- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Linux haladóknak
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux kezdőknek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Asustor NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- OpenWRT topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nickjames #60108 üzenetére
Köszi! Ezt a Logitech Harmony Remote-t már régebben is ajánlották. Ez nem volt sokkal nagyobb korábban?
Ilyen HDMI adapterrel, analóg kimeneten, megy a TV távos hangerőszabályozás. Teljesen elfelejtettem, már 2 éve megvettem.Így bármilyen hangszórót rá lehet kötni, ha eszembe jut, akkor ezt vettem volna. Illetve mivel ezen hátsó bass reflex van, aminél kell vagy 60-70cm a faltól, mégis jobb az Edifier 1280DB.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nickjames #60084 üzenetére
Edifier R1280DB-nek van optikai, digitális koax bemenet is. Optikán az androidos boxom távjával tudom vezérelni a hangerőt, de a TV-jével sajnos nem.
Celtis akkor tényleg csak a soundbar marad, érthetetlen miért nem gyártanak HDMI-s hangfalakat. Mi lenne a legolcsóbb ajánlott HDMI-s erősítő+hangfal? Lehet mégis az a legjobb választás.
Egyébként van olyan aktív hangfal ami kijelzi a hangerőt, digitális bemenete is van, csak pont a HDMI hiányzik. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nickjames #59774 üzenetére
Köszi! Igen, egyáltalán nem biztos, hogy az új modell mindig jobb, pláne ha nem is lesz 55" méretben. Lehet azonos áron nem tudják eladni még a csúcs LED-et sem Oled árban. Nekem viszont nagyon nem tetszik ez a "piszkos fehér" fehér helyett. Úgy emlékszem régebben a tiszta fehér megjelenítést hangsúlyozták, Sonynak is valami síelős demója volt. Pedig szerintem a feketén könnyebb segíteni, kicsi szoba világosítással, de a LED "ragyogását", nem lehet az Oledből kihozni. Talán az új Evo panellel, de az meg csak a legdrágább modellben lesz.
-
robi-k
őstag
válasz
nickjames #59729 üzenetére
Most beszéltem az avland képviselőivel, azt mondják hogy a 2020 modellek kifutó készlet, és a raktárkészlet kifogyása után már csak a 2021 modelleket fogják értékesíteni, nem lesz több utánpótlás a 2020 évi modellekből. Most erősen töröm a fejem, hogy meg kellene rendelni az 55" XH95 modellt.
Megfordult bennem, hogy össze lehetne állni egy csoportos rendelésre, talán azzal plusz kedvezményeket lehet kicsikarni pl. a Sony hazai központi szalonból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest