Új hozzászólás Aktív témák

• Fürkésző

tag

Sziasztok!

D6500-as tévé beépített lejátszójával szeretnék 3D-s .mkv videót felirattal együtt megjeleníteni.
    (Biztos én vagyok a béna - megerősítést nem kérek ;] - többszáz hozzászólás elolvasásán vagyok túl, a keresőt is használtam, de pont a kérdésemre nem találtam meg a választ. Úgyhogy elnézést, ha sokszor szerepelt már itt ez a téma.)
    Arra már rájöttem, hogy a belső feliratokat nem kezeli ez a típus. Kinyertem a fájlból a feliratot, kaptam .sub + .idx fájlokat. Noha a tv elvileg kezeli a .sub formátumú feliratot, mégsem látja. Egyáltalán nem is lát feliratot. (Elnevezés rendben.)
    .srt-re konvertálva már látja a feliratot, de ezt a felirattípust csak az egyik szemnek szánt képre rakja rá.
    Van olyan felirattípus, amit kezel a belső lejátszó 3D-s .mkv mellé, és mindkét szemnek szánt képen megjelenik?

A tv útmutatója szerint támogatott feliratformátumok:
    MPEG-4 időalapú szöveg .txt XML
    SAMI .smi HTML
    SubRip .srt soralapú
    SubViewer .sub soralapú
    Mikro DVD .sub vagy .txt soralapú

Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!

Új hozzászólás Aktív témák