- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózatokról alaposan
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz gary89 #41414 üzenetére
A külön DS user az nem jó annyira nekem meg annak aki sokat használná RSS-el mert :
A nem rendszergazda USER nem látja azt amit egy rendszergazda adott hozzá -> tehát csak a sajátja kérhető le, ha viszont rendszergazda kéri le annak átadja a userek által indítottatokat is (Az is lekérhető ki adta hozzá). Viszont nekem már 2 NAS -on sikerült elérni sima useral a limitet (természetesen én is úgy akartam hogy sima user torrentezik) ami után nem adhatott hozzá több torrentet link
De legutóbb másnál aki elérte ezt a számot azt is láttam, hogy a rendszergazdának is limitálva van 2048 -ra az RSS -en át hozzá adható letöltések száma - legalábbis loggba az volt ... De simán még hozzá lehetett torrent adni ettől. De az engem pld nem boldogít. Viszont míg a user 256 db körüli tiltása nekem kevés az admin 2048 db -körüliébe el vagyok.
Persze nyilván ezek a számok a felhasználók igen kis részét érintikAz viszont meg már mindegy, hogy A rendszg. vagy B rendszg. használod 2 lépcsős nélkül ha egyik megbukik akkor mind megbukik mert egyikkel simán módosítod a másikat ezért ugye értelme úgy van igazán, hogy vagy mind 2 lépcsős vagy ...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest