Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Frod #70114 üzenetére

    Sokkal többet nem tudtunk meg belőle, szerintem. Amiben "winnie"-nek igaza van, az hogy a telexes cikk nem teljesen precízen emeli át a forrás cikkben elhangzottakat (de nagyjából azért igen). Amiben nincs igaza, hogy nem veszi figyelembe, hogy ez a cikk egy "átvétel"(?), azaz itt a szerző csak a forrás cikkben elhangzottakkal tud "dolgozni", így nem lehet rajta számonkérni olyan információkat, amik ott nem találhatók meg, pl. hogy hogyan is kellene értelmezni a cikkben szereplő számokat. (Plusz az átvételre vonatkoznak egyéb megkötések is, pl. terjedelmiek. Amennyire tudom.)

    Sajnos a tweet-ek csak kritizálnak, de nem igazán mondanak semmit arról, hogy akkor mégis mit kellene még tudni a témáról, vagy a tévesnek minősített infok esetén mi lenne a helyes (pl. akkor ki a legnépszerűbb streaming szolgáltató Amerikában?) Illetve szerintem vannak benne simán kötözködések is már a végén (pl. "Mert a nézők heti 1 sorozatrésznél többet nem néznek?", "milyen lenne, ha egy nemzet minden harmadik lakosa végignézné!")

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák