Új hozzászólás Aktív témák

• Flashget

félisten

válasz yoli666 #86850 üzenetére

Már előzőleg is rengeteget olvastam, hogy szellemképes és hasonlók, nos valóban az MKV-k nagy része nézhetetlen annyira szellemképes, de mondjuk a Herkules Half-SBS meg tökéletes. Ennek mi lehet az oka?

mert boldog boldogtalan rippel, hajigál be mindenfélét egy fájl konténerbe és egy katyvasz jön ki. Vagyis 1000 féle kering a neten. De mivel ezek bárhogy is kreálják mind csak felezett felbontás lesz. A tv beépített lejátszója csak mezei mkv filmként érzékeli ezért kell állítgatni a 3D beállításban.
    Az 50GB-os gyári 3D esetében valamilyen külső 3D-s lejátszóról nézve az ilyen filmnél azért nem aktív a 3D beállításainak többsége, mert az optimális beállításokat elvégzi.
    De így is vannak valós 3D és nem valós 3D gyári filmek. De bármelyiket is nézed jobb mint az mkv-ba tuszkoltak, főleg aktív 3D-n amit a samsung használ.
    Amennyiben sűrűn szeretnél 3D filmet nézni akkor vagy egy 3D-s média vagy BD lejátszót veszel hozzá.
    Vagy a legolcsóbb változat, ha PC-ról nézel 3D filmet a megfelelő szoftverekkel és hardverrel, ha már rendelkezel ilyennel csak egy HIGH Speed HDMI kábelre van szükséged.

Mivel én végigjártam a szamárlétrát (mkv-s 3D pc-ről és gyári 3D Pio150-ről vagy PC-ről)tudom, hogy így van. Csak azok nem értenek egyet ezzel akiknek nincs erre valamilyen céleszközük és még nem láttak úgy 3D-t.
    Vagy nincs akkora igényük a 3D-re.

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák