- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz manager2220 #150187 üzenetére
Jó vétel, volt oledem előtte és nincs hiány érzet! Fehér az fehér. Feliratoknál most már nincs gond, hdr nél is szépen mutatja nincs zavaró virágzás. Betekintési szöge Ads panel létére közel se olyan, mint az lg féle ips panel betekintési szöge. De azért annyira nem vészes, szerintem annyira oldalról nem nagyon fogsz tvt nézni. De ha fontos a betekintési szög, akkor oled a megfelelő.
Amúgy maximálisan elégedett vagyok vele, eszembe sincs le cserélni! -
wallace 234
őstag
válasz manager2220 #150183 üzenetére
Nem lesz vele gond, még sötétbe se! Nálam is Ads panelos verzió van, és meglepően jó! 55qn95 igen az VA panelos, több gyártó Va paneljával, így lehet szórás köztük.
-
wallace 234
őstag
válasz manager2220 #149842 üzenetére
Qn90 teljesen jó, mindenhez. Fentebb lett róla írva! Van bőven fényerő, de sötétbe is jól be lehet állítani, hogy kényelmes legyen, sok lehetőség van benne, amivel be lehet állítani. Nálam netflix megy a legtöbbet, felirattal és nincs gond vele. Ha egy jó tvt akarsz akkor ezt vedd meg. Ami még fontos, hogy Ads panelt kapott. De ennek ellenére, elképesztő a tv!
-
memphis88
csendes tag
válasz manager2220 #125195 üzenetére
Saturn.de
Tudsz róla valamit?? Magyarul nem sok infót találtam róla. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125085 üzenetére
Jah én is sajnos ráhagyatkoztam most... :/ Akkor viszont az a sony lesz a te tévéd.
Minden adott... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125069 üzenetére
Most akkor mi a következő, ha ebben sincs DTS?
-
sandró60
addikt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125069 üzenetére
És ezen még "jack" is ott lesz.
-
PuMbA
titán
válasz manager2220 #125054 üzenetére
Sony-nál vagy a Panasonic-nál lehet ilyen.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125053 üzenetére
A Netflix-en a DDP egyébként elég jól tud szólni, főleg egy 4K HDR filmmel azért megvan az "összhatás".
Persze ez téged nem vigasztal, ha legtöbb filmed DTS-ses.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125054 üzenetére
Csak tavalyi típusban, de hogy azt még lehet-e kapni valahol, arról fogalmam sincs.
Q6FAM típust kellene találnod... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125046 üzenetére
Javítson ki valaki, ha tévedek, de szerintem a Netflix-en nincs DTS, a Dolby Digital Plus-t részesítik előnyben.
-
direwolf
őstag
válasz manager2220 #125046 üzenetére
És az nem kiábrándító, ahogy a tv saját médialejátszója kinéz/működik egy tvboxhoz képest? 300 ezerér...
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Deck
titán
-
sandró60
addikt
válasz manager2220 #125041 üzenetére
Miért akarod leváltani a jó"őreg"H6400-at
Én a megjelenéstől számítva a második évben vettem.Semmi gond nem volt idáig.
Majd talán,ha az oled elfogadható árban lesz és addig kibírja a H6400 akkor lecserélem -
Deck
titán
válasz manager2220 #125041 üzenetére
Pedig vagy ez vagy plexről streameled. Esetleg egy külső médiabox vagy hogy hívják. Sajnos ez van.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz manager2220 #125039 üzenetére
Pc-vel összekötöd hdmi-n keresztül és nincs probléma akkor Ez nem játszik?
PS5
-
mpo
veterán
válasz manager2220 #125037 üzenetére
Ha megnézed az árgrafikont, nyáron 200-ért adták, most már nincs, ezért 300 lett, ami sok érte.
Mennyit szánsz hangra és mit szeretnél, 2.1 vagy 5.1 vagy Dolby Atmos és DTS:X is kellene?Ha érted, akkor már elavult.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125034 üzenetére
Ha számít a fakulás meg a fekete, ami OLED-nél ugye szinte nincs, mármint fakulás, akkor én arra felé kacsingatnék, nyilván fényerőben egy QLED meg sokkal jobb nappal.
Melyik MU-t?[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125021 üzenetére
Ezt a kérdést most nem vágom, a lényege az lenne, hogy a tévé mögött égne egy lámpa, ugye?
Vegyél IPS-t és este szétvered a fejed, vagy a tévéd, mert olyan hányinger lesz a látvány.
És igen a mostani VA paneles szarszungokat szemből kell nézni, egy H6400 - 6500 8500 etc... tévéknél nem volt ilyen gond. Írtam is régebben, hogy egy QLED mellett tv adásnál jobb ha be sincs kapcsolva egy H6400, mert körberöhögi a mostani típusokat.
Emiatt muszáj minimum frankó minőségű FHD tartalommal etetni, amiből egész jó felkonvertálást csinál, pl egy qled, de az igazi, a valós 4k hdr, ott verhetetlen.Pl, ezt itt egy sony, ráadásul ez még VA paneles is, mégis ilyen...Az IPS még "szebb" lesz, rakhatsz te mögé, mellé akármilyen világítást fullosan gané lesz a kép.
[link][ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125023 üzenetére
Ha egyszer nem tudja mi az a DTS, mert nincs benne, akkor csak külön lejátszóval lehet megoldani, mert néma lesz. Szóval ez a megoldás...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz manager2220 #125015 üzenetére
Ha jobb tévé kell, mint a H6400 - gondolom tv adásra - , akkor 300-400 ezres kategória nem lesz elég. Tehát még egyszer, ha ezzel lesz etetve a tv főleg és a betekintési szög is fontos, akkor oled a barátod.
-
PuMbA
titán
válasz manager2220 #125015 üzenetére
Akkor inkább Sony, ott is van több IPS
-
k.zozo.
tag
válasz manager2220 #124922 üzenetére
Én NU8002-t vettem, csak 65-ös méretben. 7442 volt a másik kiszemelt, de a 120 Hz és a nagyobb fényerő miatt a 8000 mellett döntöttem. Nem bántam meg. (az előző samum is 120 Hz volt és nekem az után az 50 Hz mozgásmegjelenítés nem tetszett, de az a biztos ha egy pendrive-al bemész valamelyik MM-be, én is azt tettem). Egyébként most a 65NU8002 nagyon jó áron van a Média Marktban, ha belefér a keretedbe és a szobába. Sosem lehet egy tv elég nagy
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz manager2220 #124927 üzenetére
Az MU6122-es tévém tudja...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
coppola
tag
válasz manager2220 #124934 üzenetére
On-line rendel áruházi átvétellel, áruházban megnéz, átvesz, hazavisz, ha nem tetszik 14 napon belül eláll indok nélkül
-
PuMbA
titán
válasz manager2220 #124927 üzenetére
Mivel a H6400 nem UHD TV és a megjelenésekor a fasorban sem volt az UHD, így egyértelmű, hogy nem tudja. Az UHD TV-k 98%-a lejátszik UHD filmet, mert egyébként nem is lenne értelme a TV-nek, ha csak FullHD-t nézhetnél rajta, szóval a KU sorozat például már lejátssza
[ Szerkesztve ]
-
ambushka
aktív tag
-
PuMbA
titán
válasz manager2220 #124897 üzenetére
"Egy dologtól félek kicsit: a H6400 100hz az nu7-esek meg csak 50. Fel fog nekem ez tűnni?"
Fel, de egy idő után megszokod.