-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaj
tag
válasz
Gianni1 #54762 üzenetére
Na ez az,hogy nem a samu hozza,mert náluk már nincs ez az akció.Bár ne legyen igazam,de a helyedben felhívnám a samut,és tőlűk is érdeklődnék.Szerintem ők nem is tudnak róla.Nálam ez volt a helyzet.És igy jártam a sonyz tablettal is,ami 2 hónap után se jött meg,és inkább megvettem mástól.Amúgy vszinű,hogy készlethiányos a tv-d.Csak ők ezt nem mondják.
-
nightshadow
veterán
válasz
Gianni1 #53142 üzenetére
Ez elvileg hivatalos Samsung garanciát ad (nem boltit), így a bolt csak 3-8 napig érdekes, mert meghibásodás esetén 3 napon belül kérhetsz cserekészüléket, illetve 8 napig küldheted vissza indoklás nélkül. Utána már a samsung szerviz foglalkozik a készülékkel, a bolt ezután nem játszik szerepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest