- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eliot99
csendes tag
válasz
Yodafon #61284 üzenetére
(#61284) Yodafon, (#61285) Flashget, (#61286) misa479:
Múlt hét csütörtökön vettem egy UE46F6400-t, és nekem magyar Samsungos garanciát adtak. Úgy ahogyan misa is írja, én is direkt rákérdeztem még vásárlás előtt, és akkor azt mondták, hogy alapban mindegyik Samsung TV termékükre magyar Samsung hivatalos gari van, csak egy-két olyan típusnál lehet más a helyzet, amit nem tudnak beszerezni a Samsung Hungarytól. Úgyhogy vásárlás előtt egy telefont érdemes megereszteni az irányukba, hogya konkrétan az adott TV-vel mi a helyzet, de alaphangon hivatalos magyar Samsung garit adnak. Ráadásul végig nagyon korrektek és segítőkészek voltak, én csak ajánlani tudom őket.
-
Flashget
félisten
válasz
Yodafon #61284 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy az EU-n belül bárhova jó, de bolti garit is jelent egyben. Hozzájuk kell visszavinni, ha elromlik és tovább tart a javítás is mivel nem tudni melyik országból hozták (általában szlovákia)
Míg a samsung viszonteladótól pl. edigital vett tv esetében kiszállnak házhoz a samsung szerviztől. Viszont utóbbiaknál drágábbak is a készülékek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Notebook hibák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest