- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
TLOU Season1
Én már csak azt nem értem, hogy ha a firefly-os csajszi egy csapattal
?eljutott jóval előttük a kórházba, akkor mi a búbánatért eleve nem ő vitte el a kiscsajt oda [ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
dellfanboy
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
Tasunkó
senior tag
válasz pilóta #69751 üzenetére
Mert
Marlene egy hitetlen, gyáva alak volt. Ha jól emlékszem a játékban egy hagfelvételről kiderült,hogy csávában hagyta a bajtársait. Ha ő csinálja, akkor Ellie-t rég elhagyta volna. [ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #69727 üzenetére
na, akkor The Last of Us S01:
kb minden 2. rész full lényegtelen filler (amit ezekben mondani akartak, kb 5percekben letudható lett volna), unalmas, vontatott, rétes... 4-5 részbe lazán befért volna ennyi esemény a blődségekről meg akkor már ne is beszéljünk...
spoileresen:
a sorozatos "csodálatos megmenekülésekről" meg akkor ne is beszéljünk... "pont sikerült utolsó erejével meggyújtani az öngyújtót, miután 1percig csak csesztette a nő" meg "pont sikerült eltalálni a teherautó sofőrjét, ami után a teherautó pont abba a házba rongyolt be, ami alatt pont be tudott szakadni a föld és pont jókor előugrott onnan 200 gombaembör lezúzni a 100fős túlerőt, hogy főhőseink el tudjanak menekülni... és az ő nyomukba meg pont senki nem eredt" az ilyen n+1 véletlen sorozatos bekövetkezéséből adódó 20filléres "csodálatos megmenekülések" totál gagyivá minősítették az egészet... maga az alapsztori klassz (kapott a fejtegetése vagy 10 percet), a környezetre figyeltek, hangulatos, színészek jók, oké... de ezen felül 90%-ban f*ngreszelés megy... de olyan szinten, mintha egy poresz úgy épülne fel, hogy: jön a szerelő, 5perc reszelés... aztán nekiáll megcsinálni a mosogató alatt a lefolyót és 20percig azt mutatják, hogy ezen dolgozik... ezek után jön a kertész, megint 5perc reszelés és nekiáll 20 percre a sövényt és füvet lenyírni a kertben... ezek után megjön a pizzafutár, de vele már semmi nem történik, csak szép komótosan megesznek 1-1 pizzát a szereplők... 30 percben bemutatva jó lehetett volna ez, ha a sok töltelék meg kötelező leszbuzulás helyett a fókuszt másra teszik... "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Jim-X
őstag
-
Tasunkó
senior tag
Minden SpoilerA játék végén is ez jött le,
tehát Joel mindenáron lánypótlékot akart? Nekem totál nem így jött le. Ez a true ending, hogy önös érdekből leszarta az emberiséget, mert Sarah-t akarta 20 év után helyettesíteni? Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
CptAdamica
veterán
TLoU S1:
Ismerve a játékot egy hatalmas nagy kihagyott helyzet. Szerintem Druckmann-nak lövése sem volt róla, hogy hogyan is kéne ezt a játékot megfelelően átültetni sorozat formájába, teljesen fantáziátlan lett az összes főbb cselekményszál, amit már csak a sorozat elképesztő temója überel. Ciki kimondani, de az évad legjobb epizódja a 3. rész.
10/6
Megyen!
-
mephi666
nagyúr
válasz Janaboy #69760 üzenetére
...nem játszottam vele, csak videókat láttam, de elég akciódúsnak tűnt... itt meg kb csak a végén volt 5perc Rambo-mode ...nagyrészt töltelékkel volt tele, aminek semmi hatása nem volt a fő cselekményszálra... amin ritkán pörgettek 5perceket sok-sok kihagyott ziccer és eszetlen kapkodás ide-oda [ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mik76
senior tag
válasz mephi666 #69764 üzenetére
A jatek alapvetoen third person shooter, annak minden tipus jellemvonasaval, es tipikus ostobasagaival. A keretet ado sztori es annak a hangulata az ami az atlag fole emeli, de csodakat nem erdemes varni tole.
A sorozat a jatekhoz viszonyitva a hideg es szaraz totalis realitas, de meg igy is lathatod mennyi hulyeseg maradt meg igy is benne.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Bad Pritt
félisten
'The Last of Us' Will Adapt Part II Across Multiple Seasons
Yay, még több filler incoming.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mik76
senior tag
válasz Bad Pritt #69766 üzenetére
Es mi van ha a nagy sikerre valo tekintettel megkaptak a nagy budzset, es tele lesz medkit keresgelessel, meg kommandozassal, meg a tobbi marhasaggal, amit ugy hianyoltok?
Meg az is lehet hogy a bohom spora bombakat fog dobalni...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Bad Pritt
félisten
Áh, ugyanilyen indokolatlanul felszopott inspired by középszer marad. Mondjuk ha valaki csalódott az első évadban és mégis tovább nézi majd, az kb. önként szalad a f*szerdőbe (lehet nem is csak képletesen ), szóval talán kevesebb lesz a fika.
Bár ha abbol indulok ki, hogy a kollégák milyen kitartóan nézték a Supernaturalt, Flash-t, Walking Dead-et meg a többi foscunamit...
-
Tasunkó
senior tag
Ezt a script doctort a bolhapiacról szedhették, utoljára a Knight Riderben volt egy rész/egy kaland.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Jaded
őstag
válasz Bad Pritt #69770 üzenetére
Főleg úgy vicces a Walking Dead emlegetése, hogy pályafutása alatt végigekézte az egész internet, most pedig hozzá van mérve, hogy mekkora királyság volt
Én végigtoltam - már olyan volt, mint a Szomszédok (nézni kellett és kész ). Pedig volt f.scunami rész, nem is kevés.
Itt pedig a játékokkal nem játszottam, csak pár gameplayt néztem. De nekem összességében tetszett. Szerintem Bella Ramsey játéka is jobb lett részről-részre.
Én már most nézném a 2. évadot.Renault Megane IV Limited
-
Bad Pritt
félisten
Ennyire komoly munkát nem várnék a két úrtól az idei teljesítményük után, de azért esetleg, ha nem megterhelő és lehetséges, akkor az alap plot pontokat talán érdemes lenne követniük, ha már az egyikük fejéből pattant ki eredetileg az egész téma.
Meg az se lenne hátrány, ha a hatásvadász hollywoodi baromságfaktorból engednének kicsit, bár ebben nem bízom, szerves része a sorozatnak.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mephi666
nagyúr
válasz lezso6 #69769 üzenetére
ismerősnek kb annyival jellemeztem a végén, hogy "visszatértek egy gyiloktúra után oda, ahonnan indultak, csak rendesen feltolták a kill count-ot" "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
Ez így nem teljesen igaz, a Walking Dead kezdetén nem volt ekézve, csak amikor beindult a Zombibarátok közt akkor kapta a savat. Én ezt a Last of Ust is csak a Walking Dead első évadával mértem össze, mással nem is igazán érdemes.
-
Jaded
őstag
válasz Bad Pritt #69779 üzenetére
Nem feltétlenül rád célzok, ne vedd magadra. De sok helyen ezt látom.
Szerintem a Last of us-nak a legfőbb problémája az, hogy pl nem 12 részes volt. Sokkal több mindenre lett volna idő, nem csak egy 20 percesnek érződő fináléra. De gondolom spórolni akartak az egészen, adtak is meg nem is.Renault Megane IV Limited
-
paatrick
őstag
Itt is megvolt az idő mindenre csak sok felesleges dologgal telenyomták. 12 részben se lett volna jobb mert ugyanaz írta volna át mint most.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Mik76
senior tag
válasz Bad Pritt #69777 üzenetére
Ehehehe... Latom nem tudok kifogni rajtad.
Elismerem, a "hatásvadász hollywoodi baromságfaktor" korantsem olyan kifinomult mint a hires, es meltan elismert gemer hatasvadasz baromsagfaktor. Szkuuzi....Viszont ami valoban erdekelne az az hogy szerinted melyik alap plot pontok azok amik nem lettek bemutatva? Merthogy ebben szerintem azert eleg jo munkat vegeztek.
Ha nekem azzal jossz itt hogy en itt tokon szurom magamat, azt meg nyilvan te sem szeretned.Joel nem talalt diktafonokat a korhazban amik a szankba ragjak hogy mi is tortent a hatunk mogott http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
mephi666
nagyúr
+3 részből lehetett volna egy filler epizód is, amiben transzvesztita horgászok 40percen át ülnek egy csónakban és horgásznak...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ggeleven
őstag
#TLoU
Nem igaz,hogy ne hagyott volna szemtanut. A műtőben a két asszisztens is életben maradt (egyikük a part II Abby-jének a hangja egyébként) és ők pont tudnak remek leírást adni az eseményekről, ami remek indikátora lesz a további évad(ok)nak. Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Mik76
senior tag
-
-
Tasunkó
senior tag
válasz mephi666 #69784 üzenetére
...és eperrel koccintanak. Nekem ez beégett, amikor eperrel koccintottak. Hatott is rám, mert meghatódtam, meg a röhögés is elkapott mint amikor Ben Stiller meg Owen Wilson kézenfogva szaladtak a tengerparton, és ez így egy furcsa elegy, megnéztem volna magamnak aki erre rábólintott.
-
mephi666
nagyúr
válasz Tasunkó #69788 üzenetére
...jaja, simán meg legyen +1 rész, amiben south park-osan "b*zi cowboyok pudingot esznek" ...minimum fél órán át
-
nagyatt
tag
válasz Janaboy #69760 üzenetére
Szerintem se volt több a játékban sem. Azt ott a történet az akció és a játék mechanika tökéletes egyensúlya adta el és emelte fel szinte minden játék felé. Ebből ha kiveszünk egy elemet, jelen esetben a játék mechanikát és a hozzá kötődő élmény faktort, akkor kapunk egy átlagostól kicsit jobb történetet, de semmi képen nem kiemelkedőt vagy egyedit.
-
Janaboy
Topikgazda
Aki már unja a The Last of ust, nézzen The last bus-t
Janaboy
-
Imilenni
addikt
válasz ggeleven #69785 üzenetére
Itt tudtak volna érdekes dolgokat alkotni egyébként:
Joel
lelő mindenkit. Viszont, készültek volna hangfelvételek, esetleg fényképek Ellie-ről,
és ezt megtalálva Abby-ék összetudták volna rakni a képet. A második évad szólhatott volna
az évad végére megtalálja.Abbyről, amint keresik Ellie-t, Harmadik évad, Ellie + Joel,
a végén pedig Abby megöli Joelt. Utolsó évad meg kidolgozza a Part II utolsó fejezetét.
Bumm. Fanyalgók se fanyalognának hogy kijavították az írási problémákat amik a Part II-ben voltak.
Jacksont is belevonhatnák, esetleg
ott találja meg Ellie-t..Abby [ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
addikt
-
Atomgeszi
veterán
"inkább csak viccesnek találom a jelenséget."
Sajnos engem egyre jobban triggerelnek ezek a kötelező rasszbeli leosztások, meg ahogy próbálják elosztani ezeket a szerepeket és kényszeresen csak azért is erőltetnek bizonyos szereplőgárdát, mert meg kell lennie minden mai hülyeségnek a gárdában.
Érdekes a House party(2023) c. filmben lehetnek szimplán csak feketék, konkrétan 1 fehér szereplő volt. Na most ugyanezt el se lehet képzelni fordítottan..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest