- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitorkalibráló eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Füleske
addikt
A jó életbe , hogy egy elvileg 1 éve lefedett nagyváros központjától nem messze (kb. 1 km !) műszaki okokból nem létesíthető. Na ezért nem terjed az iptv.
-
PEPE85
senior tag
válasz
KószaÖtlet #448 üzenetére
A kiemenetekre köthetsz DVD-írót, PC-t, akármit, de a SetTopBox-ban lévő winyóról nem tudsz menteni adatot és egyenlőre az USB is le van tiltva.
Tényleg az első két hónap van ingyen.
-
KószaÖtlet
csendes tag
Sziasztok,
feleségem elkezdte rögzíteni kedvenc(
) sorozatát. Emiatt az én általam felvett cuccok ugye, lassan törlődtek, de, mostanra eljött az az állapot, h már nem tud újabbakat felvenni (mert minden úgy van beállítva, h "amíg nem törlöm")
Kérdésem: lehet vhogy felvenni a rögzített filmeket más adathordozóra? pl. dvd-író, pc, stb?
előre is kösz a segítséget.
-
laci666
senior tag
Hali
Előszeretnék fizetni T-Homra.
Csak nem tudom hogy Externetes ADSL mellé lehet e. -
PEPE85
senior tag
100%-ig biztos vagy benne, hogy az első két hónap van ingyen, mert info-n nekem azt mondták (és számomra is ez tünik logikusnak), hogy az első hónap ingyen van és bármikor felmondhatod ez idő alatt?! A hűségidő a második hónaptól indul ebben biztos vagyok, de az előbbi számomra kérdéses.
-
petne
őstag
Október 16-tól új T-Home akció, melynek keretében már országosan elérhető a 30 napos kötelezettségmentes felbontás. Ezen kívül:
- az első két hónapban 0 forintos havidíj,
- akciós belépési díj 2900 forint bármilyen értékesítési módon,
- az első hónapban 1 film ingyen kölcsönözhető (500 forint alatti kategóriákban).Tehát aki szeretne IPTV-t, most van lehetősége kipróbálnia saját otthonában...
-
Füleske
addikt
Lehet már tudni hogy milyen új csatornák várhatók és mikortól ? Illetve melyik csomagban.
Az Animal Planetről írták hogy lesz illetve hogy a kevésbé nézett csatornákat lecserélik. Melyeket tervezik kivenni ? -
petne
őstag
A T-Home TV Családi csomag csatornái mellett a következő kiegészítő csomagokat foglalja magában:
Terra: Discovery Civilisation, Discovery Science, Discovery Travel & Living, AXN Crime, AXN Sci-Fi.
Play: MTV Base, MTV 2, MTV Hits, Performance, Extreme Sports Channel.
Night Life: Private Spice, XXL, Hustler TV, XXXtreme, Sailing Channel, Performance. -
tkazmer
addikt
solymárról van tapasztalata valakinek? a netkapcsolat stabil (nem t-onlineos), 6-7mb/s jön rendesen, ennyi elég a jó képminőséghez?
Ja, és gépről islehet nézni az adást, vagy csak a csatlakoztatott tv-ről? -
Füleske
addikt
Az extra csomagban milyen plusz csatornák vannak ? Nem találom a t-home oldalán sehol , csak azt hogy 62 db csatorna.
-
petne
őstag
Hard reset:
1. kapcsold ki a set-top-boxot a hátulján található billenőkapcsolóval
2. Egy hegyes tárgy segítségével tartsd benyomva a „reset” feliratú süllyesztett nyomógombot, miközben bekapcsolod az eszközt.
3. Az Indítás felirat megjelenése után engedd el a reset gombot.Light reset:
1. Az elől lévő power gombot kell hosszan nyomva tartani, ekkor újraindul a gépezet.
2. Amikor az újraindulás után megjelenik a Indítás felírat, ismét megnyomni hosszan a powert.
3. Ezt kell megcsinálni háromszor, míg meg nem jelenik a Letöltés felírat.A különbség csak annyi, hogy az elsőnél törli a merevlemez tartalmát is.
-
icons
addikt
Thx, akkor majd hívom őket.
És ha letöltetem vele, akkor nem fog minden törlődni, mert volt olyan, hogy 4* reseteltem, és mindent leszedett a wincsiről...Tóth János: mellesleg nézd meg, kinek mennek az üzenetek, Pepe spec. nekem írt, tehát nem tudo, mi neked a gondod, de nembiztos, hogy ugyanaz a megoldás.
(#[szám]) [Aki ír] válasza [AKINEK] (#[szám2]) üzenetére -
PEPE85
senior tag
Ilyenkor hívd a 1412-t nyugodtan, ingyenes, éjjel-nappal ott vannak és segítenek, a hard reset úgy néz ki, hogy kikapcs, bekapcs, ha kiírja, hogy indítás, akkor ismétlés következik és a negyedik ki-be kapcsolás után letöltést fog kiirni és kb 10 perc múlva máris egy friss frimware-el rendelkező STB-d van.
-
icons
addikt
Történnek olyan dolgok, hogy:
1. Egy műsort felveszek, elindítom a lejátszást, az első két képkockát ismétli, és 0 óra 0 perc 0 másodpercnél áll... Ezzel így elvan.Jó, gondoltam, tekerek, normális tekerés azt hiszem nem ment, de 30mpket ugrottam. Előrementem, ugyanaz az allókép, és ha vártam kb 5mpt, akkor magától visszatekert az elejére (úgy, mintha az Újraindítást nyomnád, tehát mutatja az időcsúszkán, hogy teker vissza)...
2. Egy másik műsort felvettem, ott meg elment 30percig, majd leállt a kép, és az idő is persze, és itt is ugyanaz történt, de kb addig a 30percig tekert csak vissza, nem az elejéig...Most újraindítottam az stbt, hátha akkor jó lesz... Hogyan is lehet megcsinálni, hogy minden frissítést leszedjen??
-
Tóth János
csendes tag
Miért van az, hogy 10-15 másodpercig megy a kép aztán megfagy??
Nem segít az újra indit, a 4x-es sem, a speedtouch reboot sem.
Aztán a központ 2 napig mokolt vele és utána ismét müködik. -
PEPE85
senior tag
info Itt részletes leírást találsz. Port fordwarding és a wlan garantáltan konfigurálható, voip-ot tudja a HGW, de azt csak a T-online (most már Magyar Telekom) álligatja, ilyen skype-os meg hasonló mókákat nem tudsz vele használni, dyndns kliens-t még nem használtam.
Dinamikus kiosztáson mit értessz? -
Sallala
csendes tag
Sziasztok!
Eglszen pontosan ezt a routert kapjuk?
[link]Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy a rendszerbeállításokhoz nem férhetek hozzá, de az alapbeállítáokshoz igen. De hogy mik az alapbeállítások, arra csak kb. választ tudott adni.
Szeretném én adminisztrálni:
- port forward
- dyndns kliens
- wlan
- voip
Lehet?Egyébként meg a leírása alapján bazi sokat tud ez a gateway.
Más:
Vót' nálunk ma T_Home-os üzletkötő, elmondta a tutit. Nyomulós volt, nem is volt szimpi a csaj. Kezünkbe nyomott egy szerződést, ez lehetett a századik másolat olvashatatalanok a kisbetűk rajta. Na mindegy...Ja, kérdeztem az ügyfélszolgálatost, hogy ez a dinamikus kiosztás már működik-e XX-kerben. Azt mondta az itteineket kellene megkérdezni, de hogy ősinte legyen nem ismeri az elérhetőségüket......
Köszi,
Sallala -
icons
addikt
Thx! Sztem sem, csak a szülők aggódnak miatta, hogy 40e vel megemelkedett a villanyszámla egy nyár alatt, és az értelmes ember hiába mondja, hogy azért, mert kb napi 12órát ment a gép egyfolytában...
És az mikor jön ki? Mert sztem elég nagy fasság, hogy megy a wincsi, pedig nem is használja, ergó csak rossz neki... -
petne
őstag
Itt megtalálod a HGW-t: http://www.speedtouch.com/ itt kiválasztod a Voice over ip pontot, majd az ST780 (WL).
Nem hiszem, hogy nagyon sokat fogyasztana (bár nem gondolkoztam rajta ezen, a villanyszámlán nem mutatkozik drasztikus emelkedés tőle), a következő szoftververzióban egyébként a merevlemez is lekapcsolásra kerül kikapcsolt állapotban, tehát még jobban energiatakarékos lesz az STB.
Egyébként nem probléma, ha kikapcsolod éjszakára, ha téged nem zavar, hogy a másnap egy kicsit elszöszmötöl bekapcsoláskor.
-
icons
addikt
Hi, nemtudjátok mennyit fogyaszt a gateway, illetve az stb? Az stb 25Wos, de átlagban mennyit fogyaszthat?
A gateway-jel pedig csak idáig jutottam el: [L:http://www.thomson-broadband.co.uk/products/faq.asp?ProductID=528][/L] . Igaz, hogy nem pont ilyen, mert nekem T. S. 780i WLem van, de nem hiszem, hogy ez lényeges különbség lenne.
Egyébként meg az rosszat tesz akármelyiknek, ha kikapcsolom estére?
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest