- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Nekem is van jelenleg Moziklubbom, de a számlán nem látom hogy szerepelne, gondolom a Szuper Családi Mozi csomag része akkor.
Remélem az új boxon is marad. Néztem a szerződést, ugyanúgy Szuper Családi Mozi csomagba tettek csak 202103-as jelöléssel.
Family Guy-al, vagy Amerikai faterral szoktam indítani a napot, kellemetlenül érne ha elvennék. -
Zeki
nagyúr
A múlt hét végéig volt moziklub a csomagomban. Aztán hűséghosszabbítás miatt csomagváltás, és hopp, nincs. Azt mondja, havi 1500-ért visszakapcsolja. Gyanús hogy anno nekem nem ennyibe került. Nem kapcsoltattam vissza, jó a netflix.
-
veber0937
tag
Hi
Az új box is távirányítható a műsorújság app-ból?
-
Gabesz87
veterán
Ma olvastam az új Telekom TV-ről. Nem rossz, de a felvétel része elég gáz. Opcionális 130 óra felvétel össz vissz, az is 30/60napig elérhető
Nálunk pl egy halom mese van felvéve sorozatban a gyereknek, amit nyilván nem csak egyszer néz meg. Vagy esetleg valahogy le lehet menteni majd a felvételt adathordozora?
-
kopa1
aktív tag
válasz
DonDragonka #125403 üzenetére
Androidos boxnál is ugyanúgy játszik a IPTV VLAN és mostmár az Internet VLAN is, pont ezért kell ez a módszer
A kapcsolót meg rakd ON-ra. Ha nem megy meg off ra
Mondjuk azért érdekelne, miért kell mindenáron a saját routerednek is betárcsázni, mert ebben az esetben figyelni kell rá, hogy mind a két "betárcsázás" mögötti eszköz két elszeparált IP és hálózat lesz, nincs köztük átjárás.
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #125403 üzenetére
Erre kaphatnék választ valakitől? Eddig úgy tudtam, hogy csak egy eszközön mehet a PPPoE...
-
Crow
tag
válasz
kopa1 #125425 üzenetére
Jaa... szóval az ügyintézővel történő beszélgetés rögzítését nevezitek "rögzített vonal"-nak? Így már világos
"számváltozásra készülj": Hát, ez viszont elég szomorú. A legfőbb cél épp az lenne, hogy maradjon a szám. Naívan azt hinné az ember, hogy házon belül csak meg tudják oldani a "hordozást"... még akkor is ha eltérő a technológia. -
kopa1
aktív tag
Annyi, hogy a "rögzített vonal" esetén bármi másképp történik mint ahogy mondták, jogosan reklamálhatsz
És ne csodálkozz, hogy a jelenlegi nem látszik, a GSM-RLL csomagokat már senki se programozta le a netes felületre, hogy megjelenjenek
Váltásnál természetesen a régi megszűnik ha az újat bekapcsolják, viszont számváltozásra készülj, ilyen esetben számcsere lesz
-
Crow
tag
válasz
DevKiller #125423 üzenetére
Köszi meggyőztél, a 1414 lesz akkor. Remélem T-éknek nem szokásuk órákig váratni a kedves ügyfelet a kezelő jelentkezéséig
"...rögzítik a vonalat..." -> Ezt hogy érted? Mit jelent? És miért nem /vagy nem azonnal történik meg online igénylésnél?Analóg téma:
Az előző hsz-emben kicsit egyszerűsítettem, hogy ne nyúljon túl hosszúra.
Valójában nem klasszikus, analóg végpontról van szó, hanem egy ilyen gyönyörűségen (GSM -> analog adapter) keresztül biztosítja nekünk a szolgáltatást a T. Áramszünetkor vele sem vagyunk túlzottan kisegítve. Van ugyan beépített akksija, de már évek óta kipurcantSzóval nem nagyon jut eszembe most olyan szempont, ami alapján visszalépés lenne a digitális vonal.
-
DevKiller
senior tag
Szerintem ha a 1414-en egyeztetsz egyébként is gyorsabb lesz a teljesülés, meg nincs félreértés, és ami nagyon előny, hogy rögzítik a vonalat.
Az analóg vezetékeshez annyit, hogy ha egyszer leváltod, visszakapni többet nem fogod. Egy nagy előnye van ugyebár, mégpedig, hogy áramszünetben is működik, míg a VoIP természetesen az ONT miatt nem.Egyszó mint 100, 1414-et ajánlom.
-
Crow
tag
Másik kérdés:
Az normális, hogy a Telekom fiókomban, mikor a meglévő szolgáltatásom alatt rákattintok a "díjcsomagváltás"-ra, akkor bejön a csomag-összállító felület, ahol viszont nem jelenik meg a jelenlegi szolgáltatásom? Ha így adok le igénylést, mi fog vajon történni? Az új szolgáltatás a régi helyett vagy mellett fog létesülni?
(Konkrétan egy ezeréves, analóg telefonvonalhoz tartozó telefon előfizetést cserélnék optikai digitális vonalra + Hoppá Plusz előfizura. És azt szeretném elérni, hogy a régi vonalat kapcsolják le és az eddigi számunk az új előfizuhoz/vonalhoz tartozzon ezentúl.) -
Crow
tag
Sziasztok!
A Telekom által mostanában biztosított ONT-k esetén is biztosított valami úton-módon a bridge-módra (a.k.a. modem mód, a.k.a. NAT-olás tiltása) való átállítás lehetősége? Az összefoglaló szerint igen, de mivel egy 5+ éves hsz-re hivatkozik, így gondoltam inkább rákérdezek, hogy aktuális-e még:
"Optikai internetkapcsolat esetén az ONT-ban van bridge mód? Saját routert szeretnék használni. Melyek az ajánlott beállítások?
Csak kösd a saját routered WAN portját az ONT LAN1 portjára, és máris fel tud jelentkezni a saját eszközöd. Tamas92 által leírtak alapján könnyen elvégezhető a beállítás. Az említett lépések után az ONT-ból töröljétek a felhasználót és jelszót, különben előfordulhat, hogy nem fog a saját routered feljelentkezni." -
Hejja1234
tag
Sziasztok,
Stb 3112 cda boxra rakott már valaki külső IR vevőt?
Samsung tv-m ilyen vevőjét rádugtam, de nem szeretik egymást. -
tobias40
veterán
Én még várok ezzel a váltással,úgy döntöttem!
Úgy látom a leírásokból hogy képminőség nem javult,nincs több csati,magyarul nincs igazán semmi ok a váltásra,nekem!
Lehet másnak van,nem vitatom.
Váltással szinte minden drágább(nem sokkal) és uanúgy megmarad a box,ami nálam is döntő kérdés lett volna,ha az kimarad és saját eszközön lehet futtatni az applikációt!Természetesen olvasom a hsz-ket minden nap,a legelső napon majdnem rárepültem én is de most már inkább kivárok amíg nem lesz vmi érdemleges ami miatt váltsak!
-
bopeti98
őstag
Na chaten sikerült megrendelni az új csomagot, Record&Go opcióval együtt.
1000 Ft-al kell majd többet fizetnem mint most. A 201909-es Szuper Családi Mozi csomag is át lett váltva a 202103-asra, az is picivel drágább lesz. Eddig talán 3815 Ft volt most 3990 Ft lesz. Plusz ugye a Record&GO, meg a 2. box.
Rá kb fél órára hívott is Vanda időpont egyeztetés miatt, keddre le is foglaltam egy délutánit. -
DevKiller
senior tag
válasz
poli27 #125409 üzenetére
Hát szerintem is...
Kaba:
A chatről nem sok mindent kell elhinni. A 1414 sokkal biztosabb.
Ezért is írtuk akkor este itt, hogy akinek kell felvétel opció az még rendelje meg, mert utánna nincs rá lehetőség. + boxot lehet kérni, ill csomagot váltani újabb portfolióra, de felvétel opció már nem kérhető mióta bevezetésre került a Telekom TV. -
Kaba
veterán
válasz
DevKiller #125407 üzenetére
A chaten ez az infó jött,hogy meglevő tv előfizetés esetén,nem kell az új plattformra váltani annak aki felvételt szeretne.Ettől függetlenül ez lehet másképp is,lásd a váltások elbírásánal.Van aki nem válthat,van aki minicsomag nélkül válthat,van aki csak minicsomaggal.
-
bopeti98
őstag
A régi IPTV-hez egyébként rendelhető még a felvétel opció?
-
Krinyo
senior tag
válasz
DonDragonka #125402 üzenetére
Igaz, akkor ez még gázabb. 3 box, meg két egyéb eszköz és sluszpassz??? Villámgyorsan gondolják át, mert így a Record"&Go" utóbbi része máris érvénytelenné válik.
-
DonDragonka
őstag
válasz
kopa1 #125333 üzenetére
Pár kérdés mert kb hasonlót szeretnék összehozni. Viszont nem tiszta minden.
ONT: PPPoE on, név jelszó. Ok ez van most is.
Saját router: PPPoE on, név jelszó. Ez most AP...
PPPoE passthrough az ONT-n ez esetben on vagy off?
Az adott területre egy kábel megy ONT-ből, egy switch-be, egyik porton a saját router, másikon a T-s android box. Így is működni fog az IP TV VLAN? Egyáltalán ez játszik még az android-os boxoknál? -
Tamás2310
tag
válasz
st3v3np3t3r #125400 üzenetére
Lemondtam 3 hónap után és nincs a számlán.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest