Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz pilóta #38950 üzenetére
Pótoltam a spoiler tag-eket.
Legközelebb ha csak egy kicsit is sanszos, hogy spoiler-es, amit írtok, inkább tag-eljétek be. Nektek nem nagy megerőltetés, mások viszont nagyon fognak neki örülni.
Gondoljatok bele, sokkal kisebb kárt okoztok azzal, ha esetleg valamit feleslegesen tag-eltek meg, minthogy adott esetben elárultok valamit a filmből/sorozatból.
Nem gondolná az ember, de bármekkora kis apróság is hathat kedvezőtlenül az élményre. Én is voltam már így, és nem esett jól.
Pl. ha azt írod, hogy mekkora poén volt, amikor Bótitiferkó 40 liter kék tejföllel keringőzött, annak lehet, hogy a történethez semmi köze, de mégis azt várja majd mindenki, hogy mikor kezdenek el ropni.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Janaboy
Topikgazda
válasz pilóta #38950 üzenetére
Én ha olyan részről van szó, amit még nem láttam, akkor sose nézem meg, pedig TG vagyok..
Amúgy meg sokan nem bírnak haladni úgy a részekkel, tehát attól hogy ezzel foglakozik a topik nem feltétlenül akarunk olvasni olyanról amit még nem láttunk, de azért mást szívesen olvasnánk.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest