- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mayday00
őstag
válasz mayday00 #5805 üzenetére
BBC Two csatorna öt részesre tervezett szériája kőkemény pszichológiai thriller lesz, amely a készítők ígérete szerint garantáltan a székeikbe szögezi majd a nézőket.
Az X-Akták egykori Dana Scully ügynöke egy belfasti sorozatgyilkos nyomába ered, a történet pedig nem csak az áldozatok, hanem a gyilkos családjára is fókuszál majd.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
SupNat 8. évad finálé
Vagy hát nem is tudom minek nevezzem... Nem tudtam mit várjak, de biztosan nem ezt, amit kaptam.
Volt benne pár érdekes rész, de mire jó lett volna, addigra már el is rontották.
Nagy csalódás, nem maradok következő évadra.
SPOILER
Egyszer csak vége lett hirtelen esemény közben, mint amikor a TV-ben mondat közben jön a reklám... -
törölt tag
Warehouse 13 4x13
Régen volt ilyen jó rész, nagyon szórakoztató volt
-
giigz
veterán
Egy kis Shield SPOILER:
5. évad közepén járok, és megint egy jó rész volt, amikor Kavanaugh-t átverték, egy totál vesztes helyzetből a végső fordulatként ilyen nyertes helyzetet kihozni, jól átverve ezt a Kavanaugh-t... Tökéletes felépítés, tökéletes időzítés, és pont úgy zajlottak az események, annyi információt kaptunk, ami miatt tiszta izgalom lett az egész történetrész.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz S e t h #5785 üzenetére
Szerintem az is probléma lehet, hogy elég alacsony az ismertsége, a sok népszerű sorozat között elveszik... Ha már szóba került a Shield, lehet, hogy azt is újra nézem valamikor, illetve a The Wire-t is, az is nagyon tetszett. Walton Goggins pedig Shane karaktere után Boyd Crowderként is nagyon nagy!
Elmore Leonard új regénye itthon is megjelent, tervbe van véve az olvasása. -
negyven2
veterán
Az Amazon passzolta a Zombieland pilotját, nem rendelte be a projektet sorozatnak. (A készítők írták Twitteren és szomorúak voltak, hogy egyes annyira utálkoztak miatta – gondolom a negatív kritikák a ludasak a döntésben. 5466 értékelést kapott a pilot: 2090 / 1421 / 762 / 557 / 638 – 5-östől 1-esig a user-vélemény. A berendelésre nagy esélyes Alpha House 2576 értékelésből 1384 / 604 / 228 / 148 / 212-t hozott. A másik esélyes Onion News Empire 1231 / 366 / 140 / 91 / 110-et. Lelkük rajta. Itt biztos nem jobb a mennyiség?)
forrás: sorozatjunkie.hu
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új Defiance, meg Continuum egynek elment.
Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
válasz adalbert1 #5817 üzenetére
Köszi, ennek a könyvnek utána nézek.
Egyébként nálam is nagy kedvenc a sorozat, szoktam volt mondani, hogy Chuck Norris csak addig nagyfiú, amíg nem találkozik Raylan Givenssel.
A sorozat sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy még mindig megy, annak ellenére, hogy valóban nem olyan széles körben ismert.Nem tudom lesz-e még évad belőle, nem néztem utána, de nem lennék meglepve.
A mostani avatar választásom sem egészen véletlen.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S08E23 (Season Finale)
Semmi extra, kíváncsi vagyok mihez kezdenek ezzel a felállással.
Most pedig jöhetnek a darák:
New Girl S02
Two and a Half Men S10
How I Meet Your Mother S08
The Big Bang Theory S06
666 Park Avenue S01
Cougar Town S04PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Viszlát
addikt
Na, hát véget ért az Office. Nagyon jól sikerült a finálé, olyan volt mint az egész sorozat, néhol harsányan röhögős néhol morbid humor, helyenként kínos, de legfőképp emberi és érzelmes. Hiányozni fog.
Ja és az egyetlen sorozat ahol a blooperek nem idióta szövegtévesztésekből állnak.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mayday00
őstag
Sherlock 3×01 premier Szeptember 15.
Luther 3×01 Szintén szeptember. Pontos időt még nem tudom.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Da Vinci's Demons 1×05nagyon ratyi sorozat. Da vinci kajak buzi. Csókolózik a egyik faszival. A bíró megrakja a disznót. Mutogatják egymás seggét, szép nagy kolbászokat. Gratulálok a készítőknek Csak így tovább
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Ez az új Californication elég gyenge eddig.
-
gyuromoj
veterán
Dexter Season 8: Official Trailer
-Az anyát játszó színésznő állandó szereplő lesz a How I Met Your Mother 9. évadjára.
-A How I Met Your Mother 9. szezonja egyébként egy esküvő hétvégéjén fog játszódni, természetesen flashback-ekkel, többek között a főszereplők és az anya megismerkedésével egyenként meg mindenféle mással is. (Szóval nem tudni, hogy mik lesznek az arányok az esküvő és a visszaemlékezések mennyiségét tekintve.)
-És akkor lássuk ömlesztve mit nézünk a 2013/14-es évadban az országos tévéken:
FOX: Sleepy Hollow, Almost Human, Rake, Gang Related, Brooklyn Nine-Nine, Enlisted, Dads, Us & Them, Surviving Jack, Murder Police, Wayward Pines, 24: Live Another Day
CBS: Intelligence, Hostages, Reckless, Mom, The Crazy Ones, We Are Men, The Millers
ABC: Betrayal, Resurrection, Lucky 7, Mind Games, Once Upon A Time in Wonderland, Killer Women, Marvel’s Agents of SHIELD, Back In The Game, The Goldbergs, Mixology, Super Fun Night, Trophy Wife
NBC: Ironside, Dracula, The Blacklist, The Michael J. Fox Show, Welcome To The Family, Sean Saves The World, Crisis, Chicago PD, Crossbones, The Night Shift, Believe, The Family Guide, About A Boy, Undateable
CW: The 100, Star-Crossed, The Tomorrow People, Reign, The OriginalsPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
Supernatural 8x23 - Finálé
SPOILER
Na ez nem volt olyan rossz. Bár tudtam, hogy Crowley-tól nem fogunk megszabadulni, meg hát érdekes is lett volna, ha lezárják a pokol kapuit, mert akkor mi lett volna a továbbiakban? Nem sok. De a vége nagyon tetszett, mekkora jó jelenet volt már, ahogyan hullottak az angyalok? Remélem az angyalok visszatérése az mennybe nem lesz annyira unalmas főszál jövőre.
A rendezés is egész jó volt. Persze voltak benne uncsibb és gagyibb részek, de összességében szerintem rendben volt. A tavalyi zárónál sokkal jobb volt.
Akármennyire szar is volt az évad nagy része (mert azért volt pár jó rész), azért hiányozni fog. Mondjuk jó hosszú évad volt, sokat nem kell annyira várni
Most pedig meg is hallgatom a Carry on...-t
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
leslieke
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz leslieke #5844 üzenetére
Na igen, de ki szabadítaná ki őket, meg miért?
(#5846) leslieke
Egyébként az alapfelállásból most nem tudom hogy mit akarnak kihozni. Az angyalok eddig sem tettek semmi jót úgymond, most hogy megtörtént ami megtörtént, nem mozdították ki szerintem a világ egyensúlyát. Hisz a démonok eddig sem nagyon háborúztak az angyalokkal. Most max szerintem megint az lesz hogy Crowley berág rájuk és azon lesz hogy kicsinálja őket. Persze ettől még hívhatja a volt főnökét hogy segítsen neki.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
dokee78
félisten
Na ránézek erre a Dexterre én is.
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #5847 üzenetére
Úgy értettem, hogy hosszú volt Amúgy tényleg, most néztem, és az előző évadok korábban kezdődtek és ugyanígy volt végük, tehát azok még hosszabb idő alatt mentek le. Lehet, hogy csak azért tűnt ez hosszúnak, mert sok volt a szar rész
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest