- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LittleShark #295 üzenetére
Bocsánat, csak láttam, hogy moderátor és akartam neki írni, hogy törölje, amiket írkáltunk, csak elfelejtettem. Meg gondoltam hadd pörögjön a topik, a forgalom csak jót tesz.
-
moonster
tag
válasz
philoxenia #297 üzenetére
Az HBO GO gyári app nálam teszi a dolgát tökéletesen. Sajnos amikor egy éve kerestem megoldást az RTL Most-ra, nem találtam megoldást. Ha utóbbi megoldódna, azt szívesen fogadnám én is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #296 üzenetére
Na offba raktam a threadet.
Most viszont olyan kérdésem lenne, hogy UE55JU6640SXXH a tévé, szeretném nézni rajta az HBO GO-t és mondjuk az RTL Most-ot. Van-e rá gyári, vagy külső program, (ezek ugye Silverlight- ot használnak) vagy van-e mód rá, hogy a Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE androidos tabletről streemeljem rá az ott nézett tartalmat routeren keresztül? (Az LG smart tévén [43 UF680V] az HBO GO natív programmal nézhető.) -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
LittleShark #295 üzenetére
Pont azért itt kérdeztem, mert azt hittem létezik hozzávaló kiegészítő bill. ....
Mint ez: [link]
A keresővel kerestem a topikot és most nézem, hogy itt alapvetően szoftverről van szó, nem hardverről.
De így majd visszaolvasok. -
LittleShark
tag
Kérlek ezeket ne itt, vagy pedig off topic formában beszéljétek meg.
Én személy szerint egy Rapoo 8000 billentyűzet és egér kombinációt használok. Meg vagyok vele elégedve.
Több mint másfél éve meg van már. Az egérben egyszer a billentyűzetben még nem cseréltem elemet.Napi 4-5 órát használom. Sima AA ceruzaelemmel működik. Sokan dicsérték régen is a fogyasztását ezért választottam. -
válasz
philoxenia #292 üzenetére
Vehetsz hozzá Bluetooth-ost is, csak drága.
[ Módosította: philoxenia ]
-
moonster
tag
válasz
philoxenia #292 üzenetére
Wifi-re tabot v telefont használj. Ezek billentyűzetek vezeték nélküliek (nem wifis). Egy USB dongle jár melléjük, amit bedugsz a készülékbe (tv, számítógép, laptop, projektor) és vígan irányítod a fotelben ülve.
Esetleg vehetsz hozzájuk "okos" távirányítót. Ezzel "mutogatva" tudod irányítani a tv-t, gépelni, de a beépített mikrofonnal akár hanggal is tudsz keresni.
Ez egy LG-s.
youtube videó[ Módosította: philoxenia ]
-
válasz
philoxenia #290 üzenetére
Nem tudsz melléfogni, mert minden szabványos hid billentyűzet+egér működni fog vele.
-
moonster
tag
válasz
philoxenia #283 üzenetére
Egy sima vezetéknélküli combót használok (billentyű+egér). Teszi a dolgát. Azaz tette, mert ha kell, akkor én is inkább a Sam Remote TV appot használom androidon. LINK
Ha most vennék billenttyűt, akkor valami beépített touchpadeset vennék.[ Módosította: philoxenia ]
-
válasz
philoxenia #287 üzenetére
Samsung tv-m van. Úgy emlékszem a YouTube-on pont nem lehet használni, máshova meg nem akartam soha írni. A böngészőt egy kipróbálás erejéig használtam. Próbálj egy android appot!
[ Módosította: philoxenia ]
-
válasz
philoxenia #285 üzenetére
Miért kérdezed egyébként? Nem használok, de ki tudom próbálni, ha fontos.
-
válasz
philoxenia #283 üzenetére
Igen, én most is azzal írom ezt a hozzászólást.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Billentyűzetet használ valaki?
-
csori23
aktív tag
válasz
LittleShark #281 üzenetére
Szuper. Köszönjük szépen előre is
-
csori23
aktív tag
válasz
LittleShark #279 üzenetére
Aha. Akkor más dolog miatt nem működik. Kb mikorra várható a javitott verzió(k)?
-
csori23
aktív tag
válasz
LittleShark #275 üzenetére
Ha pl a 80-as port foglalt a routeren, akkor elképzelhető hogy ezért nem megy a MS és a SlimFlix?
-
HUNited
őstag
válasz
LittleShark #275 üzenetére
Nem fut más szerver. A laptopon tuti, az asztali gépen futtatok virtuális gépeket, amin vannak szerverek is, de mind le van állítva. De egyébként feltöltöttem az "igazi", BIXes szerveremre is, de onnan sem telepítette (lásd eredeti leírás).
-
pcmesteryt
csendes újonc
válasz
LittleShark #274 üzenetére
Rendben. Köszi, és többet nem írom ki. Amúgy nagyon jó kis app, gratulálok hozzá. A Samsung Smart Tv (nem tizenes) sajnos már haldoklik, és én pont akkor vettem ilyet, amikor a Tizen megjelent az újabbakon. Sok lehetőség nincs a filmnézésre, mert a Chrome alapú böngészővel se letölteni, se filmet nézni nem lehet, és bővítmények sincsenek hozzá + utojára 2010-ben updatelték. A fizetős magyar appok működnek, bár a TVGO is meghalt. Köszi a fejlesztést, és további sok sikert!
-
LittleShark
tag
válasz
pcmesteryt #273 üzenetére
Igen. De én is megkérlek benneteket, hogy ne írjátok ki az oldalak neveit.
-
pcmesteryt
csendes újonc
-
HUNited
őstag
válasz
LittleShark #270 üzenetére
-
HUNited
őstag
válasz
LittleShark #269 üzenetére
Akkor miért nem indul el egy műsor sem?
Kilistázza meg minden, de hiába nyomom az ok, play, akármelyik gombot, nem indul el egy műsor sem. -
-
HUNited
őstag
Hát nekem sehogy sem akar települni ez a MovieShark.
A D szériához való feltelepül, de nem indul el a szerver (ha elindítom a böngészőt, ha nem, semmi nem változik, csak a piros hibaüzi)
A windowsos telepítő 2 gépem közül egyiken sem fut le... kompatibilitási beállításokkal sem.
Felmásoltam a létrejött widgetlist.xml fájlt és a widget mappát a szerveremre, megadtam az IP címet, megtalálta, elkezdte telepíteni (A következő új szolgáltatás telepítése automatikusan megtörténik.(1/1) MovieShark). Ez a telepítés kb 10 perce fut, de szerintem több is (a folyamatjelzőnek csak a legeleje kékült be)
Szóval úgy néz ki, a D6570 nem kompatibilis, vagy én nem is tudom.
-
pcmesteryt
csendes újonc
Egész hétvégén próbálgattam a SlimFlixet egy H6400-as tévén, és többnyire működött, de a SorozatBarátos sorozatok közül sok nincs fent. Ez mitől van?
-
moonster
tag
válasz
pcmesteryt #261 üzenetére
Így a servert is felteheted tv-re. Nem kell hozzá számítógép.
#48 -
moonster
tag
válasz
LittleShark #48 üzenetére
Lett egy új tv a családban.
Samsung UE32J5200. A neten talált leírás alapján Hawk-MF proci van benne. (soha nem hallottam róla)
Erre is fel lehet tenni a movieshark - sharkserver combót? -
pcmesteryt
csendes újonc
Sziasztok! Feltettem a Tv-re a MovieShark V0.4-et és utána mi a tehendő? A gépre mit kell feltenni?
-
zeg74
aktív tag
válasz
Franky2Ster #259 üzenetére
-
Franky2Ster
senior tag
Tudtok valami jó kiegészítőt felnőtt tartalom eléréséhez ami működik ?
-
HUNited
őstag
válasz
LittleShark #257 üzenetére
Jól látom, hogy ez letölthető kéne hogy legyen a smarthubról? Most nem vagyok otthon, de nem volt ilyen appom. Honnan tudnám letölteni a pendrive verziót?
Hogy áll egyébként a te projekted? Sorozatbaráthoz már jelszó kell, Kodi Sharkon megoldották, apámnak ma fogom telepíteni (neki androidos a tvje).
Köszi a munkád, kár hogy csak most találtam rá, amikor már (pillanatnyilag) nem működik.
-
HUNited
őstag
Sziasztok, a másik (Kodis Shark) fórumban összerakott IPTV listát le lehetne játszani valahogy D szériás TV-n?
-
LittleShark
tag
Talán, most lesz egy kis időm. Megpróbálom javítani a hibákat.
-
LacBp
tag
Sziasztok!
ötletes alkalmazás lenne! Köszi a fejlesztőnek!
Viszont.. próbáltam feltenni egy ES5300 -ra Szépen felment, elindul, listázza a filmeket, sorozatokat. Rámegyek, de nem tölt be.. azaz még pörögni sem kezd a "homokóra" . ami még érdekes, hogy pl kedvencekhez sem tudok adni...
Mit ronthattam el?
Köszi!
-
Franky2Ster
senior tag
Ez a SlimFlix hatalams királyok vagytok!!!
Panasonic 50UT50-re ez nem megoldható ?
Új hozzászólás Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest