Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    The Walking Dead S03E09 Félévad nyitó epizód.
    Hááát, nem is tudom... Másnak is vegyes érzelmei vannak? Nekem nem ütött nagyot.
    SPOILER ON
    Nem ütött nagyot, sem drámai részben, sem hentelés részben. Lehet, hogy nekem voltak túl nagyok az elvárásaim, de nem igazán hozott lázba ez a rész. Mikor néztem a 3. évad eddigi 8 részét (két részletben néztem, 2x4 rész), akkor az nagyon beszippantott, lehet azért, mert egymás után néztem őket. Ez kicsit nekem béna volt. Btw: kit lát Rick a börtönben? Az Lori lenne?
    SPOILER OFF
    Eddig nem tűnt fel, vagy eddig nem is volt ilyen, de nevetségesek a statiszták... Nézzétek az elején a bunyónál, meg a közepe felé, mikor Andrea beszél az emberekhez. Egy vicc, komolyan mondom, olyan mintha valami ripacs produkciót néznék, közel sincs a természeteshez... ;]

    The Motive S01E01
    Sima, átlagos, nyomozós sorozat, egy rész, egy eset. Annyi az újdonság benne, hogy az epizód elején megmutatják nekünk a gyilkost The Killer felirattal és az áldozatot is The Victim felirattal. :DDD Ez vicces volt. Utána ugrottunk oda, hogy már meg is történt az élet elleni cselekmény, nyomozók megérkeztek, és ahogy rekonstruálják, hogy mi történhetett, látjuk a másik idősíkban a korábbi cselekményt, aminek a gyilkosság lett az eredménye.
    Van benne tökös nyomozónő, akinek remek intuíciói vannak, van benne sármos nyomozó, aki kicsit begyöpösödött, de azért jó nyomozó, és nagyon sok klisé. Meg néha egy kis következetlenség, pl. SPOILER ON fenn a padláson motoszkál a tettes, próbál kijutni a tetőablakon, ezt hallják a nyomozók, de mire felérnek, a gyilkos épp kicsusszan felül. Erre nem az a reakció, hogy fellármáznak mindenkit a környéken, hogy figyeljenek a tetőre, mert épp most mászott ki, akit keresünk, hanem sóhajtanak egyet, hogy "Hajjaj... meglépett." Pfff.... SPOILER OFF Megvan a második rész is, annak még adok egy esélyt, hátha, de sok reményt nem fűzök hozzá.

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák