-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Köszi! Megváltoztattam a jelszót és kijelentkeztem minden eszközről. Szerencsére az email címem jelszava más volt, meg ott be van állítva a kétfaktoros hitelesítés is.
-
Jofi81
őstag
Ma reggel valami nagyon fura dolog történt a Spotify-jal a buszon. Elindult az alkalmazás, de rögtön be is záródott. Újraindítottam, erre kérte, hogy jelentkezzem be. Amikor beléptem, a recently playedben egy csomó ismeretlen album/playlist volt. Feljött egy értesítés, hogy más eszközök elérhetők, min szeretném folytatni a lejátszást, telefonon, vagy a Bluetooth v1-en. Hirtelen nem tudtam mire vélni, csak a folytatásra nyomtam, így a Bluetooth v1 lett kiválasztva. Elindult valami ismeretlen zene, de nem nálam szólt, csak láttam, hogy megy. Aztán átváltottam a telefonomra, végre nálam szólt, de ugyanaz. Elindítottam egy saját playlistet, de pár másodperc múlva megszakadt. Nézem, megint a Bluetooth v1-ről szól valami tök ismeretlen szám. Ez még kétszer megismétlődött, az lett a vége, hogy kikapcsoltam és csak leszállás után vettem újra elő. Sosem tapasztaltam még ilyet, mii lehetett ez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest