- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vitemerius
tag
válasz
#20749568 #2529 üzenetére
Nekem most az van a beállítások között, hogy "Offline dalok tárhelye", s az a D meghajtóra van állítva, ahova eddig is volt a cache irányítva. De ez most sajnos nem hatja meg a programot, s az AppData/Local/Spotify/Data könyvtárat hizlalja.
Nem tudom, melyik frissítéssel jött, de mehetne is egy következővel ez a feature. A cache kikapcsolása mennyire jó ötlet?
-
Rimuru
veterán
válasz
vitemerius #2527 üzenetére
Oszinten nem hiszem hogy kivennek, de majd jon valami aki windows alatt hasznalja.
Viszont alternativak: ramdisk, symlink -
vitemerius
tag
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
BenQhunria #2525 üzenetére
Egyetemi hallgatónak kell lenned
-
BenQhunria
tag
Diákkedvezményhez csak érvényes diákigazolvány szükséges?
Ha valakinek így van, lenne pár kérdésem. -
unravel
őstag
válasz
szildavid90 #2521 üzenetére
-
Rimuru
veterán
válasz
szildavid90 #2521 üzenetére
Gyarilag nem tudja az alkalmazas, itt irnak megoldast android es ios esetere is.
-
szildavid90
aktív tag
Van rá mód, hogy telefonon autómatikusan kikapcsoljon a lejátszás x idő után?
-
domerator
veterán
Aki megteheti annak ajanlom a "kituno" minoseget valasztani... meg egyszeru autoradion is nagyon hallani a kulonbseget!
-
Sanyi.mTs
addikt
be lehet állítani, hogy ha weben kezdek el zenét hallgatni, akkor ne induljon el a mobilomon (android) is a spotify?
(#2518) Keem1
hol van ez a lista? telefonon keresztül töröltem.Köszönöm, mindenkinek a segítséget. Úgy néz ki, szerencsém van. A melós gépemen pont a dalok listájánál hagytam a böngészőt. Képernyő mentést csináltam róluk. Macerás, de rájuk tudok keresni.
-
Sanyi.mTs
addikt
gyűjtemény/albumok alatt töröltem jó sok albumot. majd ez után tudatosult bennem, hogy ezek az elmentett dalaim voltak
van mód visszahozni őket? vagy van esetleg egy lista, hogy miket mentettem el ezidáig? -
leviske
veterán
Sziasztok!
Másnak is előjön előfizetés mellett az, hogy a zene random lehalkul? Eddig azt hittem akkor jön elő, ha más forrásból is jön hang, de most elkezdte minden zene alatt, kb ugyanott (~közepénél).
-
freeknight
őstag
Sziasztok!Most váltottam win 10-re, látom itt már beépített érkezik a spoti kliens. Belépek a prémium fiókommal, és free-nek jelöli, nincsenek meg se a lejátszási listáim, se semmi, és állandóan zaklat, hogy váltsak prérmiumra...Mit lehetne tenni? Mobilon továbbra is prémium vagyok.Megoldódott, az email címemmel léptem be, és valamiért a facebook fiókomba dobott be, regisztrálás meg semmi nélkül...
A rendes fiókomba belépve rendben van minden. -
Willie
őstag
Sziasztok!
A hallgatói kedvezményhez mit érdemes a neptunból küldeni? Lassan 1 éve kiküldtem az órarendemet, de azt visszadobták, aztán nem foglalkoztam vele, mit küldjek, hogy elfogadják a kérelmemet?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
-
kmarci25
veterán
válasz
tothjozsi96 #2502 üzenetére
Jah, ugyanez volt a bajom nekem is, és tényleg nincs rá megoldás.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy én rendelkezek Spotify előfizetéssel, viszont facebook-al regisztráltam anno, amit szeretnék átvinni úgy hogy csak email címmel legyek regisztrálva és nem akarom belevonni a facebookot.
Ez megvalósítható úgy hogy az előfizetésem nem szakad meg?
-
426os
őstag
Megvan, hülye vagyok. Megcsináltam mégegyszer, és utána ott a bazi nagy "Continue" feliratú zöld gomb, csak ahogy olvastam az instrukciókat az első próbálkozáskor reflexből rákattintottam a SheerID linkre, ami csak a szolgáltató oldalára vitt és nem a verifikációra. Most már megy, nem is kellett semmit feltölteni, elég volt az EduID-s azonosítóval belépni az egyetemi portálra és ezzel igazoltam a jogosultságot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest