- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Lehetőségem van arra, hogy vegyek egy új Samsung LCD TV-t, de garancia nélkül. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízhatók ezek a TV-k? Esetleg ha elromlik, akkor általánosságban mi az ami elromolhat egy LCD TV-ben, és mennyire javítható az?Köszönöm a választ!
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Tuti, hogy csak szállítás sérült a termék, de már mindegy mert kaptam egy árlistát amin a típusok is fel vannak tüntetve, és egyik sem tetszik. Szóval inkább gyűjtögetek még és veszek egy normális újat. Köszönöm azért a válaszotokat!
-
t.kristof
senior tag
válasz horvathkrisz #34749 üzenetére
Végre valaki leírja
-
t.kristof
senior tag
Ha a pcdream-től rendelem a tv-t akkor ők be kalibrálják? Vagy esetleg tudtok valamilyen helyes beállítást a 6030-as tv-hez?
-
t.kristof
senior tag
Vettem én is egy EH6030-ast, ma meg is jött Eddig tetszik, bár még nem nagyon tesztelgettem. Kíváncsiságból megnéztem a panel típust, és úgy néz ki, hogy Samsung panelest kaptam. Minőségben számít ez vmit is?
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Új tv vásárlásán gondolkodom költözés miatt. 170 ezerig és 55" bezárólag van értelmes tv-je a Samsungnak? Hálószobába lenne, szemből néznénk, tv adások és netről letöltött filmek mennének rajta. Jelenleg régebbi tipusom van, ue40eh6030, teljesen megvagyok vele elégedve, szóval ezt a szintet minimum tudnia kellene.Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
válasz t.kristof #136252 üzenetére
Első körben az ue50ru7402-t találtam ami lehet jó lenne.. erről vélemény?
Batib: fülhallgató nem számít, a divx, xvid kombóról mintha már olvastam volna hogy az újabb samsungok nem támogatják, de szerintem meg leszek ezek nélkül..
[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
válasz t.kristof #136254 üzenetére
Nos, tegnap vettünk egy ilyen tvt. szép és jó minden viszont lenne pár kérdésem. Hogy tudom azt a menüt előhozni legegyszerűbben, ahol lehet a kép, hang, adás, általános, terméktámogatás beállításokat végezni? E-manualon keresztül jutottam el eddig oda, de szerintem csak van másik mód. YouTube applikációval viszont van egy kis gondom..tegnap este működött, de nem volt a netem a helyzet magaslatán így hanyagoltam. Ma már jó a net viszont az applikáció nem indul el, csak forog a töltő ikon. Ha a böngészőn keresztül megyek rá a youtubera, akkor lejátsza a videókat, ergo a net jó...mit tudnék az applikációval csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Elég régóta akartam volna kérdezni tőletek, de még csak most vitt rá a lélek..vissza olvasva a fórumon másnak is van hasonló gondja (#154605 , #154696 , #155252) , beragad a felirat filmnézés közben, mindaddig az a felirat látható amíg új felirat nem jön. Mindig kapcsolgatnom kell ki-be filmezés közben, borzasztóan idegesítő... Erre létezik valamiféle megoldás? A tv egyébként egy ue50ru7402uxxh.Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung ue50ru7402uxxh típusú tv, ami most lenne decemberben 4 éves készülék. A napokban olyat kezdett el csinálni, hogy a kép közepén vízszintesen szinte elvan választva a kép, baloldala sötétebb, jobb oldala meg normális, de ezt így egyik másik napra kezdte el. Egy vagy két napra rá teljesen normálisan működött, azóta viszont ugyanúgy megvan hülyülve. Állítgatva nem volt, random jött a hiba, utána hiába próbáltam bármin állítani, a bal oldali fele sötétebb ha fentebb veszem a fényerőt, háttérvilágítást stb...Most ez mitől lehet? Végét járja a tv?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- Path of Exile (ARPG)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest