Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz nickjames #60108 üzenetére
Köszi! Ezt a Logitech Harmony Remote-t már régebben is ajánlották. Ez nem volt sokkal nagyobb korábban?
Ilyen HDMI adapterrel, analóg kimeneten, megy a TV távos hangerőszabályozás. Teljesen elfelejtettem, már 2 éve megvettem. Így bármilyen hangszórót rá lehet kötni, ha eszembe jut, akkor ezt vettem volna. Illetve mivel ezen hátsó bass reflex van, aminél kell vagy 60-70cm a faltól, mégis jobb az Edifier 1280DB.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz nickjames #60084 üzenetére
Edifier R1280DB-nek van optikai, digitális koax bemenet is. Optikán az androidos boxom távjával tudom vezérelni a hangerőt, de a TV-jével sajnos nem.
Celtis akkor tényleg csak a soundbar marad, érthetetlen miért nem gyártanak HDMI-s hangfalakat. Mi lenne a legolcsóbb ajánlott HDMI-s erősítő+hangfal? Lehet mégis az a legjobb választás.
Egyébként van olyan aktív hangfal ami kijelzi a hangerőt, digitális bemenete is van, csak pont a HDMI hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
-
salapp
addikt
válasz nickjames #59869 üzenetére
Megéri leírni a plazma típusát is, ami után egyértelmű előrelépésnek látod (egy X20, S30, GT50 stb. után sima ügy, de mondjuk egy VT60 után...Az már figyelemre méltó). Ezzel is kedvet lehet csinálni olyanoknak, akik plazmásként bizonytalankodnak :-)
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
pinnacle
nagyúr
válasz nickjames #59774 üzenetére
Köszi! Igen, egyáltalán nem biztos, hogy az új modell mindig jobb, pláne ha nem is lesz 55" méretben. Lehet azonos áron nem tudják eladni még a csúcs LED-et sem Oled árban. Nekem viszont nagyon nem tetszik ez a "piszkos fehér" fehér helyett. Úgy emlékszem régebben a tiszta fehér megjelenítést hangsúlyozták, Sonynak is valami síelős demója volt. Pedig szerintem a feketén könnyebb segíteni, kicsi szoba világosítással, de a LED "ragyogását", nem lehet az Oledből kihozni. Talán az új Evo panellel, de az meg csak a legdrágább modellben lesz.
-
robi-k
őstag
válasz nickjames #59729 üzenetére
Most beszéltem az avland képviselőivel, azt mondják hogy a 2020 modellek kifutó készlet, és a raktárkészlet kifogyása után már csak a 2021 modelleket fogják értékesíteni, nem lesz több utánpótlás a 2020 évi modellekből. Most erősen töröm a fejem, hogy meg kellene rendelni az 55" XH95 modellt.
Megfordult bennem, hogy össze lehetne állni egy csoportos rendelésre, talán azzal plusz kedvezményeket lehet kicsikarni pl. a Sony hazai központi szalonból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Delta Force (2024)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Bang & Olufsen Beoplay Portal XBOX Wireless Headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.