Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    A spoileres részeket off topic-ba teszem.

    Bates motel S01xE03
    Alakul ez, alakul, mint a púpos gyerek a prés alatt. Tulajdonképpen szó szerint: mint a pszichopata gyerek a stresszhelyzetek nyomása alatt. :DDD Érdekes, hogy a 3. részig tartogatták Norman igazi őrültségének első igazán konkrét jeleit, ami tulajdonképpen az alap, ha már a film előtörténete a sorozat. (Apropó újranéztem a filmet hétvégén, lassan 53 éves és még most is generálja a feszültséget - mestermű. :R ) Jó lesz, kicsit nekem most sok a mellékszál (jócsaj, oxigénpalackos csaj, tesó, fűtermesztők, gonosz rendőr, jónak tűnő, de mégsem az rendőr, kínai szexrabszolgák, városi vendetta), mintha mindent bevetettek volna, hogy eladható legyen a sorozat. Majd meglátjuk, de nagyon ígéretes.

    The Walking Dead S03xE09-E16
    Kövezettek meg, de nekem semmi bajom ezzel az évaddal. :B Jó, persze voltak laposabb részek, de a végkifejlet nekem azért tetszett. Megint bebizonyosodott, hogy ezt nem heti rendszerességgel kell néznem. Jobb, ha megvárok több részt és (nagyjából) egyszerre darálom. Most négy részt néztem meg két este alatt, az utolsó négyet, és tetszett.
    Merle-t valahogy ki kellett iktatni, végül jófiú lett a rosszfiú, de Andrea zombulása meglepett. Nem zavar a kormányzó eltűnése, nem hiszem, hogy most láttuk őt utoljára, és azt sem tartom valószínűnek, hogy a börtönben együtt maradnak a megmentett/átköltöztetett woodbury-i lakosokkal. Apropó: tudjuk, hogy mikor jön a folytatás? Ősz?

    Hannibal S01XE01
    Azért hiányzott Hopkins, na. ;] Meg nekem Will Graham sem ilyen, de azért elfogadom. Mikkelsen jó, hozza a figurát, furcsa kicsit az egész, nagyon "ki van gondolva" az látszik. Még itt sem teljesen tiszta, hogy mi lesz a fő sodor, bár az epizód végi indöneksztepizód részben már körvonalazódott. Nekem nem volt annyira feszes, a közepe, utolsó harmadánál picit leült, de azért kitartok, mert ebben is van potenciál.

    In The Flesh S01xE01-02
    Angolok. Mit mondjak még? :DDD Zombik, akiket visszahelyeznek a társadalomba, az eredeti lakókörnyezetükbe, családjukhoz. Itt igazából sztem csak felültek a zombivonatra, ami most nagyon megy, lehetnének ezek háromlábúak, vagy csúcsfejűek, vagy mittomén. Lényeg a kicsi, zárt közösség idegenekkel, másokkal való viszonya. (Érdekes, hogy egy fekete, ázsiai, arab sincsen a szereplők/város lakosai között... Nyilván nem véletlenül.) Dráma ez kérem a javából, kicsi zombizással. Szegény főszereplőnek van gondja, nem elég, hogy zombi, a húga eddig irtotta a zombikat (most vele sincsen annyira jóban, érthető okokból), a szülei úgy gondolják, hogy minden úgy lesz mint régen (de azért ha idegen jön, bedugják egy szekrénybe) - az asztalnál evést mímelő srác folyamatos jelenetei nagyon szürreálisak, aztán kiderül, hogy egy másik srác, aki miatt öngyilkos lett, szintén visszatért. Igen, melegek, egyelőre csak úgy ímmel-ámmal, de ez sztem nem marad így, ha lúd, legyen (fél)kövér. :DDD Ráadásul a másodikként a sorban visszajövő zombisrác zombiságáról az apja nem vesz tudomást (ő a zombiirtó sereg főmuftija), és a srác sem igyekszik ezt kihangsúlyozni. Úgyhogy lesz itt dráma bőven. És az, hogy a főszereplő vezetékneve Walker... Mekkora geg már!

    [ Szerkesztve ]

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák