- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lockdown90 #299 üzenetére
Mérted is, vagy csak hasraütés-szerűen mondod?
-
lockdown90
senior tag
szerintem a kulfoldi tarhelyek sokszor gyorsabbak mint 1-2 magyar szolgaltato tarhelyei
sot nevetseges aron vannak a magyar tarhelyek, nagyok sok lehuzassal... -
-
charlie_hu
aktív tag
-
D@ny7
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire él még ez a topik, de felteszem a kérdésem, hátha kapok érdemleges választVan egy honlap amit üzemeltetek és lejár a szerződés a tárhelyszolgáltatóval, de nem náluk szeretném tovább üzemeltetni a honlapot., különböző problémák miatt.
Az első kérdésem az lenne, hogy tudtok-e megbízható tárhelyszolgáltatót a következő kritériumokkal:
Tárhely mérete: 10-15 GB
Elhelyezhető domain-ek száma: legalább 2 db
Aldomainek: lehetőleg korlátlan
Adatforgalom: korlátlan, nagy sávszélességű elérés
E-mail postafiók száma: korlátlan
E-mail postafiókok mérete: korlátlan
Webmail: legyen
Spam és vírusszűrés: legyen
POP3, SMTP, IMAP elérés: legyen
Webes admin felületek: legyenek
FTP szerver: legyen
PhpMyAdmin: legyen
PHP futtatási lehetőség: legyen
MYSQL adatbázis száma: korlátlan
Egyéni hibaoldalak: legyenek
Egyéni htaccess: legyen
Biztonsági mentés:legyen
Biztonsági beállítások: legyenek
Autómatikus adatmentés: legalább havi
webstatisztika: legyen
99% rendelkezésre állás: legyen
Ügyfélszolgálat: minnél jobb legyen
CMS rendszereket támogassa (esetünkben Wordpress)
Éves díja: 15-20 ezer forint, ingyenes tárhely nem jöhet szóbaA másik pedig, hogy valaki gyakorlottabb emberke elmondhatná, hogy mire érdemes odafigyelni tárhelyszolgáltató váltáskor. Na meg a másik kérdés, hogy ilyenkor a Domain nevet is át kell regisztrálni?
-
sqpp
őstag
Lesz ingyenes aldomain is természetesen. De ez még 1 hét kb
Nem sokára vásárlom a dedikált szerót.
Profitom nem hiszem, hogy lesz belőle, de tapasztalat szerzés szempontjából tökéletes a munkámhoz.
-
sqpp
őstag
Kedves Vivib,
Hamarosan indítok egy ingyenes tárhelyszolgáltatást, ahol nagyon kis limitek lesznek, illetve hivatalos cpanel-el lesz elérhető. Körülbelül ezekre lehet számítani majd:
- 10GB tárhely
- Végtelen adatforgalom
- cPanel
- PHP és MySQL támogatás kisebb limitekkel.
- PERL
- CGI
- Python
- Zend Opt
- IonCube
- Shell (ez fizetős lesz)
- Portok (az alapvetőken kívül a többi fizetős lesz)
- Cron Munkák
- 5 Email fiók
- 5 AldomainIlletve ezeket a limiteket, mint email fiók, tárhely még lehet majd növelni a Premium támogatással.
Ha érdekel írj privátot!: )
-
Vivib
újonc
Sziasztok!
egy asztalos cég számara szeretnek honlapot kesziteni wordpress-szel. (kisforgalmu honalp) Tudnatok nekem tárhely szolgáltatót ajánlani légyszi? Sydneyben lakom, innen szerkeszteném - a honlap Magyarországon lenne és az ügyfelek is magyarok.
Nagyon köszönöm a segitseget!!!!
-
Darda Csabi
tag
válasz
Feralheart #279 üzenetére
Tárhely.eu-t is ajánlom, 3 éve vagyok náluk, eddig mindent gyorsan és minőségi módon intéztek.
Ha valakinek segítség akkor kedvezményesen tud náluk tárhelyet rendelni az alábbi linken és kupon kódommal:
https://tarhely.eu/ugyfeladmin/aff.php?aff=1379
KuponkódUPON09C8643C0
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Feralheart #277 üzenetére
A hostinger.hu ingyenesen sztem eléggé sokat nyújt, amibe néhány belassulás is simán belefér. Csak akkor törölnek weboldalt, ha inaktív és nem jelezted az erre rákérdező, automatikus levelükben, hogy megtartanád.
A korlátlan tárhely nekem nagyon jól jön tesztszerverként, tehát fizettem is nekik. Voltak hibák, de 1-5 nap alatt minden megoldódott...viszont ez is kicsit lassú. -
Feralheart
tag
válasz
bencsikgab #278 üzenetére
És te melyiket ajánlod?
-
bencsikgab
tag
válasz
Feralheart #277 üzenetére
Szia!
Tipikus példája a 1000000+1 ügyfelet egy gépre halmozó cégeknek, ha ránézel a facebook oldalukra, akad egy-két negatív komment.
-
Feralheart
tag
Sziasztok. Nem tudom, hogy a kérdés idevaló-e, de a következő hosting szolgáltatóról mi a véleményetek?
http://www.hostinger.hu/tarhely
Wordpressre lenne használva -
Új, működő tarhely.eu kupon kód, 5%-os kedvezmény:
KUPON9701E5075
-
rennah
újonc
Valaki nem tud valamit A Megacp-s 3in1 Hosting cégről? Nekünk 1 hete nem válaszolnak, telefont nem veszik fel, egy másik fórumon írta valaki ők már 2 hete nem érik el őket. Nagyon gáz, hogy nem jelzik sehogysem hogy nem elérhetőek. Már csak arra tudok gondolni hogy baleset érte őket...
-
hazalaca
csendes tag
Az, hogy a .hu domain tulajdonosa ki, nem befolyásolja a működését. Cégnévre írva persze a te neved rejtve marad a whois oldalakon, így védve van a személyed.
.hu-t csak 2 évre lehet elsőre regisztrálni.
Szerintem olyan szolgáltatót érdeme választani, ahol cpanel van, és tudod telepíteni a cms-t te magad. A fentebb említett tárhely.eu-nál tuti ez van, utánaolvastam, ha már ennyit írtak róla az okosok
Ráadásul egész jó tudásbázis cikk gyűjteményük van az általad említett témákban. Sajnos nincs tapasztalatom az általad felsorolt szolgáltatókkal, szerintem ahol van lehetőség tesztelni ingyenesen, ott például érdemes regisztrálnod. -
honda 1993
senior tag
A PHP-ról annyit hogy jobban átgondoltam az oldalam és inkább egy egyszerűbb hírportál szerűség lesz.
Php pedig nem lesz benne
Ezt amúgy azért kérdezted mert php-val meg lehet oldani kevesebb html fájl használatával a dolgot?Bár az én esetemben szerintem nem lehetséges mert.... Hát nem tudom megfogalmazni hogy miért...
-
_ak_
addikt
válasz
honda 1993 #270 üzenetére
Bár nincs velük tapasztalatom, de abban biztos vagyok, hogy az FTP használatát ilyen módon nem korlátozzák.
A szerkesztett HTML állományok meg, nyilván ha hozzáírsz a kódhoz, akkor több helyet fognak foglalni, de itt max pár KB-ról beszélünk, tehát ez teljesen elhanyagolható.Rengeteg html fájlod van? Felhagytál a PHP-val?
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
A Tarhelypark.hu n rendeltek meg a tarhely 1000 csomagot (1000 mb)
Rengeteg html fájl van az oldalamon és még sokat javítgatom az oldalam ,majd pedig időnként felülírom a tárhelyen lévő fájlokat hogy lássam, hogy áll az oldal.Van esetleg valami sunyiság a tárhelypark szolgáltatásában?
Mint pl előre meg van szabva hogy maximum hányszor lehet másolni FTP -n keresztül a tárhelyemre, stb.
Illetve gondolom ha én mindíg felülírom a tárhelyen lévő fájlokat, akkor nyílván semmivel sem foglal több helyett mint azelőtt ugye?
-
tarhelyman
csendes tag
válasz
Darda Csabi #201 üzenetére
Igen, szerintem is az első oldalt érdemes válogatni a google-ban. Én is így jutottam el a www.dima.hu-hoz pár évvel ezelőtt. Nem bántam meg, árat sem emeltek azóta
))
-
Formaster
addikt
Üdv! Érdeklődnék mik a tapasztalatok GoDaddy-vel vagy FatCow hostingal manapság. Régebben láttam sok csalódást, ezekkel mi a helyzet manapság? Esetleg ti mit ajánlotok hasonló árakon?
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
A Hostinger.hu-ról mik a tapasztalatok (az ingyenes részét nézve)? A "000webhost.com" ajánlotta emailben, szóval annál akkor nem hinném hogy jobb. Ráadásul a webhostnál már kétszer szállt el a teljes tárhelyem tartalma, igaz mire számítson az ember ha ingyenes..
Illetve a hostingernél mennyi idő múlva törlik a tárhely tartalmát, ha nem lépek be? Mert a webhostnál 2-3 hónap múlva törölték, persze újra lehetett aktiváltatni, de a tartalma nem maradt meg. És még emailt se küldtek, csak lestem, hogy eltűnt minden. De nem hibáztatom őket érte, hiszen nem került pénzbe, csak rosszul esett..
Szóval ez a hostinger milyen lehet? -
Livius
őstag
Hello!
Egy .hu domaint szeretnék regisztrálni majd, cégnévre. Első kérdésem az lenne, hogy ha cégre regisztrálom, és nem magánszemélyre, az majd ad-e valami előnyt vagy hátrányt a későbbiekben valamihez?Eddig nézegettem pár szolgáltatót, soknál most a .hu regisztrálás 2 évre majdnem 50%-al olcsóbb mint szokott lenni. Elsőre egy webtárhelyet is szeretnék majd a .hu domain-hez, max 1GB-osat, és fontos hogy a PHP-t is tudja majd, valamint később ha kell, akkor valami Drupal és hozzá hasonló oldalakat lehessen rá rakni. És persze az is fontos lenne, hogy a szolgáltató valami jól használható admin felületet adjon a tárhelyhez.
Ezeket találtam:
http://www.rackhost.hu/
http://ininet.hu/
http://www.mikrovps.hu/
http://www.webparadicsom.hu/Második kérdésem az tehát, hogy ezekhez a feltételekhez a találtjaimból van-e valakinek tapasztalata vagy ajánlata?
A későbbiekben szeretném azt a lehetőséget is, hogy esetleg egy teljesen saját szerverre belehessen állítani a domain címet, így érdekelne még az is, hogy mely szolgáltatónál lehet ezeket beállíani, és mik lennének ezek a paraméterek. pl: [link]
-
tigyijanos
csendes tag
Üdv,
Ingyenes tárhelyszolgáltatás, 100, vagy 499MB tárhely, korlátlan adatforgalom.
Magam csinálom, bérelt cloud szerveren, így biztosított a folyamatos üzemelése. A megrendelő űrlapnál demó-t is lehet nézegetni. Joomla, Wordpress, vagy phpBB autómata telepítését tudja a rendszer.
A külső felület nem teljesen, de a control panel teljesen magyar. (tud magyarul is)
Debian rendszeren üzemel, PHP 5.4, van SQL, webmail, webes fájlkezelő, stb...
A két ingyenes csomag között annyi különbség is van még, hogy a kis csomagban kis reklám jelenik meg a felhasználó weboldalán, a nagy csomagban pedig nagy reklám. (ez tekinthető meg a demó-ban)
Az oldal: http://twebhosting.tk
A regisztráció pár másodperc. A rendszer ugyan generál aldomaint a tárhely eléréséhez, de WP, Joomla stb esetén mindenképp javaslok egy domaint is. Ha más nem, akkor .tk domaint, azt 1-2 órán belül aktiválják...
-
Darda Csabi
tag
válasz
bencsikgab #261 üzenetére
Találtam egy weboldalt, ahol össze lehet hasonlítani a szolgáltatókat, ha még nem döntöttél, akár segíthet is a választásban: http://tarhely-szolgaltatok.com/
-
Darda Csabi
tag
válasz
harusakura1 #260 üzenetére
Nekem abszolút pozitív a tapasztalatom Tárhely.eu-val, egy probléma megoldáshoz mindig szükség van mind a két oldalra. Nekem is volt gond, és nem volt probléma soha a megoldással. Az meg, hogy a telefonos ügyfélszolgálat 90%-ban értékelhetetlen... Akkor ilyen erővel a t-mobile meg a többi szolgáltatóé is az, mert nem tudták megjavítani a készülékemet egy telefonbeszélgetés alatt vagy még sorolhatnám... Szerver problémákkal kapcsolatban is segítőkészek, nyilván erre meg vannak az embereik. Sokaknál megfordultam de sehol nem tapasztaltam ennyire ügyfélbarát kiszolgálást, mint náluk. A részemről csak ennyit tettem hozzá! Mindenkinek sikerekben gazdag új évet kívánok!!!
-
harusakura1
tag
válasz
bencsikgab #261 üzenetére
Szia
150mb mar boven eleg. Az email kvota boven jo. Tovabbitom a megrendelonek az ajanlatot es majd eldontjuk. PM-et irok majd!
-
bencsikgab
tag
válasz
harusakura1 #260 üzenetére
Szia!
Mekkora tárhelyre lenne szükséged?
1GB villámgyors SSD tárhelyet éves díjfizetés esetén 6000Ft-ért adunk, óránként 100db email küldése engedélyezett a szerverről, ha ez kevés lenne, egyedi igények alapján feljebb lehet vinni ezt a limitet. -
harusakura1
tag
Tudtok ajánlani olyan web hostingot amely a tárhely mellé tud biztosítani domaint és van lehetőség az áthozásra?
A hostinggal az elvárás annyi lenne, hogy legyen PHP, MySql, Phpmyadmin. Kis cégnek lesz a weboldal, csupán annyira kell, hogy jelen legyen az interneten és oda tudják irányítani az embereket.
Minden biznisz telefonon zajlik.
Továbbá kértek hírlevél funkciót, amely azt jelentené, hogy a napi e-mail kvóta ne 10 körül legyen, hanem valamilyen ésszerű értéknél.
Nem hátrány a magas uptime + a biztonsági mentés, de az utolsó nem olyan lényeges.
Mostani tárhelyszolgáltató akinél vannak olyan 20e-t kér évente a tárhelyért + domainért, tehát ennél jóval olcsóbb kellene, mert ez rablás
.
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Fecogame #256 üzenetére
Igen hosszú történet de lényegében webshop építésbe fogtam és az ő ajánlatuk alapján választottam osztott tárhelyet mert akkor fingom sem volt a VPS-ről. Persze csak kib@sztam az ablakon 30k-t és az egész használhatatlan volt és lassú. Még egy sima WP oldal betöltése is 10-20mp-et vett igénybe. Persze sok olyan dolog nem használható ami VPS-en igen. A szupport lesajnáló hangneme pedig kiveri nálam a biztosítékot! Nekik csak az a lényeg, hogy a seggük védve legyen és megindokolhassák a szolgáltatás hibátlanságát. A telefonos szupport értékelhetetlen az esetek 90%-ában.
Jelenleg szögre pontosan ennyit fizetek / év egy ugyanekkora tárhellyel rendelkező VPS-ért fix IP-címmel!!
-
Memphis
tag
Sziasztok!
engem is érdekelne kit javasoltok. most szeretnék tárhely szolgáltatást megrendelni, de még nem tudtam eldönteni kinél érdemes. egy mivel sok a kép meg az e-mail, egy 10 GB szerintem kéne.
Vélemény?
előre is köszi
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Intrex-től költöztetném a weblapom, mert egyrészt béna a support, másrészt mindig előjön valamilyen anomália, és szerintem még drága is.
Tudtok ajánlani megbízható tárhelyszolgáltatót? Fontos lenne a megbízhatóság, a jó support és esetleg valamilyen mailing list támogatás. Helyigény nem nagy, pár száz MB bőven elegendő, nem kell több GB.
-
Tarhely.eu 5%-os kupon kód bármely rendelés esetén:
ingyenblog34
-
Darda Csabi
tag
Ha érdekel valakit, akkor tudok kupon kódot küldeni, amivel kedvezményesen rendelhet tárhelyet a Tárhely.Eu-nál!
-
Darda Csabi
tag
Több probléma is lehet, például a domain név még nincs az új tárhelyre irányítva. Vagy a kliens beállításoknál kell helyesen beállítani a bejövő levelek kiszolgálóját. Ha javasolnak beállításokat a szolgáltatónál, akkor azokat érdees végig zongorázni, de mindezek előtt ellenőrizd, hogy a domain jó helyre mutat e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest