Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Radeon.Z #959 üzenetére
ember nyugi. egyrészt nem bántottam a szuzukid, nekem semmi bajom azzal a verdával, csak arra utaltam hogy másnak lehetnek más szempontrendszerei is mint neked, van aki úgy gondolja inkább vigye kétser annyit szervízbe viszont ha baleset van lehet hogy az életét menti meg a kocsi.
én azt is elfogadom, és szuzuki fikázókak többször is elmondtam, hogy sokaknak egyetlen alternatíva a szvift, és az olcsóság kompromisszumkkal jár.
amit a kocsi összetörésről írsz. ja a 20 éves golf nem törik úgy össze, hanem inkább a benne ülők. egy balesetben a sérüléseket a saját kocsit belsejének csapódva szenveded, és minnél merevebb a kocsi orra annál nagyobb erővel csapódsz a belsejének, szal részemről inkább a kocsi törjön mint én.
és elég elhamarkodott kijelenteni 1hsz után hogy én tipikusan ilyen olyan vagyok, mert nem tudod milyen vagyok, és nem tudod mit gondolok a kocsikról -
plömplöm
őstag
válasz
Radeon.Z #959 üzenetére
Ha nem tudnád, egy autó elejének össze KELL törnie egy csattanáskor, tervezetten el kell nyelnie az energiákat, lassítania kell a gépjárművet, mert egyébként kiszakítod az övet vagy téged szakít ketté. Vannak gyalogos-gázolás tesztek is ám, az a 20 éves golf egy életre nyomorékká tehet valakit, erről mi a véleményed? Te mivel találkoznál inkább térdmagasságban, acélcsővel vagy törékeny műanyaggal? Egyébként volt már suzukim (is), felesleges megkérdezned...
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Kugoo Kirin G1
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest