- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TazLeacher #5302 üzenetére
Bakker tényleg nálam 25 van beállítva
-
Goldwin
aktív tag
válasz Viszlát #5305 üzenetére
Gondolom már láttad a The West Wing-et. Nekem sajnos csak a negyedik évad van meg. Mielőtt beszerezném a többit, meg szeretnék győződni arról, hogy olyan jó-e a sorozat, mint amilyennek mondják.
Mennyire lenne okos dolog megnézni a negyedik évadot az első három évad cselekményének ismerete nélkül?[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz Goldwin #5306 üzenetére
Az én véleményem az, hogy nem sok értelme van. Sorkin folyamatosan építgeti a karaktereit és bár érthető önmagában is a negyedik évad, egészen más, ha láttad az előtte lévő hármat.
Szerk: egyébként rendkívül jó sorozatnak tartom, az elkerülhetetlen hullámvölgyek ellenére is. Kell hozzá némi politikai érdeklődés és tájékozottság, de azért nem vészes. Nem mellesleg sokat is lehet tanulni belőle ezen a területen.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
giigz
veterán
2. évad közepe körül járok a Shield-ben, és azt kell mondani, hogy be van indulva a dolog, izgalmas a sorozat rendesen
-
spammer
veterán
válasz TazLeacher #5315 üzenetére
Nekem a Glenn Close -os évad (asszem a negyedik) nem jött be annyira, de aztán Szerintem nem volt eltúlozva, szépen felépítették az eseményeket. Amúgy nálam sem biztos, hogy beférne a top 10-be, de azért elég ütős kis sorozat volt.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
The Sopranos (örök nr.1. szinkronnal )
Rescue Me
Friday Night Lights
Lost
The Wire
Entourage
Breaking Bad
Gilmore Girls
Mad Men
The ShieldBefért De így kimaradt a The Killing, meg a sokszor látott Family Guy és a Két pasi meg egy kicsi Meg még egy rakás jó sorozat kimaradt, de valahogy egyik sem érte el a fentiek szintjét.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz kisgyerek85 #5322 üzenetére
Nagyon régi elmaradásom, sok éve még az első évadot láttam, de azóta sem jutottam oda, hogy pótoljam a többit. De egyszer sor kerül rá, mert én is csak jókat hallottam róla, és állítólag az egyik legjobb (ha nem a legjobb) befejezése annak a sorozatnak van. Lehet, hogy rajta lenne a listán, ha anno láttam volna végig
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Spartacus évad/sorozatzáró
Mint már írtam a topikjába is, nem volt rossz rész, sőt a csata is kifejezetten tetszett. Kár,hogy vége, de jobban belegondolva hova húzták volna már a történetet...
Sajnálom,hogy nem Andy Whitfield játszotta végig spartacus szerepét, mert nagyon jó színész volt.Csak hát a rák közbe szólt...10/8
-
Goldwin
aktív tag
-
spammer
veterán
válasz Goldwin #5325 üzenetére
Első a The Sopranos, hát igen
"The Sopranos" solidified HBO as the number one destination for quality programming and is the greatest drama ever written. If you don’t think I drive home every day with the theme song blasting, you’re out of your mind. "
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
KARAKTEREK (így nagybetűvel), történet, társadalomkritika, erőszak, humor, realizmus... A (maffiás) sorozatok "Keresztapája" Nem lehet írásban átadni, látni kell. A szinkron zseniális, én azzal ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Újabb idei újonc. Pilot rész után nálam nézős.
Rogue
Aki szereti a nyomozós, bűnügyi, alvilági, maffiás sorozatokat annak feltétlen ajánlom.
Van benne dráma, akció minden ami egy jó sorozathoz kell. Nem az a tipikus sorozat ahol 1 rész egy bűnügy megoldva. Jók a szereplők, jó a főszereplő nő is.Grace, az erkölcsi és érzelmi konfliktusok közt őrlődő beépített nyomozó, naponta szembenéz azzal, hogy talán tettei vezettek saját fia rejtélyes halálához. Hogy kiderítse az igazságot, még mélyebbre merül a város legbefolyásosabb és legveszélyesebb maffiacsaládjának világába. Miközben az a feleség és anya igyekszik lenni, akire most a családjának legnagyobb szüksége van, életét tovább bonyolítja titkos kapcsolata maffiózó főnökével, Jimmy Laszlóval. Életben maradása érdekében Grace-nek szüksége van Jimmy segítségére, hogy kiderítse, ki árulta el, miközben egyre inkább tudatában kerül annak, mekkora szerepet játszott ő maga a tragédiában.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
Orphan Black 1x03 spoileres
ómájgáddzsízöszkrájsztvattafak
Imádom ezt a sorit, ez a rész is hozta az izgalmat és a pörgést. Akármennyire is logikátlan néha vagy amatőrnek tűnik egy picit, nálam ebben az évben ez viszi eddig a pálmát, de magasan.
Komolyan izgulok ebben a 42 percben, nem rágom le a körmöm könyékig, de kimondottan végig rá vagyok feszülve és szívom magamba a történéseket.
Pedig ha végiggondolom az írók gondolkodását tök egyszerű dolgokkal keltik fel a figyelmet, de hosszú évek óta nem vártam és izgultam így sorin, mint ezen.
Teljesen kivagyok, még még mégJa és hogy spoileres is legyek egy kicsit: nagyjából megkapjuk a sztori hátterét, legalábbis egy nyomot, hogy mi felé haladhatunk, és megpillantjuk a titokzatos elkövető arcát is, amire már nagyrészt gondolhattunk, de az előző nyomnál biztosan eszünkbe jut
-
leslieke
Jómunkásember
Vikings S01xE05-06 egyre jobban alakul a történet. Kicsit több csata kellene, de ez előzetes alapján a 7. részben talán ez is eljön.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
SupNat S08E19 jó volt Bobby-t újra látni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mayday00
őstag
válasz David93Pecs #5341 üzenetére
Csak belenézel?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
leslieke
Jómunkásember
Orphan Black 1x02-03 újabb remek részek.
-
leslieke
Jómunkásember
Vikings S01E07 Jó rész volt, ezt vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest