- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
bacsis #20908 üzenetére
Jó azért ne legyünk tényleg elvakultak..
Mint tudod Te is mint itt mindenki más nekem is régi 3 ajtós stiftem van , legfullosabb felszereltségben szép állapotban (volt még össze nem törtem
Most még szebb lesz) , nagyon is szeretem mert ilyen árban kisautók között valóban nincs alternatíva semmire nem cserélném el ezekben a kategóriában mozgó autókra DE! azt bekell látni hogy az mk4 swifthez képest azaz a gömbölyű swifthez képest egy talicska.. Finoman fogalmazva.
Ez is megy ez is pörög főleg a 16v, könnyű, kb gtk ból vissza lehet hozni aprópénzért lásd a példámat lehet szeretni is de nekem is mk4 swift a cél.. Ne költs rá 100ezreket ..
Én is így voltam hogy huhh fullfull optikai tyuningos swiftet csinálok belőle disco felnikkel aztán rájöttem baromság..
Kötelező szervizt megadom neki nem is fos cuccokból tehát minőségit rakok bele, ha van valami baja kb azonnal megcsináltatom de fölösen már nem szabad rá költeni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest