Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz inf3rno #10320 üzenetére
A cél a saját használat lenne, csak addig nem venném meg az aksikat amíg nem tudom biztosan, hogy jó.
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz J0shu4M1ll3r #10256 üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg van valakinek valami ötlete?
Köszönöm!"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Adott egy EATON 1400VA-es szünetmentes táp, ami úgy került hozzám, hogy a két aksi, ami benne volt elhasználódott. Azt tudom, hogy aksi nélkül nem lehet kipróbálni, hogy maga az elektronika működik-e, de van esetleg valami más módszer rá? A 2 aksi kb 12000 Ft lenne, de ha az elektronika is kuka, akkor nem költenék rá. Tudtok esetleg olyan aksis boltot, ahol tesztelést is vállalnak, illetve ha működik, akkor nem vagyok köteles ott megvenni? Olyan hely is jó, ahol fizetni kell a tesztért. Mert ha működik, akkor nekem megérné a 2 új aksi árát, de ha előbb megveszem, és mégse jó, utána már nem veszik vissza az aksikat.
Köszönöm!"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest