- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
ha 4megás csomagja van, és le is van korlátozva, akkor lehet, hogy rendben van az úgy (én azt hittem 8as van nála). De most nem vagyok abban biztos, hogy az upload-ot is korlátozzák-e vagy csak a down-t. (ugye t-home-nál u8 megy a vonalra, ha az efinek kisebb csomagja van akkor t-online oldalrol van csak egy korlátozás rátéve a csomagra)
viszont ha nincs korlát, és mégis kerek 100-at enged a hgw, az tuti konfig hiba
többeknél előjön ez sajna.
reps: modemmel nem próbálta, csak lehuzott mindent a routerröl, szal azzal sokat nem lépett előre.
Tonline egyszerübb lenne, ha felvennél neki egy hbj-et, minthogy még páran elhajtsák
Esetleg hívd fel, ha melózol, hogy legyen egy rögzített beszélgetés róla.
-
annulus
aktív tag
en nem latom az osszefuggest az iptv meg a min. 400kbps up kozott, de legyen igazad
ps.: ha jol remlik par hszel feljebb modemmel osszekotve is ugyanilyen eredmenyeket produkalt, gondolom ettol fuggetlen tovabbra is a hgw van rosszul konfiguralva szerinted (melyik opcio az ami ezt befolyasolja?).
-
Hello2186
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szóval kezdjük az elején...
Öcsém és én router segítsével csatlakozunk az internetre. Nálam van a modem, ő pedig csak fogja a "jelet" a routertől.
Nos, 1-2 napja kezdődött,hogy azt vettem észre,hogy az internet valamiért lassabb,akadozik,és mintha pár-perces időközönként leállna,majd utána újra menne az internet.
Végül már nem bírtam tovább,nagyon idegesített és az öcsém is ezt tapasztalta,felhívtam a jó öreg t-onlineos segítséget....ott a következő került megállapítsára: a routerem szabályszerű időközönként 5perc 5másodperc bontja a kapcsolatot,majd újracsatlakozik. A kolléga azt javasolta,hogy iktassam ki a routert a "játékból" hogy megnézzük hogy tényleg azzal van-e a hiba. Jó:router kihúz,modem egyből be a gépbe.Új kapcsolat létrehozása,a csatlakozáshoz új jelszót is kértem,és ennek segítségével fel is tudtam menni a netre...tehát egy az egybe router nélkül működött a dolog.
Visszakötjük a routert,töröljük az ideiglenes új kapcsolatot,és mehet minden a régiben,mivel a régi beállításokat nem buzeráltuk...Router beköt,ég a modemem az első két led,meg a narancssárga Lan Link is(tehát van összeköttetés a modem és a gép között a routeren keresztül),de persze nem ment... A routeren egyébként minden kis led világít össze-vissza,ahogy szokott.
Próbáltunk egy router újratelepítést is:előkotorva a régi Cd,bedob,majd amikor utolsó lépésként vizsgálja a telepítőszoftver a kapcsolatot,akkor nem találja,és javasolja,hogy nézzem meg a vezetékeket:S
A modem "resetelése" egy fogpiszkáló segítségével megtörtént,router áramtalanítva volt,stb...
Öcsém gépe látja a hálózatot,és a kapcsolat is van a modem és a gép között,tehát én a fizikai károsodás részét kizárnám.
Mikor reseteltk a modemet,akkor a Helyi kapcsolat ikon alatt megjelent egy másik is,ami tiltva volt,ennek az engedélyezése/feloldása azonban nem sikerült...és a telefonos segítség szerint itt lehet a bibi.Már-már hálókártya újratelepítést is bevizionált nekem,de ezt valahogy nem támogattam.
Ha nincs más akkor holnap felhívom a veretes Szuperszervíz részüket is...a helyszíni kiszállást szeretném valahogy elkerülni:3999(kiszállás)+5999(a router bütykölése)=10000
Jah,és ha megállapítanak még grátisba valami router fizikai hibát,akkor gondolom azt is vehetek.
Szóval örülnék minden segítségnek...mert ok,hogy van netem, de kedvenc öcsikémnek nincs.
Ha van bármi ötlet,akkor várnám -
annulus
aktív tag
U4 -ben a feltöltés max 256, min 96kbps.
a 256kbps -t nezve valoban nagyon keves a ~100kbps, a vallalt erteket nezve meg - bar csucskosen de - benne van.
"mondd, hogy neked 256kbps kell" hat ez meredek. nekem meg egy lotto otos kell..
toled is megkerdezem: a hgw -n belul megis milyen konfig hiba kovetkezteben megy 100kbps -el a feltoltes? -
kew
senior tag
én nem hagynám magam
mondom, köss rá egy sima modemet (ha nincs, akár adok is szívesen kölcsön, ha pesten vagy) a vonalra, és csinálj azzal is mérést. Amennyiebn azzal tökéletes, muszáj felvenniük hgw eszközhibára hibajegyet... (amúgy is kellene).
vagy t-online kollegának akár átdobhatod privibe az adataidat, és rögzít neked egy jegyet. ugye?
-
kanzoli
tag
válasz
LordVader80 #88 üzenetére
Megtaláltam azóta, köszönöm!!! Meg mindenkinek! Mértem sebességet nekik, bediktáltam minden lótúrót de mivel szerződésben foglaltak megvannak hibát nem tud fölvenni nekem, ez van szokjam meg.....=július megvár, szerződés bont. Ennyi.
-
kew
senior tag
az a 100k-s feltöltés tuti hgw config probléma, le kell jelenteni, és megcsinálják (nálam ugyan ez volt az elején).
Egyébként könnyen kiszűrhető, ha lehúzod a routert és egy sima dsl modemet dugsz a vonalra, majd azzal felcsatlakozva csinálsz egy mérést. A modemes és a hgw-s mérési eredményekkel együtt ha bejelented, nem tudnak belekötni
-
kanzoli
tag
No, kértem új jelszót, mostmár tudok garázdálkodni az online ügyfélszolgálaton de a forgalmi adatokat nem találtam meg. Viszont méregettem a speedtest.net el.
Még este úgy hogy minden rá volt dugva: [link]
[link]
Most lehúztam mindent a speedtouchról, csak az én gépem van rajta direktben: [link] [link] -
Motion_Blur
félisten
Hali!
2m/192k-s netem volt (legutóbbi alkalommal elfelejtettek emelni sávszélességet, pedig már 5 éve vagyok előfizető, de mindegy...), tegnap ennyire emelték.
Ez most milyen csomagnak felel meg? 8/512?
-
kanzoli
tag
válasz
FehérHolló #81 üzenetére
Hmmmm...az lehet. Amúgy mit kell hívnom ha nem tudok belépni az online ügyfélszolgálatra?Merthogy a jelszót nem fogadja el. Igazából még nem használtam soha. Szerintem az első kapott jelszó sem lett lecserélve...
ahham vagy ezt vodás mobilról ne akarjam...
-
kanzoli
tag
Kösz srácok az ötleteket, holnap nekiugrok és végimegyek rajtuk, most használatban van a másik TV ill. gép is. Amúgy azért kell switch mert a mókus aki kötötte be azt mondta hogy ez a speedtouch tökköm nem bir el 2Tv+2gépet, amit nem hittem el és kipróbáltam, valóban nem ment. No, holnap este remélem jelentkezek az eredményekkel hogy mire jutottam...
-
T-online
tag
Javaslom hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy szakadozik a kapcsolatod, gondolom ez forgalmi adatokban is látszik(Online ügyfélszolgálaton te is meg tudod nézni, ideális esetben 24 óránkénti bontást látsz), remélhetőleg megcsinálják, hogy többet ne szakadjon a kapcsolatod és ha a szakadás megszünik, akkor visszatérhetünk a sebességproblémára, érdekesség képpen úgy, hogy nem megy semmi netes alkalmazás és csak egy gép van rákötve mérj egyet a speedtest.net-en és írd ide az eredményt amit kaptál, az alapján próbálok valamit okosat mondani, tanácsolni neked.
Ha két géped van miért kell switch? Két STB-t és két gépet tudsz a HGW(router)-re kötni plussz még a wlan-on egy párat, 4 port van rajta.
Nem enged be 3play 3play-el? Javasolnám, hogy reseteld a kicsi lyukkal ott hátul, de akkor minden beállítás elmegy így ezt neked kell eldöntened, hogy szeretnéd-e. -
kanzoli
tag
Sziasztok!
Lenne egy kisebb parám ami inkább bosszantó mint probléma. Nemrég elköltöztünk és buktam a chellom, mert itt nem érhető el. Be lett húzva a 4mb/256 adsl +2iptv, egyik az egyik szobában másik a másikban. Router után még be kellett műtenem egy swithet is mert 2 gép van itthon. A parám hogy letöltésnél teszem azt torrentkliensemet még soha nem láttam 250kB/s fölé menni. Webes letöltés esetén néha azért megy 300Kb/s fölé de kb. mint a fehér holló. Feltöltés az szintén hurka...12kB/s ha ftp-n töltök föl valamit, mondjuk a weboldalamat csinálgatom. Torrentkliens is max ezt produkálja. Viszont ha jönnek a torrentek 200kB/s fölött akkor a feltöltés megszűnik létezni...Na ez az egyik.
A másik meg hogy skype ill. msn(ezt lesz@rom), nem kézbesít, lecsatlakozik, olyankor néha a TV is elmegy. Barátaim elmondása alapján csak velem csinálja ezt a skype. Elég bosszantó.
Ugye a tesztszerveren méregetve persze mindig megvan a minimum ami a szerződésben van, így hát gondolom ez van szokjam meg
Próbálgattam ugy is hogy mind2 TV kihúz, másik gép lehúz, csak az enyém megy de semmi érdemi változás nemtörtént.
Szóval ez tényleg ilyen, vagy valami para is lehet vele?üdv.
-kanzoli-
uhh mégvalami, a router egyik napról a másikra nem enged be 3play -el
Nagyon nem akarok állítgatni semmit benne mert minden be van lőve de azért na....
amugy helyileg 1051 Sas utca.
-
kew
senior tag
szia!
ilyenkor reset helyett még azt tudod csinálni, hogy gyorsan elkezded nyomkodni a stb gombjait (power és a kerek gombot) összevissza. Nálam ez a művelet kb 20-30mp alatt feléleszti a boxot, és már lehet is tovább használni, nem kell megvárni, míg újraindul
Ugyan ezt lehet tenni, ha az adás ugyan megy, de nem reagál semmilyen gombra. Egyébként valóban szakadás okozhat ilyet, abban az esetben, ha a hgw azonnal vissza is kapcsolódik, és nem esik ki huzamosabb ideig a szinkronból.
-
mezis
félisten
Üdv. !
Örülök, hogy nyílt ez a topik !
Rögtön lenne két kérdésem:
1. Ez akkor fordulhat elő, ha elmegy az adsl szinkron a hgw-n,....
Mi az a hgw ? (A Win 3.11-es világban egy grafikus programcsomag rövidítése volt.)2. Ez bonyolultabb, még április 2.-i eseményem, és arra lennék kíváncsi, hogy miért keletkezhetett nekem tömegével olyan eseménynapló bejegyzés a routeremben, amiből egy részlet itt látható (egy másik fórumon már feltettem ezt a kérdést - onnan idézek -, de ott nem kaptam választ):
Ma délelőtt (ápr. 02) ezt látom a routerem Firewall Log-jában:
17 1 STL stop W->L 81.183.232.44 80.85.57.98 GRE 04/02 11:21:51
18 1 STL stop W->L 81.183.232.44 80.85.57.98 GRE 04/02 11:21:51
19 1 STL stop W->L 81.183.232.44 80.85.57.98 GRE 04/02 11:21:51
20 1 STL stop W->L 81.183.232.44 80.85.57.98 GRE 04/02 11:21:51
21 1 STL stop W->L 81.183.232.44 80.85.57.98 GRE 04/02 11:21:51
22 1 STL stop W->L 81.183.232.44 80.85.57.98 GRE 04/02 11:21:51Erről a GRE protokollról annyit tudok, hogy VPN-el kapcsolatos. Én VPN-t nem működtetek.
A RIPE adatbázisában a 81.183.232.44-es IP címről a következőt tudtam meg:% Information related to '81.183.232.0 - 81.183.233.255'
inetnum: 81.183.232.0 - 81.183.233.255
netname: T-MULTILINK-C
descr: T-Online Hungary,Datacenter, cDSL split
country: HU
admin-c: IV32-RIPE
tech-c: GK672-RIPE
status: ASSIGNED PA "status:" definitions
mnt-by: AS5483-MNT
source: RIPE # Filteredperson: Irina Varnai
address: Magyar Telekom
address: H-1117 Budapest
address: street Gabor Denes, 2
address: Hungary
abuse-mailbox: abuse@t-online.hu
phone: +36 1 3713400
fax-no: +36 1 4110541
remarks: Contact abuse@t-online.hu concerning
remarks: activities like spam, portscan and other
nic-hdl: IV32-RIPE
source: RIPE # Filteredperson: Gyebnar Krisztian
address: T-Online Hungary, Magyar Telecom Group
address: Pf.204
address: H-1364 Budapest
address: Hungary
abuse-mailbox: abuse@t-online.hu
phone: +36 1 3713400
fax-no: +36 1 4110541
remarks: Contact abuse@t-online.hu concerning
remarks: activities like spam, portscan and other
nic-hdl: GK672-RIPE
source: RIPE # FilteredAztán T-Com-éktól azt tudtam meg, hogy a megadott telefonszámon előfizető nem található...
-
valkesz
csendes tag
Jelenleg 4 megabites netem van.
A sebességgel nem is volt gond eddig.
Csak ma törént egy vonalszakadás és azóta 1 megabites lett belőle.Ilyenkor mi van?
-
T-online
tag
Ez akkor fordulhat elő, ha elmegy az adsl szinkron a hgw-n, ilyenkor ez lehet a gond, az online ügyfélszolgálaton meg tudod nézni a forgalmi adatoknál, hogy szakad-e a kapcsolatod. Ha igen, akkor érdemes bejelenteni, megnézetjük a szerelőkkel. 24 óránként bontjuk a kapcsolatot hivatalosan, de az a TV-t nem befolyásolja.
-
T.Jones
tag
hi!az mért van,hogy a tv vevőt sokszor(napi legalább 1x) nem lehet bekapcsolni,nyomom a bekapcsolást és semmi,csak úgy működik,ha resetelem hátul a gombbal.
-
T-online
tag
Hello, e-mail-ben vagy faxon leadott hibabejelentés mindíg lassabb egy kicsit, mert idő mire feldolgozzuk így a telefonos a legjobb és leggyorsabb megoldás. Ne foglalkozz vele mit mondd a hang a telefonban csak amint megszólal nyomd azokat a gombokat amiket leírtam neked. Most próbáltam ki, fél perc alatt el is értem egy kollégát.
A 3Mbit pedig nagy valószínűséggel HGW konfig hiba lesz, ennyit elég, ha mondassz csak telefonálj. -
T.Jones
tag
nos a telefonvonal probléma megoldodott szóval az lényegtelen,ma 1 órát halgattam a zenét,mondhatni kivülről fújom.Vistát újratettem igy a probléma megoldodott,most már mind2 gépen ugyanannyi a sebesség,egyenlőre,de ez még igy is kevés,tegnap amugy e-mailt is irtam a helpdesknek,és még nem válaszoltak.Persze telefonon jobb volna dehát...
-
nemtommi
senior tag
Üdvözlet!
Tegnap lett beüzemelve nálam két X301T és ami először feltünt nekem, az merevlemez hangja volt. Van rá valami mód, hogy ezt lecsökkentsem? Éjjel ugyanis zavaró
Előre is köszönöm! -
T.Jones
tag
most hívom:elején 3ast kell nyomni:meglévő internet szolgáltatás,aztán 1,es az internet hibabejelentés,aztán adjam meg az 8számjegyű azonosítót,aztán az 5jegyű kódot ami a meglévő 4 jegyű + 0 nekem alap 5jegyű és ha beirom azt mondja hibás a páros,majd kéri még 1szer és továbblép,tegnap is ez volt,halgattam a zenét fél óráig,ma se lesz máshogy lefogadom,amugy lehoztam a gépet,vista alatt ha rákötöttem a sima kábelt és tesztelni próbáltam kék halál
ugyh átmentem xp-be itt meg ugyanugy wifivel 3 megát mér mint a másik gép kábellel,szóval a vistával lehet vmi gond,majd újrarakom,de most felmerült még 1 gond,telefon vonalunk állandóan foglalt és nem lehet minket hivni pedig le van téve rendesen az összes telefon
-
pitya9
csendes tag
Sziasztok!Nekem t-online optimum netem van 1mbit/128kbit. Itt a garantált sebesség 160kbit/64kbit/sec az a problémám hogy a sebességem maximum 120kbit/16Kbit akárhonnan töltök.Ennek mi lehet az oka? Ezt be lehet állítani valahol?
-
T-online
tag
HGW konfig hiba: sajnos néha előfordul, hogy a Speedtouch router nem megfelelően lett beállítva így lényegesen kevesebb sávszélességet kapsz, mint 8Mbit, de felveszik hibára és ideális esetben másnapra jó is lesz.
Hívd a 1412-t, 1, 3, nyolc jegyű ügyfélazonosító, 2, 1, 0 és jön az ügyintéző, lehet a végén még bekéri az ügyféljelszót, az 5 jegyű, ha valaki még a régi rendszerbe kapta, akkor egy nulla van a végén.
A Wifi-re nem tudok mit mondani, erre eddig nem igen volt panasz és nekem is teljesen jól müködik, csinálják meg, hogy legyen normális sávszélességed és utána meglátjuk. Egy tesztre mindenképpen össze kellene kötnöd a gépet a HGW-vel, mert úgy tudod megmérni normálisan, hogy mennyivel is megy valójában.
0-24-ig van ügyfélszolgálat szóval bármikor telefonálhatsz, akár most is. -
T.Jones
tag
előszőr is köszi a választ,másrészt már 2 wifiadaptert kipróbáltam,ugyanonyan rossz,és a régi konfiggal tökéletesen müködött mind2,tehát biztos nem az adapter hibája.Jelerősség mint mondtam kiváló,5/5.Gépemet nem nagyon tudom összekötni kábellel mert ahhoz kéne elég hosszú,de ha ez ennyire fontos akkor levihetem a gépet. Ma már próbáltam hivni ügyfélszolgálatot,internetes hibabejelentés, ott kérte az ügyfélazonosítót,megadtam,majd a 4 jegyü ügyfélkódot,ami meg nem létezik,mert ami a szerződésen van az 5jegyű tehát hiába irogattam be nem ment,majd pár ismétlés után továbblépet hogy az ügyintéző kapcsolásáig szibes türelemét meg zenebona,ezt hallgattam több mint fél óráig,aztán meguntam,szóval ezekután nem tudom hogy tudnék beszélni velük,van ötleted?Ez a HGW konfig hiba micsoda?
-
T-online
tag
Vezeték nélkül lehet a vezetéknélküli vevő kártya miatt is lassú vagy akár azért, mert gyenge a jel. Kábellel, ha összekötöd a géped a Speedtouch-al, nem fut semmilyen internetes alkalmazás, akkor 3Mbit-et ad eredményül a 192.168.9.1-n? Ha igen, akkor hívd az ügyfélszolgálatot és felvesznek neked egy hibát.
Mondhatod nyugodtan, hogy HGW konfig hiba lesz és mondd, hogy egy jóakaród tanácsolta, hogy ezt mondd. -
T.Jones
tag
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 17.23 sec
Sebesség: 953 kbit/sec (975 872 bit/sec)
Vonali sebesség: 1120.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 205.39 sec
Sebesség: 79 kbit/sec (80 896 bit/sec)
Vonali sebesség: 96.00 kbpsez a 8mbit/512
-
petne
őstag
Én örülni fogok, ha meg fog oldódni... bár hozzá kell tennem, hogy már sok ilyet hallottam az elmúlt hónapokban/években.
Viszont addig is, én úgy gondolom, hogy jó, ha valaki foglalkozik az ilyen ügyekkel és én becsülöm azt a HD-st aki szabadidejét erre áldozza, mivel az az állítólagos nyár vége még rohadt messze van ám (persze ha nem tolódik tovább)... és az ügyfelek nem fognak erre várni, mennek máshova.
Nem tudom, hogy megfelelő lenne, ha a lelkes HD-sünk átmenne a Polifórumra és ott oldaná meg az ügyeket, az végülis félig hivatalos T-Online fórum és akkor nem lenne nagyon gáz... -
T.Jones
tag
hello!tegnap kötötték be a t-packot(telefon,tv,internet),namost ehhez ugye 1 nagy router van ami mindet csinálja,és a problémám az lenne,hogy 8mbit a lenti gépen ahol van a router,3 mbittel megy,idefenn,wifivel pedig csak 1mbit-el pedig kiváló a jelerősség,2 kérdésem van:mér lassabb fenn mint lenn?és hogy mér 3mbit a 8mbit egyáltalán..?előre is köszi
-
Snoop-y
veterán
Mivel pont most volt integráció ami jelenleg is tart ( műszaki rendszerek ) ezért ezek a folyamatok a nyár végére látszódnak megoldódni. Jelenleg nagyon sok a lassító momentum ami abból fakad, hogy nem egységesített az ügyfélszolgálati rendszer.Szóval itt nem szamócát lapátolni akarunk egyénileg hanem elérni ,hogy kevesebb szamócánk legyen és buktatók nélkül tudjnunk ügyeket kezelni. Mivel most már jogilag egy cég vagyunk egyszerűsödnek a folyamataink ki lehet iktatni azokat a jogi buktató lépéseket amik eddig gátló tényezők voltak.
-
petne
őstag
Én szívesen felelnék érte... mivel tudom, hogy ettől lesznek elégedettek az ügyfelek, meg a cég hírnevének is jót tesz, ami sajnos ügyfélszolgálati oldalról elég gyér és nem véletlenül.
"A hivatalos bejelentővel kapcsolatos problémát pedig jelezni kell a megfelelő ügyfélszolgálati csatornán. Arra vonatkoznak törvényben szabályozott válaszidők stb-k.Nem értem miért nem lehet ezt megérteni."
A hivatalos bejelentővel kapcsolatos problémák már ezerszer lett jelezve általam is, meg a POLIfórumon is és az elmúlt évek alatt sajnos túl sok változás nem történt. Jön egy bonyolultabb ügy, a hivatalos csatorna meghal és az ügy intézése megreked, az ügyfél meg egyértelműen anyázik meg fordul a homárhoz stb.
A hivatalos válaszidőt nem kellett volna megemlíteni, mert sajnos sokszor kicsúszik a cég... itt főleg a 30 napos e-mailes, vagy postai úton történő válaszidőre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest