstag
Én nem mondanám. Anyuéknál állandóan szar volt. Jelentgettem hűségesen, aztán ők meg jöttek és cserélgettek hűségesen... Még az oszloptól is új kábelt húztak. Igaz tőlünk 4-5 utcával arrébb volt a hiba egy elosztásnál. Árnyékszakadás. Azért nem jelentkezett másnál a hiba, mert a 4-5 utcába senkinek nem volt digitális előfizetésük, így csak minket érintett a dolog. Ebből is látszik, hogy mennyire nem terjed még falun a digitális előfizu...
Na szóval, csak kitartóan kell jelenteni a hibát. Igaz már a szerelők is morogtak a végén, de én meg mondtam nekik, hogy nem morogni kéne, hanem megoldani a hibát és nem hívom őket többet...
-
Daniel911
csendes tag
Tényleg?
Nálam ilyet tett be a szerelő, annak a hátusó felét meg AZ UJJÁVALl benyomta, levette a fedelét, és megmutatta, hogy van benne 3 rézszál egy gyűrűn. Valami hasonló...[ Szerkesztve ]
Nagy az Isten állatkertje, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy nincs kerítés.
-
emre33
addikt
-
Grande Ale
őstag
Sebesség megvan, kábelesen, legalábbis amikor utoljára rádugtam. Nem az a baj, hanem hogy eszméletlen lassú, sokat kell várni az oldalakra, stb. Régen nem volt ilyen. Google dns-t használok, elvileg az is gyorsabb. Biztos, hogy valami gáz van, szerintem nem bírja a rendszer a sebesség emelést, vagy nem tudom...
-
emre33
addikt
kérdésed lényegtelen, mert 40Mbit letöltési nem állítanak be 1 frekire.
De hát docsis 3.0 modemje van.Motorola 6120 esetén lehet állítgatni a frekiket, szépen ki lehet tapasztalni, hogy csúcsidőbe melyik a kevésbé terhelt az adott településen.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- MIUI / HyperOS topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- Kutya topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest