- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz Zsolt_16 #25012 üzenetére
Jelentem elkészült a sör.
Sajnos a rossz recept miatt (komlót csak dobd bele stb, nincs komlózózsák) a végén harisnyán tudtam átszűrni, ennyi jött ki, ez nem került a palackokba. Ettől függetlenül nyilván sajnos folyt beléjük, szóval az alját nem ajánlott kitölteni.Egyelőre csak egy fél palackot kóstoltam meg, ez lett az utolsó üveg, szóval ez a legzavarosabb.
Azt kell hogy mondjam egész iható. Kesernyésebb egy átlag ipánál, de ugyanúgy citrusos. Nagyot szisszent kibontásnál, szénsavval nincs gond. Kitöltve szép sötét, mint mondjuk egy Soproni IPA. A többit hagyom még egy hétig hűtőben és remélhetőleg egy teli üveg ízletesebb lesz, amibe kevés maradék zacc került.
2kg viking malátába tettem 5+45g Citra komlót + 15g Amarillo, majd hidegkomlózásnál 50g Citra és még 15g Amarillo. Szerintem túltoltam, a recept is csak Citrát ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest