Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
burgatshow #55660 üzenetére
jajaja, a Crossal kb. mindig úgy indulok útnak, hogy 3-4-5 ember tuti köszönni fog.... aztán amikor visszaköszönök jönnek rá biztos, hogy én tompítottal mentem, csak hát egy alacsonyabb autó jön szembe, akkor persze, hogy egy bizonyos ponton és szögben (ez fontos szerintem, hogy 1 ponton) vakítani fogja
Azokat szeretem, akik a mindenfelé világító frankón beállított fényszórójukkal villognak vagy kapcsolják rám a refit, hogy "vegyemmále" amit még rá sem tettem.... vagy a másik fajta autóstárs akinek kb. még csilivilibb lámpája van és az tolja rám a refit
Ja igen, meg a harmadik.... amikor úgy megyünk, pont én dombon felbukkanok ő pedig jön szembe, hát persze hogy pont arra a szögre esik, hogy azt hiszi csórikám, hogy refivel megyek aztán szépen rámkapcsolja....
Persze én tudom, hogy a gyárban így lőtték be, akkor rossz nem lehet, így elengedem.... max. aki nem ért a szóból és visszakapcsolja rám, neki megmutatom, hogy milyen lett volna ha valóban refivel megyek vele eszembe
Nekem is kifejezetten tetszik a vetítése ill. a képe is, főleg az, hogy a jobb oldalra eső út melletti sávot is egészen jól beteríti, bevilágítja.... sajnálom, hogy pl. kanyarfény (akár a köd felkapcsolásával is a megfelelő sebességig és kormányszögig érzékelve) nincsen, de hát lesz mit újítani legalább a következőekben
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Steelcase Leap v2 masszív ergonómikus irodai gurulós szék
- Thule kerékpár-szállító (átalakított, 14-16-os pótkerék), 2 db bicikli
- ÚJ! 100x200cm, 26cm vastag, 7 zónás memóriahabos matrac, MLILY Plus ! ÚJ!
- Digitus 120 fokos motoros asztalkeret
- Gyerek kerékpár / Ghost / Shimano Deore XT / épített / mountain bike / 24"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest