-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Boost3er #24747 üzenetére
Ja, igen látom már, neked a kis eaton van, az enyémen ott egy lcd, amin mindent tudok állítani, a kimenő fesztől kezdve az érzékenységet is, így már nehezebb ügy, de én azért próbálkoznék mág egy harmadik táppal, bár pont úgy mint akolléga, én is rendkívül furcsának találom, nem hallottam még ilyenről, és összefüggéseiben sem értem, egyik gondnak mi köze a másik eszközhöz.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Boost3er #24747 üzenetére
"...egyikkel sem indul UPS-ről úgy hogy meg is jelenjen a hálózaton..."
A UPS-ről való elindulását úgy kell érteni, hogy a UPS még kapja a hálózati betápot, ugye? Mert akkor a jelalaknak nincs jelentősége, az ugyanis csak akkor jelentkezik (akkor kap a NAS szimulált szinuszt), amikor eltűnik a hálózat és beindul a UPS invertere.
Különös szitu, annyi szent.
Próbáld meg a UPS dugóját fordítva bedugni a fali konnektorba, hátha valami fázis-nulla-föld viszony kavar be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- APC Easy 1000VA (BV1000I) ÚJ AKKSI! TÖBB DARAB KÉSZLETRŐL! GARANCIA!
- APC SMX1500RMI2U
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest