- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
karakpecze21 #10605 üzenetére
A 2001-es swiften a dob rozsdamentes acél. Ezt onnan tudom hogy én kb 4éve kicseréltettem az egészt katalizátortól hátrafele, de az akkori szerelő egy szóval nem mondta, hogy rakjam el a régi dobot vagy műtsük át az új rendszerre,csak úgy elraktam mert jó állapotban volt, de most mikor a blokk alatti lekanyarodó részt meghegesztettem egy konkrét kipufogós szakival az mondta hogy ki fog lassan lyukadni a dob előtt is tőbe és akkor került szóba, hogy jó hogy elraktam mert azok gyárilag rozsdamentes dobok és ha kilyukad akkor vigyem neki el és azt rakja vissza. Ez simán elképzelhető más típusoknál is de hogy az egész rendszer rozsdamentes legyen az sztem csak felsőkategóriás kocsiknál lehetséges holmi pár millánál nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Ülőgarnitúra 3-2
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest