- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
A horpadással itt sem lett volna probléma. A mostani kocsimon is van (igaz kicsik meg az kicsit jobba kategória
). De a Suzukin úgy voltak javítva a dolgok, hogy ecsettel lett lefestve (látszanak a szálak) és olyan mintha szigetelőszalaggal lett volna a maszkolás elvégezve. Jó 1 mm-el magasabb volt a javított rész. Ki tudja, hogy mit kentek rá mert nem az eredeti szín árnyalata volt. Ráadásul kezdett is rozsdásodni amiről szintén hallgatott az eladó holott rákérdeztem. Nekem az ilyenekkel van bajom, hogy nem képes elmondani akkor sem amikor rákérdezek. Több ezer Ft-ot meg egy csomó időt kidobtam így az ablakon az útiköltség miatt. Mondja meg, hogy ez és ez a baja és akkor úgy készülök. De már az az első kérdésem a gyanúsan szép autókra, hogy kereskedő-e az eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest