-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
fagyalllo #239743 üzenetére
A szerkezet minőségével. Azt mondta, hogy leromlott a beszerelt alkatrészek minősége az utóbbi években. Náluk is kapni Seikot, de ahogy néztem a prémium termékeket.
A részletekbe nem ment bele (mivel én nem értek hozzá így felesleges lett volna)
Kérdeztem, hogy akkor mit ajánl, megfizethető kategóriában? Tissot, Certina
Kérdeztem a Zeppelin órákat (nekem teszik az egyszerű LZ127 modell), azt mondta, hogy jók (lehet csak amiatt mondta, mert említettem neki, hogy a Tissot azért már elég húzós nekem árban).
Több generációs családi órás vállalkozás, anno utánuk olvastam rengeteg dicséretet kaptak.
Ettől függetlenül szívesen fogadom mások véleményét, tanácsát. Köszönöm az eddigi segitsegeket is
Nem sürgős a vásárlás, magamnak lesz, meg mostanában nézegetem az órákat, amiket ajánlotok másoknak is és mindig tetszik egy egy példány.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Kugoo Kirin G1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest