- Linux kezdőknek
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok!
Megrendeltem Kalocsáról a 40c650-est és mielőtt kihozzák, szeretném beszerezni a szükséges kábelt a TV és a router közé. Légyszi, segítsetek, pontosan milyen kellene!
Előre is köszi -
Whynot?
aktív tag
Srácok!
Olyan valakinek a tanácsát szeretném kérni, aki tapasztalt T-home terén. Most egy digitális T-home csomagom van + C650-es TV és nagyon, de nagyon trágya a képminőség
Ha IPTV-re váltok, akkor lenne lényeges javulás, vagy nem? -
Whynot?
aktív tag
A conax modul mellett döntöttem és tényleg sokkal szebb a kép.
Hirtelenjében már csak 1 dolog zavar, az, hogy minden adót kétszer ment el és nagyon tré kézzel gyomlálgatni. Erre van valiknek kényelmesebb megoldása? -
Whynot?
aktív tag
a 40c650 nem lát minden mappát a külső HDD-ről. Mi lehet az oka?
-
Whynot?
aktív tag
-
Whynot?
aktív tag
válasz bolintocska #9655 üzenetére
"conax kártyával való használatnál eltünt néhány csatorna: m1, m2)"
Csak akkor tűnik el (t-home) ha csak a digitális programokat keresteted meg. Elsőre én is néztem ki a fejemből, hogy hol az MTV1. De ha teljes hálózat keresést csinálsz, akkor megtalálja azokat is.
-
Whynot?
aktív tag
Srácok! Van egy külső HDD-m. Közvetlenül össze van kötve a TV-vel. Nagyon macerás kibányászni a helyéről, ha egy filmet szeretnék ráírni, ezért úgy használtam, hogy egy 5 méteres kábellel összekötöttem a PC-vel másolás idejére. Ez frankó is volt addig amíg a kisfiam bele nem akadt a kábelba és majdnem szétbombázta az egészet. Nincs arra valamilyen megoldás, elosztó, stb amivel fixen megoldható lenne, hogy egyszerre a TV is lássa a HDD-t meg a PC is?
-
Whynot?
aktív tag
válasz gprspeter #9678 üzenetére
Olcsóbb az annyival, hogy érdemes lenne bevállalni? Sztem az marha sokat elárul, hogy nincs rendes, gyári garija :S
Kalocsáról én is rendes hologramos garit kaptam és talán a legolcsóbb volt a neten talált üzletek közül. Nem akarom én reklámozni, de a megrendeléstől számított 2 nap alatt a nappaliban figyelt a TV-m. Fizetnem is azután kellett, hogy a cég által küldött srác a beüzemelés után megkérdezte, hogy rendben van-e minden. Bár minél hamarabb elterjedne ez a típusú üzleti szemlélet! -
Whynot?
aktív tag
válasz alitta73 #10033 üzenetére
én is gondolkodtam a 220V-on, aztán elolvastam pár vásárlói értékelést, ami eltántorított. Van rengeteg jó vélemény és van néhány rossz, amire a válaszuk se mindig volt szimpatikusnak mondható. csak ne ess abba a 10%-ba, aki szívott velük és minden rendben lesz
http://www.arukereso.hu/stores/220-volt-s19972/velemenyek.html
-
Whynot?
aktív tag
válasz didros #10304 üzenetére
bármilyen 1080-as anyagot letölthetsz. (általában 10-ből 9-et lejátszik.legtöbbször a hang miatt írja, hogy nem támogatott codec, de ha samplet töltesz először, akkor fél perc után kipróbálhatod, hogy az adott filmet le tudja-e játszani) Keress még rá az mkvmerge gui című programra, az fog még kelleni, mert sok filmnél a hottentotta az alapértelmezett nyelv és nem engedi váltani magyarra. Ha ilyenbe futsz bele, akkor ezzel a programmal megnyitod az mkv-t és kiszeded belőle a felesleges nyelvet és feliratot és már mehet i a TV-re.
-
Whynot?
aktív tag
lehetetlen ennyi posztot átböngészni, ezért nézzétek el, ha olyat kérdezek ami már volt!
Olyan lejátszót keresek, ami a win mediaplayerhez hasonlóan (jobb gomb ->lejátszás a következőn) lejátssza a gépen levő filmet, de a feliratot is rendesen kezeli. Segítsetek légyszi!
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok! Segítenétek dönteni a 2 alábbi, árban közel azonos készülék között?
Esetleg ha tudtok mást ajánlani 250 körül, ami jobb, azt is megfogadom. 55"-ban gondolkodunk és kb 60% TV (sport nem jellemző), 20-20% 1080P-s filmezés és XBOX360 menne rajta.SAMSUNG UE55K6300
VS
Sony KDL55W809CBAEP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest