-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Warrior
Csak rávettem magam, hogy megnézzem. Aztán már a harmadik évad közepe felé járok.
Woke szarságon azért meglepődtem hogy belecsempészték. -
janos666
nagyúr
Így az "új év" elején ismét újra átgondoltam melyik volt a leg kreatívabb tv sorozat, és még mindig a Lexx nyeri a szavazatomat (épp most nézem újra, és "mit meg nem adnék egy "korrekt" HD ramester-ért - cserébe pár éve már totál ingyenenesen letölthető a "hivatatlos" verzió a webarchive.org-ról, bár sajnos az a cenzúrázott verzió, és mindenkinek az eredetit ajánlom még akkor is, ha őrült áron megy Ebay-en az eredeti DVD-k ára). Annyira "nieche" cucc, hogy sohasem találkoztam volna vele, ha nem lettem volna egyszer "VIP vedég" egy Hajdúszoboszlói üdülőben, ahol "mindent" befogott a satellite TV.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
gordonfreemN
addikt
Olvasom itt korábbról, hogy desz@r hogy a stranger things 4. évadban alig hal meg valaki/ írnak ki valakit. Erre amúgy miért van szükség ahhoz, hogy szeressük, kereknek érezzük az adott évadot stb?
Engem pl csak felzaklat, ha egy megkedvelt karaktert kiírnak. Nem érzek űrt, ha a további epizódokban is ott látom. Engem rossz érzéssel tölt el az, ha kiírnak egy kedvelt szereplőt. Épp ennek hiánya az ami miatt eltér a szokásostól és annyira szeretem.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #74104 üzenetére
Közben olvasom a korábbi hasonlo kérdesre kapott válaszokat, hát oké, dráma, a többi karakterért való izgulás miatt stb. Jó, persze, ez igaz, de izgulni én attól izgultam. Mivel csak az epizód végén derül ki hogy valaki ki lett-e írva, addog a pontig ugye kérdőjel. Utána meg már mindegy. A drámát meg rühellem. Na mind1
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
grizlisandor
veterán
Scavengers Reign S01
Zseniális egy animációs sorozat!
Itt is ajánlottátok, meg a RetroShock! is csinált egy videót róla! -
fecaga21
senior tag
Better Call Saul 4 évad 8. részének elején mikor ülnek a kajáldában,a nyakláncos fültágítós gyerek az Vin Diesel lenne?
-
janos666
nagyúr
válasz bobalazs #74107 üzenetére
Ez még egy olyan kor szüleménye, ahol egy "vállalkozó szellemű" kis csapat megengedhette magának, hogy fittyet hány bármiféle, korabeli standard-re (pedig a '90-es évek normál kötöttségei is, amiket akkor még fel lehetett rúgni, a maihoz, ma már felrúghatatlanhoz képest elenyészőek voltak, manapság ezerszer kötöttebb kritériák vannak, amiket most már szinte senki nem mer felrúgni, pl. újabban már a South Park is behódol majd a cenzúrának...).
Ebben az évtizedben lehetetlen lenne elkészíteni egy ilyen tv filmet/sorozatot még a saját, magántulajdonú szigeted pincéjében is úgy, hogy elérhető világszerte, és messze nem a cenzúrázatlan, "eredeti német mellbimbkók" miatt, hanem mert nem "woke".
Ez már a '90-es évek végén is egy anomália volt, mai szemmel pedig 1000% elképzelhetetlen, hogy bárki bármi hasonló alkosson. Kb. "öngyilkos lett saját házában véletlen drogtúladagolásban a szerző" kategória (aki '98-ban csak a nemlétező hírnevével játszott, az manapság már szó szerint az életével játszana ilyesmik miatt).Persze vannak hibái, de a mi évtizedünkből kb. a Con Man-el tudnám összevetni, ami kritizálja a Show Business-t, ellenben ez egy valódi szatíra a világunkról. Itt nem csak meta szinten tekintünk ki, hanem filmre vitték azt, hogy "mégis meddig lehet elmenni". Itt nem csak egy derivatív "vissza az élő színdarabokhoz" jelenik meg, hanem maga a nyers agymenés, mint konkrét tv film/show. (Hasonlítsd össze pl. egy Star Trek-el, ahol majdnem idealisztikus a jövő és hiába meríti bele magát bármibe Kirk, sehol nem látod az "eredeti német mellbimbót".)
Szerintem nem véletlen, hogy az első 4 tv filmben kvázi ingyen szerepeltek Hollywood-i sci-fi színészek (a komplett költségvetés kevesebb volt, mint ezeknek a színészeknek a normál fizetése filmenként). Amit később a Con Man-ben látunk, hogy színdarabot rendeznek maguknak a sci-fi színészek, itt konkrétan azt látjuk, hogy miben szerepeltek "ingyen" sci-fi színészek. Egy borzalmas agymenés, amit józanon is lehet élvezni, és a későbbi évadok bár sokkal bénábbak, szerintem legalább olyan jól "megjósolják a jövőt" (ami kb. a mai jelenünk), mint ahogy a The Simpsons", vagy South Parck, stb tették néha (10+ évekkel előre). Kivéve, hogy SPOILER: más ismerjük a Higgs Boson tömegét anélkül, hogy felrobbant volna a Föld. Igazából még a The Matrix és ExIstenZ filmek mondanivalója is benne van, mielőatt azok sikeres Hollywood-i filmke lettek. Sőtt, benne vannak olyan fantasy story elemek, amiket a The Lord of the Rings sikere előtt senki nem mert Hollywood-ba visszi (mint pl. a "wheel of time").
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Melorin
addikt
Üdv! Tudnátok ajánlani valami jó sorozatot ami tényleg jó?
Mostanában csupa olyan sorozat van, amit sokan agyon dícsérnek , de van néhány ember aki negatív véleményt mond róla ezért le vannak ugatva, mert biztos nem értenek hozzá, nem elég érettek, hogy megértsék, stb.
Hát én úgy látszik azok közé tartozok, akit nagyon nehéz megvezetni a félig átgondolt történetekkel, gagyi megvalósítással, közhelyekkel.
Az utóbbi időben szinte csak kaszálásaim voltak. A Silo-t végig szenvedtem, de jobb lett volna a megérzésemre hallgatni a második résznél.
A Severance-t is a 2. résznél abbahagytam.
A From iszonyú bugyutának tűnik, kiszámítható vagy épp facepalmos jelenetekkel. Kasza.
Resident Alien: ennek is adtam 2 részt. Sok is voltSzóval kéne valami, amiben tényleg benne van a munka, jó a történetvezetés és nem laposodik el hamar.
Egy kis segítség az ajánláshoz, hogy mik tetszettek eddig:
Breaking Bad, Lost, 24, The Looming Tower, Direkt Terápia, Last of Us, Cobra Kai, Stranger Things, The Sinner első évad, Jack Ryan első évad, Aranyélet, Better Call Saul, Hajsza, Doctor House, Homeland, Maffiózók, Twin Peaks[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Melorin #74112 üzenetére
Gesztenyeember (The chestnut man)
The killing
Ted Lasso (első 2 évad)
Fargo (csak az első 2 évad)
Altered Carbon (csakis az első évad)Illetve félve, de egy plusz, ami zseniális és normális lezárást kapott: Counterparts
Egyébként pont a Severance-t kellett volna végignézned és a Silo-t nem
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Melorin
addikt
válasz VágniValó #74113 üzenetére
A Fargo-t láttam régebben, az első évad kellemes volt, de a másodikat már nem bírtam tovább nézni.
Az Altered Carbon első évadot nem bírtam végignézni, kiszálltam a vége előtt...
A Severance színészei/karakterei iszonyú irritálóak voltak, a helyszín is sivár, a történet is olyan mintha egy néző találta volna ki és köré rittyentettek egy sorozatot. Lehangoló, unalmas, ZS kategóriás valami nekem. Nem szoktam ilyet csinálni, de miután kaszáltam, belenézegettem a további részekbe és nem bántam meg, hogy nem adtam neki több esélyt, sorry.
dellfanboy Ja igen, a The Boys is nagy kedvenc, csak ennyi megnézett sorozat után nem jut eszembe minden amit láttam/szeretek.
De köszönöm az ajánlásokat mindenkitől, legalább van mit kipróbálnom.[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
senior tag
Beef az idei. Aztán Ozark, az Breaking Bad csillámpóniban, de jó. White Lotus. Nem látom a True Detective-t. A Homecoming a Mr.Robot készítőjétől méltatlanul hanyagolt. A Fargo 2.-at meg kellett volna nézned, kiváló. Twin Peaks-nek van folytatása, kideul hogy ki volt Bob, csak azt nem tudni melyik részben és miből derül ki. Ehhez kapcsolódik a Watcher, amit David Lynch lánya készített vagy rendezett, csak 6.5-t kapott pedig egész jó.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Melorin
addikt
válasz Tasunkó #74118 üzenetére
Köszi. Ránézek a Beef-re.
A True Detective-et még bottal sem piszkálnám az első 4 rész megnézése után. A szereplők rettentően unszimpatikusak, a semmit kergetik részeken keresztül, kiégett, arrogáns párbeszédek. hagyjuk...
Az Ozark jónak indult, de az első éved vége olyan volt, hogy a második évadnak már nem volt kedvem neki kezdeni. Szürke, kissé vontatott, elnagyolt.
Ha a Homecoming hasonló rendezésű, mint a Mr. Robot, akkor messziről elkerülném ha lehet, a Mr. Robottól kb. hánynom kell, nagyon szembe megy majdnem minden általam jónak tartott történet vezetéssel. 2 és fél évadig bírtam, a másodikat is már duzzogva kínlodtam végig pedig már az első évad felénél tudtam, hogy ez nem az én világom.
A Twin Peaks összes évadát láttam már. -
Tasunkó
senior tag
válasz Melorin #74119 üzenetére
Érdekes mert az Ozark csupa klisével indul, amiből sosem emelkedett ki úgy igazán, éphogy megáll mindig mielőtt egy-egy klisé lerántaná, de összességében az elkövetkező évadokban mégis fenntartják az események és az érdekesebb karakterek. A True Detective-ben a nyomozás a legkevésbé lényeges, így nem véletlenül nem haladnak, mivel nem azért készítette a rendező. A személyiségek és a viszonyaik, hogy ártanak egymásnak anélkül hogy akarnának, meg egy csomó minden más, a nyomozót nem lehet a kiégett szóval elintéznii, mivel egy megváltó metafora, ezt jelzi is a vallásos téma, illetve egy egy jelenet kompozíció a kereszttel az ágya fölött. Azt mindenképp érteni kéne benne, hogyha nem olyanok lennének a karakterek, sosem jutnának el oda, ahová fognak, vagy sem. Összességében távolabbról kell nézni, és akkor tényleg minden egybepasszol benne. A Mr.Robot kissé egyedi, és ott tényleg van egy fura történetvezetés, de nagy igazságokat mesél el az egyénről is a rendszerben, némileg a rendszerről is, de csak tippek voltak, így alighanem másképp nézzük és nem lesznek jók, amit ajánlottam.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
fecaga21
senior tag
The Americans-ba nem néztél bele?Esetleg még Dexter?Én nagy Breaking Bad fan vagyok, de évek után most kezdtem csak bele a Better Call Saulba, én sem tudom mi lesz a következő, de valszeg a The Americans.
A Twin Peaks túlságosan is beteg, pedig nagyon kíváncsi voltam annó a folytatásra, borzasztó
[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
senior tag
-
xavix13
őstag
Még pár, amit nem írtak: The Bear, Banshee, Narcos
Még én sem láttam, csak nekem is ajánlották, de ígéretesek:
Peaky Blinders, House of Cards, For all mankind, The expanse, Crown, Man in the high castleOne thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
ViZo72
tag
válasz xavix13 #74125 üzenetére
#Melorin
Alábbiakat én is tudom ajánlani, ezek nekem is nagyon tetszettek de persze nem való mindenkinek ez a műfaj (sem).
Mindkettő alternatív történelem + sci-fi is, szerintem nem rossz kombó.For all mankind (ezt most is fut): űrverseny egy kicsit másképp, amolyan mi lett volna ha... A 60-as évektől kezdünk, aztán ki tudja meddig megyünk az újabb részekkel. Ami tetszett, hogy nem amolyan Star Wars-os űrtechnikát vizionál, hanem szinte hihető a bemutatott technikai fejlődés a mostani szintünktől... (A hibák felett meg szemet hunytam, mivel nagyobbrészt meg tetszik. Kicsit több a családi dráma mint kellene, az újabb részek meg hozzák a ma kötelező megfeleléseket, ez kissé erőltetett...)
The Man in the high castle -> 2. világháborút a németek nyerik, az utána következő időszakban játszódik leginkább a mai USA területén, de persze némi rejtéllyel fűszerezve. (párhuzamos világ?). Nehezen indul, sokszor lassú is de rá lehet érezni...
Rufus Sewell szerintem zseniális a The Man in the high castle -ben de ez a nehezebben fogyasztható darab a témája miatt is. Ebből pl. sosem vártam igazán a következő évadot, de ha belekezdtem, akkor már érdekelt, hogyan tovább.Mindkettőben vannak jó színészek és nem mindig a főszereplő (színész) a legjobb.
Van úgy, hogy egyszerűen a megkedvelt szereplők/színészek miatt is nézi az ember, akárhogy is alakul a történet...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Severance
Kb 20x-i nekifutással sikerült legyűrnöm.
Szó szerint… többször bealudtam rajta, volt, hogy 1-2 hétig nem is folytattam, de a fiam sokszor mondta, hogy “ nagyon jó, nézd meg”.Hát sajnos ez nekem abszolúte nem jött be.
Az utolsó 1-2 részt kivéve szinte végig idegesített, egy őrült katyvaszt tapasztaltam, a két szó külön-külön, és összegezve is megfogalmazódott bennem.A színészek jók, az tény, a vizuális kivitelezés is mesteri, mint az Apple filmeknél már megszoktuk, de ez sztori és a tálalása…
Akinek nagyon tetszett, leírná SP -ben, hogy mit is láttam valójában?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Pitterix
őstag
Ez a Pörszi 4. epizód, nem értem. Ez mire volt jó, vagy miért?
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-FreaK-
veterán
Fargo S05E05:
Az elején az "előző rész tartalmából" alatt mutattak egy jelentet, ahol a csávó anyja , és Dot kiküldi a szobából. Az nem is volt benne az előző részben, direkt vissza néztem. Kivágott jelenet lenne?bent volt a fiánál a kórházban -
mephi666
nagyúr
...nem akartam elsőre, mert "mégis milyen már spinoff egy mellékszereplővel?" ...aztán elkezdtem és nem indult rosszul: nem hosszú, 8 rész, de mintha a 6nál kifújt volna és azóta csak reszelik a fingot ész nélkül ...félek, hogy nem fog tetszeni a lezárása (és nem azért, mert nem lesz happy end)
spoiler annak, aki még nem látta:
6ig tényleg jól épült: megtervezték az akciót hosszú idő alatt, hetekig dolgoztak megfigyelésen, kivitelezésen, kisebb-nagyobb döccenőkkel jól is ment... 6. részre megvan a szajré, ott van náluk, még azt sem tudja senki, hogy mit nyúltak le és mennyit.... "de várni kell, nem szabad az éjszaka közepén kijelentkezni a hotelből, mert az gyanús lesz" ...mégis miért kéne kijelentkezni? akkora szajréval a világból kimehettek volna, mire a rablást észreveszik... maguk után meg csak néhány kifizetetlen hotelszámlát hagynak... ja de még mindig nem: páran kitalálják, hogy buliznak... ehhez meg a c*gánylány akaszt a nyakába egy 4milliós ékszert, amit órák alatt el is hagyhat oké... sorban jönnek ezek az idiótaságok... amilyen profi volt hetekig a kivitelezést, most eszméletlen tempóban vágják saját maguk alatt a fát... ja és persze összeáll egy csodacsapat csajokból: a francia rendőröktől volt egy nő, aki mellé becsatlakozott már Alicia és Rachel a money heist-ből együtt meg kb olyan tökösek, mintha Rock, Statham és Vin Diesel nyomná trióban fizikai fájdalmat kezd okozni a sok hülyeség... na meg hogy Berlint is a p*cse viszi előre és igyekszik ő is mindent rendesen elszúrni "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz dgyuri0123 #74136 üzenetére
...pedig az eleje még szerintem vállalható: ott még nem volt túlsúlyban a hülyeség
...ja meg párhuzamosan Reacher S02-t is nézek: ezzel az Alan Ritchson-al nem tudom mennyi spenótot etettek a 2 évad közt, de mintha még nagyobbra nőtt volna és kemény, mint a szög (itt mondjuk sejtem, milyen dupla meg triplacsavarokat akarnak a végére erőltetni)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz mephi666 #74137 üzenetére
25 percig tetszett, utána kezdődött az időhúzás és ezek szerint jó is hogy nem folytattam... 9.9 nem tudom most hol áll, de szerintem 7 körül.
Reacher 1. évad tetszett, 2. alatt bealudtam. 2 részt sikerült félig bealudva "megnézni", aztán azt is ignoráltam.
"csak a zene van"
-
nitro16
senior tag
válasz wolf88 #74140 üzenetére
Ilyen szinthez nem csak teszto megy az fix, de igazából lényegtelen mivel a saját teste eltudja dönteni mit tesz vele.
pilóta: Adott országra válogatja "mennyire" köpködik. Itthon a béres-csepp is doppingszernek minősül szóval meglehetne kérdezni jó pár "átlag" embert, hogy doppingol-e... teljesen más a felfogás, ilyen szempontból az USA ahol x kor felett felírják simán receptre a tesztoszteront mert többet használ mint árt. Csak hát itt "EU"ba vannak elmaradva még és mindent is tiltanak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Pitterix
őstag
-
fecaga21
senior tag
5.-ik évad vége felé elmondhatom, hogy egész jó egy spin off-nak a Better Call Saul
de szerintem aki nem látta a Breaking Bad-et előbb annak kicsit unalmas lehet eljutni az 5. évadig, mert lényegében a fő szál egy ügyvédről szól aki egyszer fent-egyszer lent, így azt sem értem, hogy van aki azt mondja sokkal jobban tetszett neki, mint a Breaking Bad. Szerintem nem említhető egy lapon, a Breaking Bad azért iszonyat dráma részeket tartalmazott, és ott azért végig feszültség volt, plusz mindig előrukkolt főhősünk a leglehetetlenebb helyzetekből is, szerintem nem egy liga a két sorozat (bár nem tagadom, lehet a végére még változik a véleményem) Szerintem ezt a sorozatot olyan 90%-ban csak a Breakind Bad miatt nézik az emberek. Jó kis sorozat egy előzmény sorozatnak, de ha nem lenne benne a kartell-es szál, akkor elaludna rajta az ember kb, ettől függetlenül nem sarazni akarom, mert eléggé rákaptam, napi 4-5 részt ledarálok. -
bobalazs
nagyúr
válasz fecaga21 #74147 üzenetére
Szerintem van egy művésziesség is benne, amit lehet értékelni.
Nem csak szerinted más liga, és szerintem is értékelhető, minőségi sori.
Krimi dráma ami nem elrugaszkodott a valóságtól. Azért vannak benne elég abszurd részek benne, ami csak ritka de simán megtörténhetett volna igazából is. -
-
nagyúr
Bodies / Testek (2023)
Nem annyira ígéretes kezdés után egy egészen jól összerakott, szerethető sorozat lett a Bodies. Sajnos az "angol Dark" típusú összehasonlításokból kiindulva kissé túl nagy elvárásokkal ültem le elé - egyrészt közel sem annyira ütős, mint a Dark, másrészt homlokegyenest más a megközelítése a történetmesélésnek és az atmoszférateremtésnek. Van benne sok jól sikerült jelenet és kompetens karakterépítés, de végül a részletekből egy relatíve erőtlen egész áll össze. - viszont ezt olyan lelkesen és akkora igyekezettel teszi, hogy igazából nem tudtam haragudni rá. Gyanítom, hogy messze nem is voltak a sorozat íróinak akkora ambíciói, mint amivel a Bo / Jantje duó állt neki a Darknak - sokkal inkább egy elsősorban szórakoztatni akaró iparosmunkának tűnik a Bodies. És ezt a téma nehézségéhez képest egészen korrektül hozta is. 7/10.7 részen keresztül azt nézzük, hogyan fordul minden vissza a hurokba, aztán a 8. epizód belerokkan a "huroktörésbe" #értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Corsair HS80 RGB Wireless --- GARANCIÁLIS 26.01.21-ig ---
- Lenovo Legion Pro 5 (AMD R7 7745HX, RTX 4070 8GB 140W, 16GB DDR5, 1TB M.2 4.0, 16" 2560x1600 240Hz)
- Samsung Galaxy Tab S10+ 5G X826 256GB tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate P449 - i7-7GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hálózatfüggetlen Apple Iphone 16 plus 128GB eladó számlával+garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest