- Kriptovaluták és az adózás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Megnyugtatták a Tesla-befektetőket Elon Musk ígéretei
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
válasz Ravenloft #2878 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, tapasztalatom szerint 1 vinyó nem vinyó, se perc alatt betelik. Ha lett volna elég pénzem, akkor 4-est vettem volna.
Lényeges, de ez a típus erősnek mondható otthoni felhasználáshoz. Bőven elég. Nekem Squeezebox szerver, torrent, fájlmegosztás megy rajta egyszerre és a proci terhelés 50 felé sosem ment, de inkáb alatta. RAM is elég bőven.
Nekem sima mezei vinyó van benne, de ha tutira játszol, akkor WD RED. Drágább, de erre találták ki. NAS-ba, napi 24 órában. Hozzáteszem, szvsz a sima mezei vinyó is elmegy ilyen feltételek mellett 5-10 évet, szal szerintem kicsit pénzlehúzást gyanítok. Hosszabb távra, ill önnyugtatásnak remek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Hány éves a kocsid?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- A világ legkelendőbb Laptopja T15 Üzleti "Golyóálló" 15,6" -60% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,SSD
- ninebot MAX G30LE II
- ThinkPad,14,1,"Érintős FullHd IPS,Core i5(3,1Ghz)világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest