Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemo1
tag
Köszi az infot.
Megnéztem a videot, gondolom erre gondoltál [link]
Nekem nem tűnik "annyira" hangosnak, a szélzaj a mikrofonban ami megdobja.
Csak amikor közel viszi a mikrofont/kamerát akkor lehet közvetlen közelről hallani a hangját, 1-2 méter távolságból ez nekem nem tűnik vészesnek.
Nem látok rajta gari matricát, úgyhogy akár szét is lehet szedni (gondolom...) gari vesztés nélkül (egyébként is hogyan cserélnél aksit, ha nem szeded szét?).
Ebben a kisebb változatban a videó alapján az elejében van egy kb 9 cm venti, azt simán ki lehet cserélni pl egy Noctua ventire...vagy ha van még hely benne akkor egy nagyobbra is.
Engem jobban zavar az összeszerelés "minősége"...
Nem tudom rá merjek e bízni több száz ezer forintnyi berendezést egy ilyesmire...
Viszont márkásabb berendezés csak kb 3x ilyen áron lenne csak...[ Szerkesztve ]
-
Nemo1
tag
válasz Cs1csó #19191 üzenetére
Épített "munkaállomás": 5950x proci, 128 GB RAM, RTX 3090, vízhűtés+25 db venti, 6 db SSD+2 db HDD, 2x 40 gbe hálókártya, cisco 32x 40 gbe switch, 10 gbe router, Dell T110 szerver, Synology NAS(8 HDD).
És természetesen már a "jövőre" is gondolnék, az UPS-t nem egy-két évre venném, tehát az utód környezetet is ki kéne tudnia szolgálnia. -
Nemo1
tag
Sziasztok!
Ezt az UPS-t néztem ki, [link] van valakinek tapasztalata róla?
Ez még az ajánlott kategóriába esik, vagy inkább nézzek APC-t, vagy Eaton-t?
Laikusként jónak , tűnik, csak nem tudom mekkora lehet a hangja, terhelés nélkül...lehet e mellette egy szobában aludni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest