Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz DigitXT #22828 üzenetére
Valamennyit küldhet, de okosabb cuccok ezek ennél, pláne egy ilyen apc, mintsem erre gyúrjon, hiszen az elsődleges fehasználási mód, hogy folyamatosan rá van dugva a hálózatra, azaz addig tölt, amíg akar. Elfogadom azt is, hogy a 2.5 óra nem elég, de akkor mire fel írja 100%-nak? Írja 45%-nak, és akkor értem... A szünetmentes is egy okos hosszabbítóba van bedugva, a szünetmentes fogyasztását is látom, leesik szépen, és helló, nincs már mozgás, tehát vagy nagyon csepptöltésre vált, vagy nem tölt.. Lehet a probléma innen ered, marad akkor ma egész este 10-ig, aztán látom, mi történik.
Bár kicsit furcsa, hogy tegnap este 10-ig feltolta 24%-ra, leállítottam, az akksi csatit is kihúztam a készülékből, tehát elméletben nem nagyon merülhetne, max önkisülés 1-2%, erre a 24-ről elég csúnyán lemerült, ez akkor inkább annak tudható be, hogy a szünetmentes nem tud pontosan számolni töltés közben, mert az akksi nyugalmi állapotát kellene figyelembe venni, de ezt töltés közben nem tudja figyelni? Nem értem a logikájukat, és ninc sis sok online ups-szel kapcsolatom, az offline cuccok nem adnak tájékoztatást, csak működnek..
Ott a két nyílnál van a furcsaság, az alsó az esti, leállítás előtti állapot, fölötte a mai indítás utáni állapot, a különbség szemet szúróan jelentős.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- További aktív témák...