-
IT café
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
sebgutkopf #4434 üzenetére
az a félmillás ár tényleg botrány és sajnos valóban nem éri el a referencia Canon 70-200/f4 üvegek szintjét, de azért nem is rossz.
szvsz az A7 vázak AF rendszere nem is "érdemel meg" egy ilyen 70-200/f4 obit. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
sebgutkopf #4434 üzenetére
Én vagy 2 éve ráuntam a nagybetűs FOTÓZÁSRA, részben ezért, részben meg anyagi okok miatt (hobby-váltás motorozásra) számoltam fel tavaly a Canon DSLR cuccom maradékát is. A kis NEX-et könnyedén magammal tudom cipelni kirándulni motorral, és egész jól teljesített az idei székelyföldi túrámon is a szimpla 16-50-nel. Ami hiányzott kicsit, az az alkalmi portrézás, illetve alkalmi makrózás, ezeket sikerült most megoldanom az 50-essel és a pár hete vett közgyűrűsorral. Nem szándékozom egy fillért sem további cuccokra fordítani, esetleg még egy polárszűrő befigyelhet az 50-eshez.
szerk: 10 hónapja van meg a kis NEX-3-as, de az optikai kereső hiányát a mai napig nem sikerült megszoknom, viszont legalább a magam elé kitartott gép hátrányait a stabis objektívek egész jól kompenzálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest