Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Sziasztok. Tudom, hogy +-5% a tolerancia, de mennyire megengedhető teljes terhelésnél (Prime95 blend+ Furmark) a 11.475V +12V-os ágon?
Hosszú távon tönkreteszi a tápot? Egy veterán Enermaxról lenne szó (EG375AX-VE) az adatlapomon található konfiggal.
Persze egy csöppet húzni is szeretném a VGA-t...
Köszi a választ!
They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
Sziasztok. Van egy 2005 Októberében vásárolt Enermax tápom (EG375AX-VE). Eddig minden probléma nélkül kiszolgált 3 konfigot is az idők során. Viszont kezd korosodni. Mire figyeljek? Érdemes lenne már most átkondiztatni/átnézetni?
Van a típusnak ismert gyengesége?
-
bolcsodal
addikt
Akkor pl. egy Gembird túlfeszvédő télleg nem ér semmit? El vagyok keseredve. Mondjuk a magyar panelek nem a villámvédelemről híresek sztem. Én nem értek hozzá, de a biztosítékszekrényben levő 10-12A-es kismegszakítókan nem lenne érdemes kicserélni 16A-esre? Vagy a kisebb kismegszakítókat ezért szerelték be, mert a hálózat ennyit bír?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest