- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
jdeutsch #81591 üzenetére
Az említett 5100-as szemüvegek nálam is széthullottak. Lassan 1 hónapja jeleztem a hibát a samsungnak. Előbb mindenféle kopásból, használatból eredő hibára hivatkoztak, meg hogy erre nem terjed ki a garancia mert a szemüveglencsék működnek, de pár komolyabb hangvételű levél és telefon után már kezdték a bocsánatkérést. Párszor már kértek számla, garipapír, fénykép kombókat, de csak a türelmem kérik. Szerintem csak az időt húzzák hogy mikor adom már fel. De nem fogom és ezt meg is írtam neki. Még kapnak pár napot, aztán az ügyet terelem a fogyvédelem felé.
-
Ra3
őstag
válasz
jdeutsch #81591 üzenetére
Az hogy egy szérián belül több gyártó panelja bekerül régen is volt (pl c650 panel lottó 5 éve), de akármekkora szerencséd lehet akkor se fogsz UC paneles, edge-ledes, tévét kapni mondjuk a h5000-esek között. Sok ilyen feature ami régen benne volt az olcsóbb tévékben egyre drágábban elérhető csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Notebook hibák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest