-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PITYU//
csendes tag
válasz Erick68 #35195 üzenetére
Szia
Én 1 hete vettem 6800-at (40"). 6560, és a 6800 között nincs akkora eltérés árban. Felhősödés van, de nem zavaró. (nekem) Internet rendben, én meg vagyok elégedve vele.(ár/érték arány) YouTube-al kapcsolatban olvass vissza. Ha analóg adásod van érdemes áttérni a digitálisra. (én is mot kaptam rá választ, hogy sokkal szebb lesz. Újra köszönöm) Summa: Nem bántam meg, hogy megvettem. (eddig) Értelemszerűen a nagyob (7000....) kategória tuti jobb (mint lehet itt is olvasni) nekem ennyire volt pénzem. Ha valami nem ok vele, kérdezz nyugodtan itt a fórumon, nagyon rendesek és segítőkészek a srácok.
-
PITYU//
csendes tag
válasz Erick68 #35203 üzenetére
ja még annyit, hogy én vettem hozzá gyári klvit, nagyon kényelmes, jól használható. Mivel elég promt (TV megjött, nem akartam várni) gyerek vagyok ezért megvettem a MM-ban, 19.900.-ft. Neten 15 ért már tudsz venni gyárit. Menű rendszer könnyen kezelhető (előtte egy hagyományos Loewe Tv-m volt, attól jobb a kezelhetősége. Nekem) Eddig egy panaszom volt (yout...) de arra is meg lett a megoldás. Remélem minden így marad és még sokáig fogom élvezni. Nagyon jó cikkek és hozzászólások vannak, (itt a fórumon is) olvass utána, MEGÉRI.
-
JoeYi
őstag
válasz Erick68 #35201 üzenetére
ilyen leírást találtam, nem tudom mennyire igaz (bocsi, google translate):
Samsung ES6540:
- Frame Szín: Fekete Obsidian
- Stand Szín: TitánSamsung ES6560:
- Frame Szín: Carbon BlackSamsung ES6570:
- Frame Szín: Fekete Obsidian
- Állj Color: ChromeSamsung ES6710:
- Frame Szín: Fehér -
BBéci
legenda
válasz Erick68 #35886 üzenetére
Az üzletek rendszerint pontatlanul, hiányosan írják a készülékek típusszámát és műszaki adatait, ezért arra alapozni nem szabad.
Álomék többnyire hivatalos, szakszervizes garanciával adják a tévéket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Erick68 #35889 üzenetére
Viccelsz? Éppen az ellenkezőjére utaltam.
Arra nem képesek, hogy normálisan leírják a típusszámot. Alighanem mindegyik tök ugyanaz a modell.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Erick68 #35892 üzenetére
Csak márkaszervizes garanciával vennék tévét, vagy bármi más nagyértékű, új műszaki cikket.
Az Expressz számomra nem létezik, nincs róla véleményem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sandró60
addikt
válasz Erick68 #36842 üzenetére
Próbáltad a saját beépitett lejátszójával?Gyakorlatilag mindent lejátszik ,persze ehez kell minimum egy külső usb-s winchester amiről letudsz játszani olyat amit leirtál. Azt viszont ne várd el,hogy olyat ajánljunk ami "erősen"varez gyanús,Annak nem ez a topikja.Az interneten ha körbe nézel találsz ami neked megfelelő.Sok torrent"bolt"létezik
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz Erick68 #37464 üzenetére
Ugyan válaszoltak neked fuso-ügyben.Ha még estleg nem találtad meg azt a leirást,hogy kell megcsinálni az EH-ES sorozatú tévéken akkor itt az a hozzászólásom ahol megadtam a linkeket,hogy milyen sorrenben éred el a Fusot.ezt a két linket olvasd el ami bevan linkelve ide
-
sandró60
addikt
-
csab2
veterán
válasz Erick68 #55762 üzenetére
Itteni információk szerint az optikai kimeneten a TV a beépített tunerek és a beépített médialejátszó hangját adja ki akár 5.1-ben is. A rákötött egyéb eszközök (DVD, BD, VHS, PS3, külső médialejátszó, stb.) hangját csak sztereóban továbbítja.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Bobbacsi
veterán
válasz Erick68 #56357 üzenetére
Billentyűzet csatlakoztatása
Képernyőmenü > Rendszer > Eszközkezelő > Billentyűzet beállitása. Próba most
Csatlakoztasson egy billentyűzetet a tv-készülékhez a szövegek egyszerűbb bevitele érdekében. Az USB-
billentyűzetet csatlakoztatni kell a televízió USB-portjához. A Bluetooth-billentyűzetet párosítania kell a televízió
Bluetooth funkciójának segítségével.
● Billentyűzet kivál.
A használandó billentyűzet kijelölése. Egyszerre csak egy billentyűzet használható. Próba most
● Bluetooth-bill.zet hozzáadása
A tartományon belül lévő Bluetooth-billentyűzetek listájának megtekintése. Válassza ki a használni kívánt
billentyűzetet.
● Billentyűzetopciók
A nyelv, a típus és a billentyűzet egyéb alapbeállításainak konfigurálása. Próba most( Manual )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest