-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipli41
csendes tag
Most beszéltem a Samsung ügyfélszolgálattal: a technológiából adódóan lehet felhősödés,de nem mindegy milyen mértékben.
Nesze semmi,fogd meg jól
Azt tanácsolták,mindenképp cseréltessem ki az üzlettel harmadszorra is!
Köszönöm az eddigi segítségeteket,felteszek még pár képet,aztán nem untatlak benneteket!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
mgeri1984
csendes újonc
Szeretnék egy kis segítséget kérni:Samsung UE48JU6000 tv menüjében az adás funkció nem elérhető. Minden más működik, így viszont nem tudom hangolni a csatornákat.
-
kissdani
senior tag
válasz Tipli41 #99301 üzenetére
Engem személy szerint nem untatsz, remélem a harmadik már beválik!
Majd ird be ha van valami fejlemény az ügybe...(#99302) mgeri1984 Bele van dugva a koax kábel? Nincs esetleg üzleti módban a tv?
[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
mgeri1984
csendes újonc
Megoldottam:gyári beállítások visszaállítása stb..
-
kissdani
senior tag
válasz Tipli41 #99312 üzenetére
Volt már egy pár tv-m és az évek alatt arra jutottam hogy tv-ből nem tudsz elég nagyot venni!
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz gyeniko #99317 üzenetére
Egy 78" full hd tv-t 3 méterről érdemes nézni, egy hálószoba is simán van 3 méter!!!
Ez a cikk szerint, és szerintem is![ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
válasz gyeniko #99320 üzenetére
Nálam ez ugy van meg szerintem sokunknál, hogy a fő helyen a tv,és a projektor áll és ahoz vannak a butorok és a helység összehangolva!
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Samu 32-es (FullHD elég, NEM KELL ÍVELT) DLNA képes TV-t keresek, olyat amin van fejhallgató kimenet is. Ahogy olvastam, J5500-ast nem nagyon ajánljátok. 6200-asnak meg nincs fejhallgató kimenete.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz kissdani #99299 üzenetére
az edge led gyártás szempontjából a drágábbik fajta és szebb a képe mint a direct ledesnek. a samsung ki is vette a középkategóriából az edge ledet csak a felső kategóriánál hagyta meg.
nekem az F6640 vertical edge (40A1AFAV)ami igaz már nem olyan mértékben felhős cserébe nem is olyan szép a képe.
persze ha az embernek nem volt korábban egy D szériás tévéje akkor nem ez a véleménye.Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
válasz Flashget #99329 üzenetére
Nem szebb a képe. Ezért van a csúcsmodellben, a KS9500-ban full-array local dimming (FALD) direct-lit LED backlighting. HDTVTest írta: "The Samsung UE65KS9500 full-array local dimming (FALD) LED LCD TV represented a clear improvement over the edge-lit KS9000, especially when it came to HDR performance."
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
H6400-as TV-hez keresnék 3D szemüveget, de nem az 5100-as törős típust, hanem a masszívabb 3100-as. 2 darabos pack-ban.
Pontosan melyik típus jelölésű a jó hozzá? Mert a neten 2 fajtát is találtam az egyik: SSG-P31002, a másik pedig a SSG-3100G. Mi lehet a különbség köztük és melyik jó a H6400-ashoz?
Köszi!
-
blakey
titán
válasz SunMount3r #99331 üzenetére
A 2-es a végén a darabszámot jelöli, tehát a 31002 2 darabot tartalmaz.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz SunMount3r #99333 üzenetére
Neked GB kell, Bluetoothos, ez a lényeg. A sima G nem Bluetoothos.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Képminőséggel kapcsolatban kérdezek:
J6250-es TV-m van. Ha fullHD tartalmat laptopról a Smart View program segítségével játszok le, akkor gyönyörű képet kapok. Azonban ha ugyanezt a tartalmat HDMI kábel segítségével nézem a laptopról, akkor borzasztó a képminőség. Hol a hiba?
-
Apa+Fia
aktív tag
Üdv! Van valakinek ehez a típushoz tapasztalata? Samsung UE50KU6000 Ultra HD
Most jelenleg 40f6670 van használatba.Apa csak 1 van!
-
petya2012
őstag
üdv mindenkinek
valaki vitt már vissza valamit is az extreme digitalhoz(14 napos elállási jog))
lenne pár kérdésem -
Tipli41
csendes tag
Ma visszamentem a Mediamarktba,mikor megláttak a tv osztályon,tudták miért jövök
Mondtam:mutatom a képeket! Mondták:Elhisszük,nem kell!
Azért csak megmutattam, nem nagyon csodálkoztak rajta.Kérdeztem hogy mások is vissza szokták hozni a felső kategóriás samsungokat ilyen hibával?
Azt mondták hogy nem igazán,a vásárlók vagy nem látják a foltokat,vagy nem érdekli őket.Hmm.Ezután mondtam hogy samsungot többet soha,ráfizetéssel elhoznék egy Lg Oled tv-t,mi arról a véleményük?
Azt mondták hogy nincs nagy tapasztalat az oleddel,nem igazán viszik,de azzal a felhősödés kizárt.
Lepapíroztuk,holnap hozza a futár,és viszi a régit. -
kissdani
senior tag
válasz Tipli41 #99341 üzenetére
Majd arra kiváncsi leszek mi a véleményed rólla a samu után... Melyik tipust választottad?
-
gduck
addikt
Sziasztok!
PC képet lehet valahogy a Samu TV-re streamelni? (Szoftveres megoldással!) Ez olyankor lenne jó ha messze van a gép a TV-től. Valaki csinál valami hasonlót?
-
kissdani
senior tag
válasz Tipli41 #99346 üzenetére
Én Samsungos vagyok semmibe nem nézem az Lg-t...De ki kell mondani ezzel sokkal jobban jársz mint az előzővel!!!
-
titán
válasz Tipli41 #99341 üzenetére
A panasonicra nekem is mondtak (nem a mm), hogy meg senki se hozta vissza. A legtobb ember nem is foglalkozik ilyesmivel, hogy az ott foltos, meg bevilagit es hasonlok. Ezt csak azert irtam, hogy ne azon gondolkodj, hogy esetleg benned van a hiba. Lathatoan xar volt mindket tv. Hogy mast nem zavar az senkit sem erdekel, adjak el azoknak es kesz. Jo kis tv-d lesz, kivancsi vagyok a tapasztalataidra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest