Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz mephi666 #74135 üzenetére

    Berlin
    Berlín (2024)

    "Berlin többet érdemelt volna egy rablós szappanoperánál"

    "A nagy pénzrablás alkotói jó érzékkel látták meg, hogy melyik karakterből érdemes előzménysorozatot gyártani, ám a megvalósítás elcsúszott: a Berlin szinte egy az egyben koppintja a nagy elődöt, csak épp a varázsát felejtették el átemelni. Helyette kapunk viszont túlhangsúlyozott szerelmi szálakat, visszatérő szereplőket és egy újabb olasz dalt Berlin előadásában."

    Érdekes és egyben kicsit kabaré is, hogy pont abból a karakterből kell spinoffot csinálni, aki az eredeti sorozat legnépszerűbb "gonoszaként" (a professzoron kívül persze) amúgy megerőszakolt egy nőt a sorozat első évadban - de ez mintha hamar feledésbe merült volna már évekkel ezelőtt. Mindenesetre a karakter jól van megírva és eljátszva is - kár hogy ez a többiekre már kevésbé mondható el.

    Sajnos az évad nagyon kiszámítható, már mérföldekkel előre látni miből lesz gond, és valóban nagyon bosszantó és egyben értelmezhetetlen nézőként, a 6. rész (8 van összesen) után lévő bénázások sorozata egy amúgy elvileg "profi" csapattól. (akik egy ilyet meg tudnak csinálni, azok "profiknak" tekinthetők)

    Persze a plotarmor itt is erős, néha már-már tragikomikus szinten így nagy izgalom azért nincsen, hiába áll össze a csipetcsapat a rendőrök oldalán - akik kb. az orrukig se látnak el mikor mellettük sétálnak el a tolvajok... LOL. :U

    Összegzés: nice try, maybe next time?

Új hozzászólás Aktív témák