- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eliot99
csendes tag
válasz Yodafon #61284 üzenetére
(#61284) Yodafon, (#61285) Flashget, (#61286) misa479:
Múlt hét csütörtökön vettem egy UE46F6400-t, és nekem magyar Samsungos garanciát adtak. Úgy ahogyan misa is írja, én is direkt rákérdeztem még vásárlás előtt, és akkor azt mondták, hogy alapban mindegyik Samsung TV termékükre magyar Samsung hivatalos gari van, csak egy-két olyan típusnál lehet más a helyzet, amit nem tudnak beszerezni a Samsung Hungarytól. Úgyhogy vásárlás előtt egy telefont érdemes megereszteni az irányukba, hogya konkrétan az adott TV-vel mi a helyzet, de alaphangon hivatalos magyar Samsung garit adnak. Ráadásul végig nagyon korrektek és segítőkészek voltak, én csak ajánlani tudom őket.
-
Flashget
félisten
válasz Yodafon #61284 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy az EU-n belül bárhova jó, de bolti garit is jelent egyben. Hozzájuk kell visszavinni, ha elromlik és tovább tart a javítás is mivel nem tudni melyik országból hozták (általában szlovákia)
Míg a samsung viszonteladótól pl. edigital vett tv esetében kiszállnak házhoz a samsung szerviztől. Viszont utóbbiaknál drágábbak is a készülékek.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...