- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
válasz
Sk8erPeter #900 üzenetére
a valaszok stilusa a magyaros.
de ez mar tenyleg ertelmetlen offtopic...
amit en irtam, arra bocsanatot kertem, tema lezarva reszemrol. -
Azazello-
senior tag
mindenkitol elnezes, nem volt szandekomban senkit megserteni, csupan elszoktam a magyar reakcioktol.
bocsanat.
-
Azazello-
senior tag
meg az is lehet, hogy nem gurunak keszulok, csak 'kenyszerbol' kell ezt alkalmaznom es azert teszem fel a kerdest igy, mert se nem ertek hozza, se nem erdekel igazan a dolog. viszont meg 'kell' oldanom a dolgot, es gondoltam itt kapok segitseget. gurukam.
egy Human Resource Information System project kidolgozasanak a reszekent szukseges lesz legalabb elmeleti szinten egy adatbazist mellekelnem, es ennek a megtervezesehez kellene a segitseg.
a projec alapja a HR es csak reszben koncentral az adatbazisra.part time munkavallalok es munkaltatokat kell osszehoznom a leg-eredmenyesebb, hatasosabb modon. kicsit nehez megfogalmaznom, elnezest, mivel eredetileg angolul keszul az egesz es magyarul meg sosem tanultam hasonlot.
-
Azazello-
senior tag
sziasztok,
egy recruitment agency adatbazist szeretnek tervezni es ehhez keresnek valami kiindulo pontot.
esetleg volna valami kiindulasi alap otlet ahonnan elindulhatnek? nagy segitseg volna.
elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Fotó állvány eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest