- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Polarstar #278186 üzenetére
Természetesen ugyanott készülnek, a San Martin SN0139-cel és a Glashütte Original SeaQ-val együtt. Magától értetődő, hogy ha két óra távolról hasonlít, akkor azok csak ugyanott készülhetnek.
A Föld bolygón.
-
tboldi
nagyúr
Ha jól látom, ugyanaz, mint az asterixes, csak Asterix nélkül.
-
margithid
veterán
CW C65 Dune GMT van valakinek? Tapasztalat?
Elég pofás kis óra, de ahogy nézem fekete szamlappal nincs, pedig szvsz azzal néz ki a legjobban -
Tomasz72
aktív tag
A vostok-europe-nak ez volt mindig az embémája?
Csak, mert ismerős volt valahonnan... -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Kvelstadt #278153 üzenetére
Úgy értettem, ha kvarc is játszik, érdekelhet az az óra is. Ha automata kell, jó az YN55, 15 ezer forintos Orient szerkezet cca. WE órákban szokott lenni orosz automata belső is, meg Seiko kvarc. Legalábbis pár éve még, amikor nézegettem őket. Jó, h nem vettem, 17-es csuklómon érdekesen nézne ki. Ráadásul a batár tok átmérőjéhez képest rövidek a mutatók számomra. De ez téged ne befolyásoljon. Ha tetszik élőben is, nem zavar az ár-érték aránya, megvan a "kell egy ilyen" érzés, akkor vágj bele bátran.
Snoop27 : Engedd el mindkettőt, nézz vmi szebbet-jobbat. Ha nem tudsz dönteni, egyik sem az igazi. Felső zsúfolt, alsó mutatói vhogy nem szépek. Magánvélemény persze. -
Deskdiver
senior tag
Bocsi. Téves topik.
-
driv4r
aktív tag
válasz
SOAD19 #278162 üzenetére
ABTW olvasói felmérés is van, de rémes, egy órán át válaszolgattam rosszul strukturált, logikátlan, értelmetlen kérdésekre, teljesen random márkák kapcsán. Csak mazochistáknak, amúgy ezektől a cégektől sorsolnak ki egy-egy darabot a felmérés résztvevői között: Nodus, Astor+Banks, Sō Labs, Jack Mason, Tsao Baltimore, RZE, Vaer, traser.
Na jó, ha esetleg kapok egy Jack Mason Ellumot, a zöldet, akkor mindent visszaszívok.
-
PNP
őstag
Van, aki adott el órát külföldre Chrono24-en? Ha igen, melyik szállító céggel? Kb. milyen összeggel érdemes kalkulálni pl. EU-n belül?
-
SOAD19
addikt
válasz
rbalint88 #278156 üzenetére
Akár lehet egyből fej vagy írással kezdeni. Egyből kiderül az első dobásnál, hogy az nyert, amelyik kicsit jobban tetszik. Mert ha nem az nyert, akkor jön, hogy dőljön el 3 dobásból.
Ablogtowatch-os nyereményjáték: [link]
És akkor már egy pofás óra az oldalukról, igaz nem olcsó (2k € környéke) [link]
-
Snoop27
őstag
válasz
LimaBravo69 #278159 üzenetére
Bejön nekem ez a szögletesebb design, néztem a Casio modelljét is de az kicsivel drágább s mintha ez a Citizen szebb lenne, esetleg még nézelődöm, ha találok hasonlót zafir üveggel, viszont biztosan nem ebben az árkategóriában lesznek.
-
LimaBravo69
tag
-
rbalint88
addikt
-
válasz
5-ös kezelő #278143 üzenetére
De hogy jön ide a quartz?
Azt írja hogy ebben egy YN55 automata movement van. -
Snoop27
őstag
Szükségem lenne a segitségetekre, 2 óra között vacilálok, az egyikről már esett szó, az a Citizen Super Titanium CB5947-80E, a másik pedig a Ciziten BM7630-80L.
Előbbit el tudnám hozni egész baráti áron (131e), viszont a másik is tetszik. Feltételezem nem egy kategória a kettő, de igyis nehéz a döntés. Köszi. -
Veron
addikt
válasz
RetroAnalóg #278135 üzenetére
Meg a Stowa marine, de a Deklanak nincs 40 alatti tokja.
@dzsi: ugye?! Egy napja azon töröm a fejem, hogy miért nincs nagyobb hosszkülönbség a két mutató között. Világos, hogy így mindkettő hajszálpontosan az adott skálára mutat, de egy másodperccel megnöveli a leolvasási időt.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Kvelstadt #278142 üzenetére
A drága az relatív. Nekem anno a North Pole tetszett kékben, szürkés felületkezelésű tokban. Ebben a stílusban, ami neked bejön, érdemes ránézni a Yelang kvarcokra is. 42 mm, H3 csövek, hasonló mutatók, acél, zafír. 60 ezer JMF körül már van Alin. Nekem nem jön be a mutató, és már picit nagy, valamint nincs a mp mutatón cső.
-
válasz
Polarstar #278141 üzenetére
Ja hát biztos hogy nem rendelném meg felpróbálás nélkül, de azért nézelődtem az oldalukon.
Meg ez inkább kiváncsíság még, de azért a "kisssebbek" között találtam olyat ami tetszik.5-ös
A túlárazott lehet ogaz más modellekre de amit én néztem azért pont hogy azt éreztem hogy nem is drága 270fontért.Ez 43as mint az orient starom és az is határwmeset de még jó méret, de ettől függetlenül is odemennék megnézni.
-
válasz
Kvelstadt #278139 üzenetére
A Vostok-Europe jól kinéző, sokak által kedvelt modelleket hoztak létre.
Ellenben ha már úgy kezded "elég nagyon, a csuklóm meg nem nagy" akkor itt borulni fog a vonzalom. Ebből sem lesz "boldogan éltek amíg" romantikus lánykérés.
Javaslatom a következő: Kizárólag a boltban, személyesen felpróbálva vegyél bármilyen karórát a csalódások és a felesleges pénzkiadás elkerülése érdekében.
Márkát nem javaslok, mert sem stílus sem kivitel nem került említésre - ami passzol és tetszik - az lesz a jó!
Több mint valószínű, hogy lesz egy kedvenc listád a próba után, amiből majd idővel döntesz. -
-
Vostok europe órákról mi itt a körülbelüli közvélemény?
Én mindig megkivánom mikor látok valahol, de persze nekem ezeket fel kéne próbáoni mert a legtöbb elég nagy, az én csukkóm meg nem. -
-
Veron
addikt
Branch Horologyról még nem volt szó szerintem. Kanadai microbrand, szuper méretű és kinézetű, kézihúzós, sector számlapos, kékített mutatós órával. Kell ennél több? Max egy kis plusz vízállóság, mert az csak 30m.
-
andrew01
tag
Én tudok ajánlani bátran egyet: Bp. Nap utca 19. 'RWC - Russian Watch Clinic' *
A név ne tévesszen meg, több svájci vintagem is szervizelésre került már nála. Gondolom nh35-el kapcs. dolog sem lehet akadály akkor.
Facebookon is fent van a jelzett név* alatt, esetleg ott is kezdeményezhetsz kommunikációt, mert most nézem 5-én lesznek újra nyitva az ünnepek miatt.
Mint minden jó órásmester eléggé be van táblázva, tehát nem biztos, hogy egyik napról a másikra lesz kész, DE szerintem megéri várni a reális-korrekt ár és a remek munka miatt. -
|AP|
veterán
válasz
5-ös kezelő #278129 üzenetére
köszi! Amúgy én is szívesen megpróbálnám, de nem tervezek rendszert csinálni a moddingból, ezért nem hiszem hogy megérné eszközökbe fektetni, inkább kifizetném valakinek.
-
5-ös kezelő
senior tag
Bármelyiknek illene tudnia, ha csereszabatosak az alkatrészek. Talán még nekem is menne, ha látnék, nem remegne a kezem és pár óra általános képzésre beiratkoznék.
Amfíbiánál megcsinálom, de a tengely kivétele-visszahelyezése és a mutatók felhelyezése terén lenne mit tanulnom/gyakorolnom. -
|AP|
veterán
óra moddingra (mutatók és számlap cseréje meglévő tokban és szerkezettel) tudtok BP-n ajánlani valakit?
Vagy ezt gyakorlatilag szinte bármelyik órás meg tudná csinálni? -
válasz
@mriya@ #278125 üzenetére
Onnan tudom, hogy utána olvastam. A Tide 🌊 egy, az óceánok hulladékát begyűjtő szervezet. A ML velük koprodukcióban csinálta ezt az órát. Egy óra 18 óceánból gyűjtött palackot tartalmaz. Erre írtam, hogy ez full blama! Lehet a doboz, meg a tok újrahasznosított, de a többi kacat, ami jár mellé, nem az.
-
-
-
-
SOAD19
addikt
Mik vannak... Lume-os szíj: [link] (videó)
-
-
válasz
bluemirage #278101 üzenetére
-
Egyrészt durva....
Másrészt kinek?
... és miért?
Pedig én imádom a tengeralattjárós filmeket..
De akkor is...
Link
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest