Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
na ezt válaszoljátok meg nekem plíz. mér van az ,hogy linux alatt hallom a tápot sípolni win alatt meg nem? de télleg kíváncsi vok!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Blade2
aktív tag
up
Penge!™
-
Blade2
aktív tag
A XP klub -ba van kép a CPU fesz-ről. Eléggé ingadozik a fesz a tápba...
Penge!™
-
Blade2
aktív tag
Már engem is zavar, most már akkor is zizeg, mikor megy a gép, és akkor is ha ki van kapcsolva.
Penge!™
-
eziskamu
addikt
Most vettem egy 360 wattos hpc-360-202-es példányt, másnál is van egy kis halk sípoló magas hangja? Igazábol azért is feltünő mert a dtk 300w tápnak nem volt ilyen hangja. Ja amúgy nincs felrakva a gép oldallapja. Amúgy más gond nincs vele (még). Ez normális?
-
MODERÁTOR
sziasztok! az uccsó 3 post az enyém na de mind1. mért van az ,hogy a linux alatt hallom a tápom jobban sípolni, win alatt alig hallani. ?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
halle! az mér van ,hogy előbb voltam linux sípolt most meg nem (win alatt)? inkább másképp linux alatt hangosabb most win alatt alig hallani.
-
MODERÁTOR
nemtom ki ,hogy van vele de én megbékélek evvel. zenél ez van legalább tom ,hogy megy. ha meg nem akkor megy vissza garba. jó ez.
-
turho
addikt
Az egyik zizeg, a másik sípol
Ha zizegés van, akkor az valami alharmonikus lesz az egyik fojtótekercsen. Néha a nyáklap rajzolata is zenél, ha nem ideálisan van kimaratva, vagy vékony a vezetősáv.
Üzemi halk zizegés nem káros, de ha zavaró, meg lehet próbálni a nagyobb tekercseket kis ragasztóval fixálni.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Blade2
aktív tag
Nekem az uj coolinkem, ha áram alat van, akkor halk zizegő hangot ad ki. Az nem gond?
Penge!™
-
MODERÁTOR
jaja sípol és a táp. az lesz amit mindasz mert teláltam egy meghatározhatatalan felbontást linux alatt 85hz nulla hang! tehát összegerejd. lehet ,hogy lesz lap csere mert már gondolkodtam rajta, lehet megoldaná...
-
simonzé
addikt
Akko' most elmondom mit tapasztaltam.
Sípolt, min ta zállat. olyan hangon, amilyenen egy hibás TV szokott sípolni erős fehér fény megjelenítésekor. Mint valami zárlatos denevér.
Ha a transzformátor a hibás akkor zümmög (''zümm-zümm''), de ez nem. Ez sípol (''síííííííííííííp'')
Na.I don't fit in. I fit out.
-
LukE
veterán
inkabb egy tekercs, esetleg a trafo benne. Ha kondi sipolna, akkor ott komoly bajok lennenek.
Passz, valszeg osszegerjed az alaplap, esetleg VGA feszstab reszlegevel, es azert ad ki hangokat neha. Tuti nem a lap? Eleg sokan panaszkodtak sipolo alaplapok miatt.''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
MODERÁTOR
,hogy mi te asztmondod ,hogy remeg a kondi? azé van ilyen hangja. na mind1 most win alatt szinte nem is hallom csak linux alatt idegesitő. amúgy meg ott hangosabb is de mér...
-
LukE
veterán
akkor sipol, akkor valszeg valami nagyfrekis resz sipol. Ajanlott eljaras: asztal verese samuval. Ha nagyon nem cserelik, akkor keriteni kell valakit, aki elvallalja a trafo vagy tekercsek osszeragasztozasat, es remenykedsz...
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
MODERÁTOR
nekem is ez a bajom. pedig egy bluestorm 350w táp. asztmondjátok ,hogy ez normális? amúgy naon idegesítő.
-
simonzé
addikt
Kösz a tippeket. Ez nem a rezonanciából eredő sípolás volt. A táp hátán a kapcsolót átbillentve áram került a tápba, és akkor kezdett sípolni. A gép bekapcsolása (előlapi kapcsolóval) megszüntette a zajt, és kikapcsolás után nem is tért vissza. Nem próbálkozom vele, az alaplapom, a memóriák, a meghajtók meg a proci kockáztatását nem éri meg a dolog. Tápcsere azt szeva!
I don't fit in. I fit out.
-
cudar07
senior tag
SZIA
nekem is sipolt de egy kis karton papirt gyömöszölsz a táp és a ház közé
tudod felülre, nekem elhelgatott szerintem a venti remegése miatt a táp teteje is remeg és iszonyú hangokat ad ki.
tehát nyomd le egyesével a táp oldalait és lehet hogy nálad is megszünik
sufni tuning . -
tierbatyo
senior tag
Hát én abban a tában már nem bíznék. Egy áramszünet után nekem is elkezdett sipolni, aztán egyre gyakrabban lekapcsolgatni a tápom játék alatt. Azóta a gariban végezte cserével.
Take a look to the sky just before you die
-
TeeJay
félisten
á szerintem hagyjad
minden olcsóbb táp sípol egy picit
nekem az új márkásabb nagyobb tápom is ad egy kevés sípos hangot de már nem vészes mert a régihez képest a kanyarba sincs ez
hát ez van
nem lehet mindenkinek Enermax 600W-os tápja nemde?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
simonzé
addikt
Az igazság az, hogy én valami kondenzátor forrasztására gyanaxom, de eléggé parázok az elektronika javításától, mivel nem értek hozzá. Az áram megy ugye ráz ha tud.
Köszi a tippeket, szerintem érzékeny búcsút veszek a tápról. A ventit azért megmentem belőle.I don't fit in. I fit out.
-
Old Death
senior tag
1. rossz helyen van a topic tetesd át, így a táp-specalisták is megtalálják
2. maga a venti sípol, v vmi begerjedt benne? mást nem is tudok elképzelni
a venti sípolása lehet a halál jele a gerjedés némely esetben normális az öregedő alkatrészek szoktak begerjedni pl.: baromi öreg tv-k, v például hangfalak is szoktak gerjedni a rossz forrasztás miatt
3. a sípolás forrását meghallgatós módszerrel lehet legjobban megtudni lehet kapni olyan dugót amit ha rádugsz a táp fő (20 tűs) kábelére akkor bármikor betudod kapcsolni, próbáld meg így megtudni a hang forrását
4. a belső szervek megóvása érdekében én nem tenném vissza ezt a műszívet.
5. ha zavar a codegen hangja és ennél akarsz maradni akkor javasolt egy venti csere
6. mondhatnám, h mit vársz egy ilyen ''drága'' táptól, de nem teszem, mert a drágák is tönkre tudnak menni, de talán nem olyan gyorsan ill. gyakran
szerk.: ez az.. még szerkeztettem is
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
simonzé
addikt
Van egy 300W-os Mercury táp az egyik gépemben. Tudom, nem egy jó választás, de ez van. A hétvégén sípolni kezdett miután bedugtam a tápkábelt a hátába, és bekapcsoltam.
Terhelés alatt, azaz bekapcsolt gépnél nem hallottam a hangot, de tegnap reggel mikor a közelébe mentem már eleve sípolással fogadott.
Gyorsan ki is szereltem, és egy régi Codegent állítottam a helyére ami viszont hangos, így csak átmenetileg jelent megoldást.
Mi okozza a sípoló hangot? Jól teszem, ha féltem a belső szerveket tőle?I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest